Vill du skriva hos Rosa traktorn?

Gästbloggare

Jag har träffat på många väldigt duktiga skribenter och medborgarjournalister. Många som skriver väldigt bra och sakliga kommentarer både här hos mig på Rosa traktorn och på Facebook, VK och andra plattformar.

Jag vill därför öppna en möjlighet för dig som vill skriva, men inte själv vill eller kan driva egen blogg av olika anledningar. Kanske du vill vara anonym och inte vill gå ut med vem du egentligen är eller bara känner dig osäker på hela konceptet att driva en blogg själv.

Jag öppnar därför nu upp ett gästförfattar/gästinlägg projekt.

Det innebär att jag öppnar upp två möjligheter för dig som vill skriva och vara med att sprida information, kritik och tankar kring politik, religion, samhällsstrukturen, kriminalitet eller vad än må vara du vill skriva och lätta ditt hjärta om.

1. Gästförfattare
En gästförfattare får ett eget konto, en egen profil här på Rosa traktorn. Du kan skriva vad du vill och själv kontrollera dina inlägg. Du kan inte påverka, ändra eller editera andras inlägg, endast dina egna.
Efter kontakt med mig, får du en inbjudan med mejl med en länk, där du skapar ett login. Du skapar din profil (jag hjälper dig om du vill det) och kan sedan börja skriva. Alla dina inlägg får din profil i botten på dina inlägg och andra besökare kan sortera och lista alla dina inlägg och följa dig och det du skriver.
Du blir en i teamet!

2. Gästinlägg
Med gästinlägg menas att du skriver ditt inlägg i mejl eller ett textdokument (helst Word, men även vanligt .txt dokument duger) och skickar det till rosatraktor@outlook.com

Ditt inlägg ska ha en titel och vara signerat. Du kan välja att signera med ditt namn, en pseudonym eller ett alias, men det ska ha en signatur. Om du vill ha en speciell bild med till inlägget ska du skicka med den bilden som bilaga eller skicka med en länk till bilden om den finns online. Det kan hända om bilden är stor eller har en avvikande storlek på annat sätt att jag editerar bilden så att den passar.
Dina inlägg kommer att korrekturläsas och jag tar mig rätten att korrigera mindre saker som meningssats, kommatering och punktuation om så behövs. Däremot ändrar jag ALDRIG i innehållet.

När ditt inlägg godkänns, vilket i regel bör ske samma dag du skickat ditt mejl kommer det läggas upp på Rosa traktorn under rubrik ”Gästinlägg” med den bild du valt att skicka med och den titel du har angett med tillägget ”- Gästinlägg” Om du inte skickat med en bild kommer jag att använda en bild som talar om att inlägget är ett gästinlägg. (Som bilden överst på sidan)

Kontakta mig för mer information, detaljer och frågor. Du kan använda ovan angivna mejladress eller kontakta mig via kontaktsidan här på bloggen.

//Thomaz