Regler och kommentarer.

rules-e1426534724148Kommentarer granskas inte före publicering.
Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft. Kommentering på inlägg tillåts i 10 dagar efter postandet, därefter stängs möjligheten att kommentera automatiskt. Detta för att begränsa flödet och utvecklingen av hatiska trådar som aldrig för ett slut.

Tänk på att kommentarer som innehåller tre heller fler länkar placeras i vänteläge. Detta för att spamkommentarer ofta innehåller många länkar. Du får vara anonym, men det är inte tillåtet att använda någon annan persons riktiga namn. Visa respekt, identifiera dig, även om du är anonym. Ett och annat svinhugg får vi tåla, men försök tillföra något till diskussionen.

Jag drar mig i det längsta för att ”porta” någon men raderar då och då en del kommentarer innehållande mindre fina uttryck, mot hela grupper av människor.

Disclaimer

Den här bloggen innehåller starka åsikter, ofta av politisk natur såväl som information. Om du är lättkränkt och lättirriterad över andras åsikter och därmed känner att dina personliga känslor får en törn bör du lämna bloggen redan nu. Jag har inga intressen av att curla dina personliga känslor eller att censurera mina tankar och åsikter för din skull.

Jag tar ansvar för mina åsikter men jag vägrar kategoriskt att ta ansvar för hur du som läser mina inlägg väljer att ”tolka” och reagerar på dessa, det är DIN sak att ansvara för dina reaktioner och vad du tolererar, om du vet med dig att du är känslig och gärna vill ha dina personliga känslor curlade så ska du sluta läsa här och lämna bloggen, så slipper du bli sårad och ledsen när det du läser inte stämmer in i din bubbla.

Gästbloggare ansvarar för sina och behöver inte nödvändigtvis alltid överensstämma med mina åsikter i alla lägen, även om det är ovanligt att det inte gör det.

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser” – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19.