om mig…

jag

Vem är jag?

 

Jag heter Thomaz Wiberg.
Är 54 år, och har en massa åsikter om väldigt många saker. Här är mina tankar, som jag filosoferar kring när jag sitter på min Rosa Traktor!

Jag tar ansvar för mina tankar och åsikter.
Om du känner dig kränkt eller utpekad av mina åsikter så föreslår jag att du slutar läsa redan här, jag tänker inte curla dina känslor, jag ventilerar mina åsikter.

Jag är född i Stockholm och bor numera i Skåne sedan snart 20 år, och jag trivs rätt bra här även om det nu börjar bli allt våldsammare i t.ex. Malmö som inte ligger alltför långt bort. En av de roligaste förmånerna med att bo här är ju så klart att man har väldigt nära till Danmark..det tar bara en timme med tåget så är man i Köpenhamn och det är ju givet att man åker lite då och då när man har tid.

Jag finns så klart på Facebook och Twitter också!

Vem kan bli min Facebookvän? Det korta svaret är ALLA.

Jag använder Facebook till att försöka hålla kontakt med vänner och familj och jag postar en hel del om den politik som jag tror på och förespråkar, däribland länkar jag mycket av det jag skriver på min blogg.

Jag uppskattar vänner som i sin tur uppskattar mig och det jag skriver om. Därför accepterar jag i princip alla vänförfrågningar.

Jag betraktar alltså en vän på Facebook som någon som är intresserad av att ta del av vad jag skriver. Vissa av mina ”riktiga vänner” och familj är också mina Facebook-vänner, men generellt kan jag annars säga att jag har kontakt med mina ”riktiga vänner” och familj på andra sätt.

Därför accepterar jag i princip alla, oberoende av vilka människor de är, eller vilka åsikter de råkar ha.

Att acceptera andras åsikter även om de inte stämmer med de egna är ett eget ansvar.

Jag får ibland lite märkliga vänförfrågningar men jag accepterar alla så länge det inte är uppenbara fejkkonton eller sexrelaterade förfrågningar från suspekta nyskapade ”kvinnor” som visar alla behag.

Den som på något sätt “missbrukar” sin Facebook-vänskap med mig kommer dock att plockas bort väldigt snabbt.

Jag hoppas du hittar nåt kul eller intressant här på min blogg.