om mig…

jag

Vem är jag?

 

Jag heter Thomaz Wiberg.
Är 55 år, och har en massa åsikter om väldigt många saker. Här är mina tankar, som jag filosoferar kring när jag sitter på min Rosa Traktor! Jag är född i Stockholm men bor numera i Skåne sedan 20 år, och jag trivs rätt bra här även om det nu börjar bli allt våldsammare i t.ex. Malmö som inte ligger alltför långt bort. En av de roligaste förmånerna med att bo här är ju så klart att man har väldigt nära till Danmark, det tar bara en timme med tåget så är man i Köpenhamn och det är ju givet att man åker lite då och då när man har tid.

Jag tar ansvar för mina tankar och åsikter. Jag tar däremot kategoriskt avstånd från hur du må tolka dem. Om du känner dig kränkt eller utpekad av mina åsikter så föreslår jag att du slutar läsa redan här, jag tänker inte curla dina känslor, jag ventilerar mina åsikter. Att acceptera andras åsikter även om de inte stämmer med de egna är ett eget ansvar.

Jag hoppas du hittar nåt kul eller intressant här på min blogg.

”Jag är vaken! Jag är en person av sanning, jag strävar efter att finna sanningen och upplysa. Jag har förståelse för att mina poster och artiklar kanske gör dig upprörd och får dig att känna dig obekväm. Det är dock inte min avsikt, det försäkrar jag.

Min avsikt är att provocera din tankeförmåga och få dig att tänka kritiskt, objektivt och med konsekvens. Att ifrågasätta den officiella ”versionen” du blir matad med och se den med sund kritik.

Jag förstår att du vill kasta dig ut och attackera det jag säger med ilska och hat, jag förstår din position. Jag har varit där själv en gång. Det sker ett gradvis uppvaknande av medvetenhet just nu som vi alla upplever, och vi är bara i början av det som komma skall.

Jag vet att det kan vara mycket svårt att bryta kedjan av anpassning då vi i generationer har programmeras att vara rädda för att tänka utanför ”status quo” – boxen.

Jag och många med mig är vakna och medvetna och vi väntar på dig. Du står inte ensam, du har allt stöd du behöver i oss om du bara öppnar ögonen.”