Intro

Välkommen till Rosa Traktorn.

bent_introimg

bar2

Fr.o.m. 1:a Augusti har Rosa Traktorn återgått till att vara en gratistjänst. Det innebär att det förekommer reklam i artiklarna. Den hjälp jag fått för att driva bloggen har varit underbar att få och jag tackar alla som hjälpt mig, men nu är pengarna slut och jag måste återgå till gratistema och upplägg som inte kostar nåt. Bloggen ska ändå leva kvar, så jag gör vad jag kan för att hålla bloggen levande.

Nu kan du stötta bloggen och mitt skrivande genom att köpa den här muggen.

rt muggen

Den rymmer 325 ml varm dryck att värma sig med medan du läser.
Muggen har tryck på båda sidor så oavsett du är höger eller vänsterhänt
så ser du den fina traktorn.

Den kostar 169:- + 59:- frakt.
Du beställer den genom att swisha 169:-/st +1 frakt till 0763-188807
Ange namn och adress i meddelandet på din swishbetalning
så jag vet vart jag ska skicka den.
Eller skicka det som sms till samma nummer efter din betalning.
Jag beställer hem nya muggar varannan vecka
så räkna med minst 2 veckors leveranstid.

bar2

Bloggen startade jag den 1:a Februari 2017.

Det är min första blogg och tanken var att jag ville prova på att blogga och skriva om mina olika tankar och funderingar kring politik, religion eller bara korta fraser och tankar om samhället och hur jag upplever det. Bloggen visade sig bli populär. och är just nu en av de största politiska bloggar som finns i landet och har nu över 900.000 besökare och över 1.700 prenumeranter via mail och ännu fler följare.

Vad är mitt syfte med bloggen?

Från början var syftet att bara skriva av mig mina funderingar, åsikter och observationer. Jag har länge skrivit inlägg på andra plattformar och haft mycket åsikter om både det ena och det andra och många som läst vad jag skrivit, främst mina längre inlägg om politik, religion och invandrarfrågor har ofta sagt mig att jag borde skaffa en blogg och att de tyckt jag skriver bra. – Om det är bra eller inte, det får stå för dig som läser.

Naturligtvis kan man ha en massa åsikter om det jag skriver. Det är väl en smaksak efter din egen politiska och personliga måttstock och om du är öppen för det mest grundläggande i en demokrati, att lyssna på andra även om du inte håller med.

Jag anser mig vara ganska påläst och har mina bestämda åsikter som inte alla delar. Har du synpunkter på nåt jag skrivit så betygsätt gärna och skriv en kommentar. Det uppskattas alltid!

//God Läsning

 

Översätt

Kategorier

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Besökare sedan Feb 2017

  • 1 166 921 besökare

Annonsplats

%d bloggare gillar detta: