Den desillusionerade socialdemokraten.


I 7 år har nu Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen tillsammans med Miljöpartiet styrt landet Sverige med stadig hand mot avgrunden. Kriminalitet, våld, mord våldtäkter har stadigt ökat i takt med Stefan Löfvens klena mentala förmåga att styra Sverige. Trots det tycker han själv att han gjort ett bra jobb och att Sverige blomstrar.

Vården går på knä, sjukhus anställer obildad personal, gamla och sjuka fråntas vård och assistans. Barn far illa i allt större utsträckning. Våldtäkterna och dödsskjutningarna stiger. 2020 var ett rekordårmed över 300 dödsskjutningar. – Närmare en om dan.

Arbetslösheten ligger på top 6 i Europa. Den skulle vara lägst i Europa var Löfvens löfte. Löfven uttalar sig att Socialdemokraterna tillsammans med miljöpartiet i snart 7 år lett regeringen och gjort Sverige till ett bättre land. Uttalandet i sig väcker både olust och förvåning. – Tror karln verkligen på fullt allvar att han gjort ett bra jobb?

De anmälda våldtäkterna i Sverige har ökat med 6% bara de senaste åren och barnvåldtäkterna har ökat med hela 16%. En sån skyhög ökning av våldtäkter på barn visar tydligt den ökade importen av misogyn våldskultur och en ignorant inställning till pedofili.

Kanske är det ett sätt för Löfven att rättfärdiga sin löneförhöjning med 4000kr i månaden, medan pensionärerna fick knappt en hundring. Löfven tjänar nu runt 180.000 kr i månaden, mer än vad de flesta pensionärer har per år. Detta trots löften om bättre pensioner. – Men nån ska väl betala löfvens nya lön, och varför då inte de mest utsatta. De som slitit ett helt liv för att mentalt klena individer som Löfven ska kunna ha ett jobb över huvud taget.

Kanske är det inte så förvånande att en man som inte klarade av att fullborda sin svetsutbildning inte heller klarar av att se sina brister som statsminister. – Hur fan han nu kunde få det jobbet, det är mig en gåta.

Sverige står på ruinens brant. Det finns inte längre några garantier ens för att el och vatten ska fungera. Landet har ett rekord av fattigpensionärer och hemlösa. Soppköken har aldrig haft så mycket att göra. Soppkök och hjälpstationer som ”Vid din sida” och många andra som helt drivs på donationer och hjälp från vanligt folk som dig och mig. – Jag är högst tveksam till att Löfven bidragit med många kronor ur egen kassa för att hjälpa till, trots sin höga lön.

Så, slutligen måste jag ställa mig frågan om Stefan Löfven verkligen är mentalt frisk som kan stå och säga att han gjort Sverige till ett bättre land. Bättre för vem då? Förutom sig själv, sin sekt och alla illegala invandrare och kriminella element han släppt in. De har det bra … men hur är det med det svenska folket? Hur bra är det egentligen? Det är en fråga du kan ställa dig själv.  

2 kommentarer

  • Bra skrivet! Sverige är riktigt illa ute. Om S får sitta i regerigen efter nästa val är det helt kört.

    Gillad av 1 person

  • En klok analyse av en helt absurd situasjon. Löfven har frekkhetens nådegave, men han ser jo at det funker. Fortsatt sitter han med makten fordi opposisjonen ikke våger å ta ansvar for den tragiske situasjonen landet har havnet i, med kurs rett ut for stupet. Det ulykkelige er at ikke en større andel av det svenske folket forstår at Löfven og hans maktelite er en stor bløff og at det er nødvendig at reaksjonen kommer fra gater og torg, som i Frankrike.

    Gilla