Dr Louise Lagendijk om mRNA Vaccin


Dr Louise Lagendijk är värd att lyssna på. Hon har tankar om det mRNA vaccin som folk mer eller mindre ska tvingas ta. Lyssna på det här.

Jag tog mig också besväret att kolla upp henne, och mycket riktigt så är hon legitim läkare som studerat vid Harvard Universitet precis som hon säger. Hon är också läkare vid kvinnohälsan i Nederländerna och arbetar med just kvinnors hälsa. Det var inte alls svårt att googla på henne och hitta hennes meriter.

Hon är erkänd läkare med expertis i just genetik. Så hon vet faktiskt vad hon pratar om. Hon förklarar väldigt bra exakt vad mRNA är och vad det gör med våra celler i kroppen. Hon vill att vi ska ha information för att kunna ta ett klokt och väl grundat beslut om vi ska ta vaccin eller inte. Mig har hon bara ytterligare övertygat att inte ta det… Riskerna är för höga.

Hennes information har tagits ner av Youtube och Facebook. Än så länge finns den på Twitter, men förmodligen inte länge till , man vill inte du ska veta detta. Därför lägger jag upp hennes video här på Rosa Traktorns server där inte Youtube, Facebook och Twitter kommer åt den.

Allt fler läkare har reservationer för vaccinet.. Men de tystas snabbt… Du bör ifrågasätta varför! Så se och hör vad hon har att säga innan du fattar ett beslut ang. Vaccin för din egen skull.

9 kommentarer

 • Tack för att du delar med dig! Är klart skeptiskt till vaccinet.

  Gilla

 • Makes sens tack Thomaz så himla enkelt hon förklarar
  för gammalt i tiden (och på minst tre av de vaccin som är i spel är de gjorda pss som då vi var barn) inget konstigt att man sprutar in något som immunsystemet angriper och försvarar oss mot….
  MEN dessa, två äsl, mRNA skapar det protein som är viruset och det är främmande och då sköter immunförsvaret detta pss dvs dödar….
  det som jag plötsligen nu förstod är att detta mRNA kan eventuellt förändras så att cellen skapar ett annat protein osv…

  kort varför inte köpa in de gamla vaccinerna? för vårt något okunniga etablissemang talar bara om vaccin fast de borde vara säkre att använda något av den gamla sortens vaccin….

  Gilla

 • Hela videon går ej att se

  Gilla

  • Det går nu, det var ett fel.. det var fixat bara några minuter efter din kommentar ..Det påpekades av en läsare just några minuter före dig och jag var genast på att fixa problemet.

   Gilla

 • Man fick inte höra henne tala klart om vaccinet, filmsnutten slutar efter 2 minuter och 19 sekunder?

  Gilla

  • Jobbar på att fixa problemet nu…

   Gilla

  • Nu ska det fungera …problemet var att jag var tvungen att hämta hennes video från Twitter där den var delad i 3 delar för att kunna postas, funktion hos mig att spela de 3 delarna automatiskt i ordning fallerade, så jag fick klippa ihop de tre delarna till en i stället…. så nu ska det funka.

   Gilla