Angående Donald Trump


PE-Color2-1140x684

Tidpunkten är nu rätt för alla att förstå vad Donald Trump gör, och försöka dekryptera tvetydigheten i hur han gör det. Den kontroversielle presidenten har en mycket tydligare dagordning än någon kan föreställa sig i både utrikespolitik och inrikesfrågor, men eftersom han måste stanna vid makten eller till och med överleva för att uppnå sina mål är hans strategi så förfinad och subtil att nästan ingen kan se den. Hans övergripande mål är så ambitiös att han måste följa slumpmässiga elliptiska banor för att komma från punkt A till punkt B, med hjälp av mönster som kullkastar folk och deras förståelse av mannen. Det inkluderar de flesta oberoende journalister och så kallade alternativa analytiker, lika mycket som västerländska mainstream fake-news förlag och en stor majoritet av befolkningen.

Angående hans strategi, kunde jag göra en snabb och exakt analogi med medicinering:
De flesta piller är utformade för att bota ett problem, men kommer med en rad sekundära efterverkningar. Trump använder medicineringen enbart för deras efterverkningar, medan pillrets första avsikt är det som håller honom vid makten och vid liv. I slutet av denna artikel, ser du att denna metafor gäller för nästan alla beslut, flytta eller förklaring han gjort. När du förstår vad Trump handlar om, kommer du att kunna uppskatta det extraordinära presidentskap han bedriver, som ingen föregångare någonsin kom i närheten av att matcha.

Till att börja med, låt oss klargöra en aspekt av hans uppdrag som är enkelt och fruktansvärt direkt: Han är den första och enda amerikanska presidenten att någonsin ta itu med mänsklighetens värsta kollektiva fel, dess totala okunnighet om verkligheten. Eftersom medier och utbildning är båda kontrolleras av den handfull miljardärer som styr planeten, vet vi ingenting om vår historia som har vridits torr av vinnarna, och vi har inte en aning om vår nuvarande värld. När han klev in på den politiska arenan, populariserade Donald uttrycket «fake news» för att övertyga de amerikanska medborgarna, och världens befolkning också, att medier alltid ljuger för dig.

Uttrycket har nu blivit vardagsmat, men inser du hur djupt chockerande är det faktum att nästan allt du tror att du vet är helt fejk? Media lögner inte bara täcker historia och politik, men de har format din falska uppfattning om ämnen som ekonomi, mat, klimat, hälsa, på allt. Tänk om jag sa att vi vet exakt vem som sköt JFK från en gräsbevuxen kulle, att förkunskapen om Pearl Harbor bevisades i domstol, att CO2 växthuseffekten är vetenskapligt absurt, att våra pengar skapas genom lån av banker som inte ens har medel , eller att vetenskapen bevisar med en 100% säkerhet att 911 var ett insiderjobb?

Någonsin hört talas om en mainstream journalist, PBS dokumentär eller universitetslärare berättar om något av detta? 44 presidenter kom och gick utan att ens ta upp ett ord om detta enorma problem, innan den 45: e kom. Trump vet att befria folket från denna ofattbara okunnighet är det första steget mot total frihet, så han började ringa vanliga journalister och deras nyhetskanaler för vad de är: patologiska lögnare.

« Tusentals mentalvårdspersonal håller med Woodward och New York Times op-ed författare: Trump är farlig. »
– Bandy X. Lee, Samtalet 2018

« Frågan är inte om presidenten är galen men om han är galen som en räv eller galen som galen. »
– Masha Gessen, The New Yorker 2017

 Låt oss klargöra en sak: För etablissemanget är Trump inte mentalt utmanad, men han ses definitivt som en möjlig nemesis av deras värld. Ända sedan han flyttade in i Vita huset har Trump beskrivits som en narcissist, en rasist, en sexistisk och en klimatskeptisk, laddad med skumma tidigare berättelser och mentala problem. Även om ungefär 60 procent av det amerikanska folket inte litar på medier längre har många köpt historien om att Trump kan vara något galen eller olämplig att styra, och statistiken stiger ännu högre när man kommer ut ur USA.

Naturligtvis är Donald inte gör något speciellt för att ändra den djupt negativa uppfattning som så många journalister och människor både har om honom. Han är öppet upprörande och provocerande på Twitter, han låter impulsiv och dum för det mesta, agerar irrationellt, ljuger dagligen, och kastar ut sanktioner och hot som om de vore polkagrisar ur en elfs sidoväska i ett köpcentrum i december. Genast kan vi förstöra en ihållande mediemyt: bilden Trump projicerar är självdestruktiv och det är raka motsatsen till hur patologiska narcissister agerar, eftersom de trivs att bli älskade och beundrade av alla. Donald bryr sig helt enkelt inte om du gillar honom eller inte, vilket gör honom till den ultimata anti-narcissist, genom sin psykologiska definition. Och det är inte ens upp för yttrande, det är ett ganska enkelt och obestridlig faktum.

Trump-and-the-swamp

Hans allmänna plan andas ut från ett av hans favorit motto: «Vi kommer att ge makten tillbaka till folket», eftersom USA och dess imperialistiska nätverk vävs över världen har varit i händerna på några globalistiska bankirer, militära industrier och multinationella företag för mer än ett sekel. För att uppnå sin plan, måste han avsluta krig utomlands, föra tillbaka barnen, avveckla Nato och CIA, få kontroll över Federal Reserve, klippa varje länk med utländska allierade, avskaffa det snabbt växande finansiella systemet, riva propagandastyrda maktmedier, dränera träsket av den djupa staten som driver spion-organ och inaktivera skuggregeringen som lurar i rådet om yttre förbindelser och trilaterala kommissionens kontor. Kort sagt, han måste förstöra den nya världsordningen och dess globalistiska ideologi. Uppgiften är minst sagt enorm och farlig. Tack och lov är han inte ensam.

Innan vi ger oss på hans tekniker och taktik, måste vi veta lite mer om vad som verkligen har pågått i världen.

Mäktiga Ryssland

Sedan Peter den store, har hela Rysslands historia varit en permanent demonstration av dess vilja att upprätthålla sin politiska och ekonomiska oberoende från internationella banker och imperialism, driver denna stora nation att hjälpa många mindre länder som kämpar för att behålla sin egen självständighet. Två gånger hjälpte Ryssland USA mot brittiska/Rothschild-imperiet; först genom att öppet stödja dem i självständighetskriget, och igen i inbördeskriget, när Rothschild’s finansierade de konfedererade att politiskt bryta ner nationen för att föra den tillbaka i det brittiska koloniala imperiets kooperativ.

Ryssland förstörde också Napoleon och nazisterna, som båda finansierades av internationella banker som verktyg för att krossa ekonomiskt oberoende nationer. Oberoende finns i deras DNA. Efter nästan ett decennium av västerländsk oligarki som tog över Rysslands ekonomi efter Sovjetunionens fall 1991 tog Putin makten och dränerade det ryska träsket. Sedan dess har varje steg som han har gjort syftar till att förstöra det amerikanska imperiet, eller den enhet som ersatte det brittiska imperiet 1944, vilket är den icke-konspirationsteori namnet på den nya världsordningen. Det nya imperiet är i grunden samma centralbankssystem, med bara en något annorlunda uppsättning ägare som bytte den brittiska armén för Nato, som deras värld Gestapo.

Tills Trump kom kämpade Putin på egen hand mot den nya världsordningen, som är den sekelgamla besattheten av världsoljemarknaden, eftersom oljan är blodet som rinner genom världsekonomins ådror. Olja är tusen gånger mer värdefull än guld. Lastfartyg, flygplan och arméer går inte på batterier. För att motverka globalisterna utvecklade Putin därför de bästa offensiva och defensiva missilsystemen, vilket innebär att Ryssland nu kan skydda alla oberoende oljeproducenter som Syrien, Venezuela och Iran. Centralbanker och den amerikanska skuggregeringen hänger fortfarande på sin döende plan, för utan en seger i Syrien, det finns ingen utvidga Israel, vilket avslutar den sekelgamla fantasin om att förena Mellanöstern oljeproduktionen i händerna på den nya världsordningen. Fråga Lord Balfour om du har några tvivel. Det är den verkliga insatsen i det syriska kriget, det är inget annat än att göra eller dö.

Syrian-Russian-victory

Ett sekel av lögner

Nu, eftersom en skuggregering som ger direkta order till CIA och Nato i bankers och industriers namn, har Trump ingen kontroll över militären.

Den djupa staten är ett radband av permanenta tjänstemän som styr Washington och Pentagon, som bara svarar på deras order. Om du fortfarande tror att ”Överbefälhavaren” är ansvarig, förklara varför varje gång Trump beordrade att dra sig ur Syrien och Afghanistan, kom fler trupper in? När jag skriver denna text, drar sig USA och Nato sig ur de kurdiska zonerna, åkte till Irak, och kom tillbaka med tyngre utrustning runt oljereserverna i Syrien.

Donald har mycket mer av träsk dränering att göra innan Pentagon faktiskt lyssnar på allt han säger. Trump borde vara upprörd och fördömande högt att den militära ledningen inte bryr sig om vad han tycker, men detta skulle antända ett ofattbart kaos, och kanske till och med ett inbördeskrig i USA, om de medborgare som äger ungefär 393 miljoner vapen i sina hem skulle att privata intressen är ansvariga för militären.

Det skulle också leda till en mycket enkel men dramatisk fråga: «Vad är egentligen syftet med demokratin?» Dessa vapen är titanstaketet som vaktar befolkningen från en totalitär ”Big Brother”.

Man måste inse hur många problem den amerikanska armén och spioneriorgan har gått igenom för att skapa ”false flag” operationer i mer än ett sekel, så att deras insatser alltid såg rättfärdiga, i namn av demokrati främjande, mänskliga rättigheter och rättvisa runt planeten. De sprängde Maine skeppet 1898 för att gå in i spansk-amerikanska kriget, sedan Lusitania 1915 för att komma in WW1.

De pushade Japan att attackera Pearl Harbor 1941, visste om attacken 10 dagar i förväg och sa ingenting till basen på Hawaii. De gjorde upp en nordvietnamesisk torped aggressionen på sina fartyg i Tonkin Bay för att motivera att skicka in fotsoldater på vietnamesisk mark.

De hittade på en berättelse om irakiska soldater som förstörde plantskolor för att invadera Kuwait 1991. De uppfann massförstörelsevapen för att attackera Irak igen 2003, och organiserade 911 för att strimla 1789 års konstitution, attackera Afghanistan och inleda ett krig mot terrorismen. Denna helt falska dygdmask måste bevaras för att kontrollera de amerikanska medborgarnas åsikt och deras inhemska arsenal som måste tro att de bär demokratins vita cowboyhattar.

US PRESIDENT GEORGE BUSH MAKES A POINT DURING SPEECH TO ARMY TROOPS IN
TEXAS.

Så hur reagerade Trump när han fick veta att amerikanska trupper skulle komma tillbaka till Syrien? Han upprepade om och om igen i varje intervju och förklaring att «vi har säkrat oljefälten i Syrien», och även lagt till «Jag funderar på att skicka Exxon i regionen för att ta hand om den syriska oljan».

Neocons, sionister och banker var glada, men alla andra är upprörda, eftersom de allra flesta inte förstår att Trump sväljer detta piller enbart för dess efterverkningar. På denna enda flaska är skriven i finstilt att «användningen av detta läkemedel kan tvinga amerikanska-Nato trupper ut ur Syrien under trycket av den enade världssamfundet och flabbergasted amerikansk befolkning.»

Trump gjorde situationen ohållbar för Nato att stanna i Syrien, och hur han har upprepat denna djupt chockerande, politiskt inkorrekt ståndpunkt visar tydligt hans verkliga avsikt. Han förstörde över ett sekel av falsk dygd i en enda mening.

Trump är en historisk anomali

Trump är bara den fjärde presidenten i USA:s historia som faktiskt kämpar för folket, till skillnad från alla 41 andra, som främst kanaliserade folkets pengar på en pipeline av dollar som hamnar i privata banker. Först var det Andrew Jackson som sköts efter att han förstörde Second National Bank som han öppet anklagas för att kontrolleras av Rothschild och The City i London. Sedan var det Abraham Lincoln, som mördades efter att ha tryckt sina «greenbacks», nationella pengar som staten utfärdat för att betala soldaterna eftersom Lincoln hade vägrat att låna pengar från Rothschild på 24% ränta.

Sedan var det JFK, som dödades av ett dussin skäl som mestadels gick emot banker och militärindustrin vinster, och nu är Donald Trump, som skrek att han skulle «Ge Amerika tillbaka till folket».

Liksom de flesta affärsmän hatar Trump banker, för den formidabla makt som de har över ekonomin. Ta bara en titt på Henry Fords enda bok, «The International Jew» för att ta reda på hur djupt var hans misstro och hat mot internationella banker. Trumps företag har lidit mycket på grund av dessa institutioner som i princip säljer dig ett paraply, bara för att ta tillbaka det så fort det regnar. Private banking kontroll över pengar skapande och räntor, genom varje centralbank i nästan varje land är en permanent makt över nationer, långt över den efemära cykeln av politiker. År 2000 var dessa nation plundrare bara några steg från deras planetariska totalitära dröm, men ett par detaljer stod stilla: Vladimir Putin och 393 miljoner amerikanska vapen. Sedan kom längs orange-faced Donald, den sista pusselbiten som vi folket, som behövs för att avsluta 250 år av bankimperiet.

Tekniker och taktik

Tidigt i sitt mandat försökte Trump naivt den direkta strategin, genom att omge sig med etablissemangsrebeller som Michael Flynn och Steve Bannon, sedan genom att irritera var och en av hans utländska allierade, strimla sina frihandelsavtal, införa skatter på import och förolämpa dem i ansiktet vid G7-mötena 2017 och 2018. Reaktionen var stark, och alla fördubblades på Russiagate absurditet, eftersom det såg ut som det enda alternativet för att stoppa mannen på hans väg av globalism förstörelse. Förutsägbart, gick den direkta metoden ingenstans; Flynn och Bannon var tvungna att gå, och Trump var insnärjd i en handfull undersökningar som fick honom att inse att han inte skulle få något åstadkommit med öppenhet. Han var tvungen att hitta ett sätt att förinta de farligaste människorna på planeten, men samtidigt stanna vid makten och vid liv. Han var tvungen att snygga till det.

Det var då hans geni exploderade på världen. Han ändrade helt sin strategi och strategi och började ta absurda beslut och tweeting upprörande uttalanden. Lika hotfullt och farligt som några av dessa först såg ut använde Trump dem inte för sin första grad mening, men siktade på de verkliga andra gradens effekter som hans drag skulle ha. Och han brydde sig inte om vad folk tyckte om honom som han gjorde, för bara resultat räknas i slutändan. Han skulle även spela pajas över Twitter, ser naiv, galen eller rent idiotisk, kanske i hopp om att impregnera tron att han inte visste vad han gör, och att han inte kunde vara så farlig. Han är avsiktligt politiskt inkorrekt för att visa det fula ansikte som USA gömmer sig bakom sin mask.

Trump-Kim-summit-in-Hanoi

Det första testet på hans nya strategi var att försöka stoppa den växande risken för en attack och invasion av Nordkorea av Nato. Trump förolämpade Kim Jung-Un via Twitter, kallade honom Rocket Man, och hotade att bomba Nordkorea till marken. Hans rasande politiska inkorrekthet pågick i veckor tills det sjönk i allas sinnen att dessa inte var goda skäl att attackera ett land. Han förlamade Nato. Trump träffade sedan Rocket Man, och de gick i parken med början av en vacker vänskap, skrattar tillsammans, samtidigt som de utför absolut ingenting i sina förhandlingar, eftersom de inte har något att förhandla om. Många talade om Nobelpriset för fred, eftersom många inte vet att det vanligtvis överlämnas till att rentvå krigsförbrytare som Obama eller Kissinger.

Sedan kom Venezuela. Trump drev sin taktik ett steg längre, för att se till att ingen kunde stödja en attack mot det fria landet. Han satte de värsta neo-cons tillgängliga på fallet: Elliott Abrams, tidigare dömd för konspiration i Iran-Contras affären på 80-talet och John Bolton, berömda första gradens krigshetsare. Trump bekräftade då Juan Guaido som sitt val till Venezuelas president. en tom marionett så dum att han inte ens kan se hur mycket han används. Återigen hotade Trump att bränna landet till spillror, medan världssamfundet såg i vördnad den totala bristen på subtilitet och diplomati i Trumps beteende, med resultatet att Brasilien och Colombia backade undan och sa att de inte ville ha något att göra med en attack på Venezuela. Trumps medicin lämnade bara 40 satellitländer världen över, med presidenter och premiärministrar döda nog att blygt stödja Guaido jester. Donald kollade rutan bredvid Venezuela på sin lista och fortsatte att rulla ner.

Sedan kom de två gåvorna till Israel: Jerusalem som huvudstad och de syriska Golanhöjderna som dess bekräftade besittning. Netanyahu som inte är den skarpaste pennan i rutan hoppade av glädje, och alla skrek att Trump var en sionist. Det verkliga resultatet efter effekt blev att hela Mellanöstern förenades mot Israel, som ingen längre kan stödja. Även deras historiska medbrottsling Saudiarabien var tvungen att öppet ogilla denna enorma örfil i ansiktet på islam. De två Trump-gåvorna var i själva verket tillbaka hugg i den israeliska staten, vars framtid inte ser alltför ljus ut nuförtiden, eftersom Nato måste flytta ut ur regionen. Kolla igen.

När verkligheten sjunker in

Men det finns mer! Med sin brist på kontroll över Nato och armén är Trump mycket begränsad i sina handlingar. Vid första anblicken ser den enastående multiplikationen av ekonomiska sanktioner mot länder som Ryssland, Turkiet, Kina, Iran, Venezuela och andra nationer tuff och skoningslös, men verkligheten i dessa sanktioner drev dessa länder ur Swift finansiella system som är utformat för att hålla förslavande nationer genom dollarn hegemony, och de är alla glider bort från de internationella bankernas grepp. Det tvingade Ryssland, Kina och Indien att skapa ett alternativt system för handelsbetalningar baserade på nationella valutor, i stället för den allsmäktiga dollarn. Världens bipolära verklighet är nu officiell, och med sina kommande nästa sanktioner kommer Trump att driva ut fler länder ur Swift-systemet för att ansluta sig till andra sidan, medan viktiga banker börjar falla i Europa.

Även i den politiska orkanen Trump befinner sig i, finner han fortfarande tid att visa sin nästan barnsliga arroganta humor. Titta på hans grandiosa hån mot Hillary Clinton och Barack Obama, när han satte sig ner med de mest raka-faced generaler han kunde hitta, att ta en bild i en så kallad «situation rum» som de fejkade övervakningen av död Bagdadi någonstans han inte kunde vara , precis som hans kriminella föregångare gjorde för länge sedan med falska Bin Ladin dödande. Han sköt även farsen att lägga till detaljer om en hund erkänner Daesch falska kalif genom att sniffa hans underkläder. Nu när du förstår vad Trump egentligen handlar om, kommer du också att kunna uppskatta showen, i all sin prakt och sanna innebörd.

«Vi har säkrat oljefälten i Syrien». Med denna korta mening anslöt sig Trump till general Smedley Butlers röst som skakade världen för 80 år sedan med en liten bok som hette «Kriget är en racket». Plundring och stöld av olja är definitivt inte lika dygdigt som att främja demokrati och rättvisa. Vad förvånar mig är de många «alternativa» journalister och analytiker, som vet på fingertoppen varje tekniskt problem om 911, eller vetenskaplig verklighet på den absurda globala uppvärmningen historien, men fortfarande inte har en aning om vad Trump gör, 3 år i hans mandat, eftersom de köpte de traditionella medierna som övertygade alla om att Trump är mentalt utmanad.

Butler

För dem som fortfarande hyser tvivel om Trumps agenda, tror du verkligen att den amerikanska imperialismens uppenbara implosion över planeten är en tillfällighet? Tror du fortfarande att det på grund av det ryska inflytandet på valet 2016 att CIA, FBI, alla medier, den amerikanska kongressen, Federal Reserve, demokratiska partiet och den krigshetsande hälften av republikanerna arbetar mot honom och till och med försöker åtala honom? Liksom de flesta saker som kommer ut ur medier, är verkligheten raka motsatsen till vad du får höra: Trump kan vara den mest hängivna mannen att någonsin sätta sin fot i Ovala rummet. Och visst, den mest ambitiösa och politiskt inkorrekt.

Slutsats

Världen kommer att förändras drastiskt mellan 2020 och 2024. Trumps andra och sista mandatperiod sammanfaller med Putins sista mandatperiod som Rysslands president. Det kan aldrig finnas en annan tillfällighet som denna under en lång tid, och båda vet att det är nu eller kanske aldrig.

Tillsammans måste de få Nato, Swift, och Europeiska unionen att falla sönder. Terrorism och antropogen global uppvärmning kommer att hoppa i virveln och försvinna med sina skapare. Trump måste tömma träsket i CIA och Pentagon, och han måste förstatliga Federal Reserve. Tillsammans med Xi och Modi, skulle de kunna sätta ett sista på private banking i offentliga angelägenheter, genom att vägra att betala ett enda öre av sina skulder, och återställa världsekonomin genom att flytta till nationella valutor som produceras av regeringar, som privata banker kommer att falla som dominobrickor , utan mer Obama-liknande tjänare att rädda dem på din bekostnad. När detta är gjort, outhärdlig fred och välstånd kan ströva omkring på planeten, som våra skatter betala för utvecklingen av våra länder i stället för att köpa värdelös militär utrustning och betala intressen på lån av bankirer som inte ens har pengar i första hand.

Om du fortfarande inte förstår Donald Trump efter att ha läst ovanstående, då är du hopplös. Eller så är du Trudeau, Macron, Guaido, eller någon annan användbar idiot, omedveten om att mattan under dina fötter redan har glidit iväg.

 

Detta är en översättning av OrientalReview’s artikel ”About Trump”, först publicerad på
https://orientalreview.org/2019/11/15/about-trump/ 15/11-2019