Det fruktansvärda resultatet av Covid-19 – Världen är i kris.  


Det fruktansvärda resultatet av Covid-19 – Världen är i kris.

Idag släpptes en gripande video från Spanien på sociala medier. Det rapporteras om hur äldre sjuka människor kopplas ur respiratorer, sövs ner och lämnas att dö.

Svenska myndigheter har nu instruerat sjukhusen att inte ta emot medborgare över 70 år som istället uppmanas att stanna hemma. Det prioriteras hårt och folkhälsomyndighetens knappa och klena information är mer förvirrande än klargörande. Vi möts hela tiden av motstridig information och människor verkar inte ta saken på allvar. Teorierna är många, konspirationerna är ännu fler. Vad är sant, vad är fake?

Att det sprids ett virus är konstaterat, det vet vi. Hur det smittar, varför och var det kommer från är öppet för het debatt och konspirationer och teorier.. men vi vet ju ingenting konkret. Vad är sant?

Vad som ÄR sant är det hjärtskärande meddelande, ropen på hjälp i den här videon.

 

En kommentar

  • ja röstar man på såna som propagerar för aborter, så får vi inte ledare som bryr sig om livet.

    det lär vara en läxa vi ska få lära oss.

    Gilla