Misstro mot regeringen – Ett öppet brev till Stefan Löfven.


Linda Wiberg

Våldet i Sverige har eskalerat kraftigt på sista tiden. Mord, våldtäkter, misshandel mot små barn, förnedringsrån och förnedringsmisshandel. 

De senaste mest uppmärksamma fallen har varit förnedringen mot Liam, pojken som förövarna urinerade i munnen, flickan som misshandlas av ett gäng ungdomar som skriker ”Döda henne, sabba revbenen”, medan de sparkar och slår henne över hela kroppen och filmar det hela. Ett videoklipp som media vill gömma och man talar om hur illa det är att dela och visa upp just hur fruktansvärt våldet är, och det allra senaste fallet där en grupp ungar i 10 års åldern knivhotar ett liten barn på bara 1,5 år, och flickan, 14 år som våldtogs häromkvällen när hon var på väg hem.

Många har vaknat upp och många har uttryckt sin vrede och ilska. Man kan gott säga att det kokar i hela landet. Experter varnar för inbördeskrig och medborgargarden, medborgare talar allt mer öppet och ohämmat om att beväpna sig. Svenskarna är rädda och det med all rätt och gott skäl.

En av de som reagerat kraftigt men också väldigt korrekt är Linda Wiberg. Hon satte sig och skrev ett mycket välskrivet och korrekt öppet brev till statsminister Stefan Löfven. Ett brev som han med all säkerhet aldrig kommer att läsa själv. Det hamnar hos hans pressekreterare som med stor säkerhet inte kommer förmedla brevet till statsministern, detta på Löfvens egen order. Detta är Linda medveten om, så hon har även läst in brevet i en video som publicerats på Youtube-kanalen ”Misstro mot regeringen”. På kanalen har Linda publicerat flera bra videoklipp som är värda att lyssna på.

Linda är orolig att hennes video kan komma att raderas och att hennes kanal kan stängas ner på grund av hennes regeringskritiska video, därför beslöt jag mig för att hjälpa Linda att bevara videon. Rosa Traktorn har laddat upp videoklippet på egen server som inte kan kommas åt av Youtubes censur och du kan se videon och lyssna på Linda när hon läser upp sitt brev här.

Dela gärna detta, sprid Lindas video och låt inte censuren vinna. Vill du dela bara videon eller ladda ner den, kan du  klicka på ”Share” i övre högra hörnet på videon. Där kan du välja att dela,ladda ner eller kopiera en kod för att bädda in klippet på egen plattform. (snabblänk till videon: ”https://videopress.com/v/htSZmsP0”, kopiera adressen utan ”” tecknen)

15 kommentarer

 • Anne-Marie G Wouda

  Tack bästa Linda helt underbar video, Tack bästa Thomaz för allt arbete du lagt ner och tusen tack för Rosa Traktorn,

  Gilla

 • Anne-Lis Brenden

  Så Suveränt bra uttryckt Linda, jag står bakom allt du säger till 100%.

  Gilla

 • Förutom det hon talar om ISLAM och våldet är allt annat bara skitsnack.
  Islam är definitivt största hotet men resten är mest bara hat.
  Våldet skapas i segregationen som faktiskt hela samhället bidragit med.

  Gilla

 • michaelnilsson228

  Det är inte regeringen som ligger bakom stängningar av YouTube kanaler. Det är massmedia och Bonnierkoncernen.

  Bonniers är en mardröm för Sverige. Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället.

  Bonnier har inte bara intresse för att göra affärer och tjäna pengar, de vill styra den ekonomiska och politiska utvecklingen. Det har stått klart sedan länge att Bonnier använder hela sin koncerns resurser för att motarbeta nationalism och försvara mångkultur och massinvandring.

  Det är inte bara själva ägandet i sig som är farligt utan hur Bonnier genom sitt ägande utövar politiskt inflytande över vårt land. De utövar sin makt genom att propagera för att det svenska Sverige ska tyna bort och ersättas av en mångkultur. Bonnierkoncernen har lyft fram Folkpartiet, Moderaterna och Miljöpartiet som sina favoriter. Dessa partier är nämligen ännu mer internationella än Socialdemokraterna. Detta trots att Bonnier alltid stått Socialdemokratin nära.

  Det är ingen tillfällighet att Bonnierpressen låg bakom kampanjer för att införa lagen om Hets mot folkgrupp. Angreppen på oss som är invandringskritiska i Sverige och andra länder är ett stående tema inte bara i DN utan i samtliga Bonniertidningar där också propagandan för mångkultur svämmar över alla breddar oavsett vilka ämnen som behandlas.

  Islam används som ett verktyg av Bonnier för att krossa nationalstaten Sverige. Politiker i den politiska adeln har korrumperats av dessa krafter. Därför hatar de nationalism, Sverige och svenskar. Vi skall alla underkasta oss islam och Sharia. Det är oikofoben Löfvens agenda fullt tydligt med. Löfven har fått mycket beröm för sina insats när det gäller att ta emot ”flyktingar” och den gamle svetsaren lapar förnöjt i sig allt smicker.

  Han och hans gelikar förstör vårt land. Han och hans kumpaner förintar vår nation! Vi medborgare misstänkliggörs, förföljs och trakasseras. Vi hånas, idiotförklaras och tystas. De har sitt exitpaket klappat och klart med bostad i ett säkrare land. Vi får finna oss i att leva i ett förstört land. Ett land i kaos och snart kanske krig. Ett land som vi och våra förfäder byggt upp, som Löfvén och co står och får så mycket beröm för att de förstör.

  Med hjälp av enorma summor från skattemedel anser sig således oikofoberna ha rätt att förvandla Sverige till ett s k ”mångkulturellt samhälle”, dessutom med tvång – trots att svenskarna i alla opinionsundersökningar sagt ifrån att de inte vill ha en sådan samhällsutveckling. Detta är första gången i världshistorien som en demokratiskt vald regering tvingar sitt eget folk att bekosta sin egen kolonisering. Oikofoberna genomför med tvång historiens största omdaning av Sverige utan att svenska folket givit sitt medgivande till det i ett demokratiskt val. Vi får inte ens ifrågasätta det på sakliga grunder.

  Gilla

  • Woah— Ett Lejon till som ryter…. Grr-bra Michael… Fast – är det inte så att Bonniers är judar? Svart är vitt – och vitt är svart och svart finns inte i Ljugo-S-lavien – utan beteckans = alternativ vitt! Därför kan Mörkret (Sauron eller Bonniers) gömma sig i spegling att ingen kan se vad som egentligen sker bakom ridåerna…. HUR är Investor inblandade??? Vapen – säljer ju, så de kanske ser framemot ett krig . där svenskar tvingas slåss mot varandra – och män till höger mot kvinnor till vänster – medan Alarma Love (Annie) myser på sin Medusa- tron i att ha fått ett mera makt – genom att stigmatisera etniska svenskar

   Gilla

 • Det går ALDRIG att förstå Sossar ! … De finns egentligen förklädda mörker såsom Saurons språkrör och mun. ALLT för att HÄRSKA – och DÅ passar islam Sossarna bäst – för de har samma hemska hybris… Linda är säkert ett undantag bland kvinnor – för om du kollar hur kvinnor lägger sina röster, så är V främst, därefter S och sen C… Kvinnor verkar alltså utifrån logik ur röstdiagram – önska MER av mörkrets våld etc… SÅ skyll inte – som Linda Schnecker i Risk Dagen på oss män… Det är NI kvinnor som röstar vänster – som medvetet orsakat och välkomnat Sauron – genom stöd till SAP!

  Gilla

  • Britt-Marie Pettersson

   Ni kvinnor säger du. Dom tillhör inte jag alls. Har aldrig varit röd och har röstat på SD sedan 2002 när SD kom fram mera på riktigt. Innan dess röstade jag inte i två val för de kändes inte rätt. Jag väntade på ett parti för Sverige och svenskarna och 2002 dök dom upp. Sen dess har jag röstat på dem..Har hatat socialdemokraterna sen jag var barn…

   Gillad av 1 person

   • Jag skrev NI kvinnor – som röstar vänster…. Inget om att det gäller ALLA Q:s . Läsa är viktigt!

    Gilla

   • Det är jättebra Britt-Marie. Då handlar alltså inte det Linda säger om dig. Utan de som är raka motsatsen till dig. Du hade alltså inte alls behövt ta åt dig i neagitv mening alls. Inget av detta var riktat mot kvinnor som du.

    Gillad av 1 person

 • Tack !!!!!!!
  Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är.
  Vi behöver vara rädda om varandra och därmed stå tillsammans.
  Tack igen.

  Gillad av 2 personer

 • Pingback: Misstro mot regeringen – Ett öppet brev till Stefan Löfven. — Rosa Traktorn – Life, Death and all between

 • Du Stefan.
  Stefan! Du är väl ändå skyldig den här tuffa tjejen en kommentar.

  Jag slår vad om (halva pensionen) att det inte på långa vägar är tillräckligt mycket stake i dig för att klara det.
  Du är en j-a krycka! .Ingen ryggrad.
  Du är patetisk när du åker runt i världen och ”delar ut” våra skattepengar. (Du skulle se dig själv i all din självgodhet, med hela ”sossekomplexet”).

  Igen.PATETISKT!

  Gilla