Det gäller att väga orden på guldvåg.


Jag fick idag tillsänt mig ett mycket bra inlägg som postades på Facebook. Det är Gunilla Hedlund som skriver i Facebook-gruppen ”Sanningen”. Inlägget var så bra att jag genast bad om tillåtelse att återge det här på Rosa Traktorn och Gunilla var inte sen att godkänna. Så här kommer hennes inlägg. bar220101227184734143965_20

God morgon från Luleå – 10 grader och härlig vinter
Kaffe har jag hemma

Det gäller att väga orden på guldvåg här på sociala medier, vissa ”fula” ord måste man undvika helt, då pratar jag inte svärord. Jag undrar om vissa av oss är särskilt kontrollerade, jag själv till exempel? Först blir man tystad i ett dygn, sen en vecka och slutligen en månad, jag har gått igenom alla faser en gång och nästa gång blir det 30 dagars tystnad. I princip har vi fotboja allihopa och snart blir vi tystade när man utlyser gråzonsläge.

Sista vändan i FB fängelset kommenterade jag Soros lakejer i Sverige, utan att namnge dem, det var väldigt känsligt och därför tystades jag. Jag chansar en gång till och säger att vi har dem på höga befattningar i samhället inom landet men även i EU och FN.

Det är därför vi har det som vi har det i Absurdistan, EU, FN och världen, de styr mycket i USA men där har de Trump som hård motståndare. Enligt globalisterna valde befolkningen ”fel” president i USA, det var meningen att Fru Clinton skulle väljas som är med på globalisternas Agenda. Trump är en hård motståndare till globalisternas Agenda, man gör allt man kan för att bli av med honom. Men Trump är älskad av sin befolkning.

Absurdistans ledare är lättköpta och lättlurade och därför lyckas globalisterna mycket bättre här, 22 miljoner hit och 22 miljoner dit kan få vilken politiker som helst på bra humör.

Jonas Sjöstedt flyttar utomlands till sin familj, och får säkert ett trevligt liv i solen med sin härliga pension resten av livet, grattis Jonas till ditt nya behagliga liv i Vietnam.

Jan Björklund med fru och sina adopterade pojkar lämnar Absurdistan och bosätter sig i Rom, grattis Jan och hoppas att dina adopterade pojkar känner sig mer hemma i Italien än i Absurdistan. Undrar vart Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och Annie Lööf tänker flytta när deras tid är mogen? Kanske till Ungern? Både Fredrik och Annie har ju barn som ska växa upp liksom Jonas och Jan, de vill nog att barnen ska ha en lugn och trygg plats att växa upp på.

Vi andra skatteslavar ska jobba kvar i Absurdistan och skicka våra pengar till er vart ni än flyttar, även om vi får huset sprängt, bilen bränd eller blir våldtagna. Vi håller som bäst på att förbereda oss för inbördeskriget, jag har preppat.

Socialdemokraterna med sina stödhjul tycker fortfarande att det är okey att kristna förföljs, ingenting att oroa sig för, huvudsaken att inte andra grupper i samhället förföljs, det finns det lagar och regler för. De kristna ska ändå bytas ut i det stora folkutbytet som pågår. Januarieblåsningen pågår för fullt även om krackeleringen börjar skönjas.

Det är irrelevant hur Centerpartiets vikarierande partiledare uttalar sig eftersom man ändå aldrig vet var man har partiet. Men hans anklagelser mot Moderaterna och Kristdemokraterna måste ändå anses frapperande.

Till Expressen sade han: ”För oss är det viktigt att sabotera och göra upp med våra värsta motståndare för att kunna blockera”

Vad gjorde Centerpartiet för ett år sedan? Jo, man gjorde upp med sina motståndare Socialdemokraterna för att blockera SD, man gjorde allt i sin makt för att sabotera och blockera SD från någon som helst inflytande i svensk politik. Det var alltså C och L som skapade en ny formering inom svensk politik, man röstade emot sin egen statsministerkandidat för att släppa fram en rödgrön minoritetsregering.

Vad har då Moderaterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna gjort, jo de vill skjuta till 2,5 extra miljarder till kommunerna, utöver de 5 miljarder som JÖKEN-partierna nyligen tvingas avisera i vårbudgeten till kommunerna.

Därmed skrotas Miljöpartiets friår och Centerpartiets skattesubvention för att anställa unga och nyanlända.

Att staten måste skicka mer pengar till kommunerna är ju helt klart nu när kommunerna ska försörja alla nya kommuninnevånarna som väller in, det förstår ju alla.

Det kommer att behövas mycket pengar till kommunerna, många nya försörjningsstöd och bostadsbidrag blir det. Om det blir 7,5 MILJARDER för 2020 blir det kanske 15 MILJARDER för 2021 och sen ökar det år från år till när hela Absurdistans budget går till försörjning av nya kommuninvånare.

Januarieblåsningen är ett bevis på hur en skör minoritetsregering är, den splittrande oppositionens partier som tillsammans nu är större än regeringsunderlaget.

Både DÖS och JÖK är felriktade försök till mobbning och utfrysning av SD, det har visat sig vara rena drivhuset för SD.

Som vanligt har vi bombdåd och bränner några bilar här och där, en helt vanlig dag i Absurdistan. Troligen kommer vi att ha elbrist i Absurdistan inom en snar framtid, förbereder oss för inbördeskriget, men i övrigt mår jag bra.

Stefan Löfven lever och mår bra.

Tack och hej.

6 kommentarer