Hur länge ska vi låta dem komma undan med det?


Alla utanför Sverige som inte skrattar åt oss har inte varit uppmärksamma.
Skrattar på det sätt som människor för århundraden sedan brukade skratta åt dårarna i dårhusen.

Våra valda politiker är fortfarande fast beslutna att förneka oss demokrati och frihet medan man med outtröttlig flit ökar befolkningen och tömmer landets lador. Frågan som måste ställas är: – Hur länge ska vi låta dem komma undan med det?

Tyvärr finns det ingen majoritet för demokrati i Sveriges regering då våra tjänare har beslutat att de är våra herrar. De människor vi valt att företräda oss har brutit det sociala kontraktet och stulit vår födslorätt och de har sadlat vårt land med en trasig regering som tappat folkets förtroende.

En regering av charlataner, bevisade lögnare som kämpade för att väljas med ett grundlöfte de visste att de skulle bryta. En regering av politiska maskar som livnär sig på slaktkroppen av den svenska demokratin.

Vilken pest kommer att födas ur denna styggelse om vi inte stoppar den nu?

Det här bedrägeriets beteende illustrerar varför det är så viktigt att alla politiker är direkt ansvariga för folket. Ett ansvar man valt att ta bort och man bör nu med facit i hand förstå varför det togs bort. – Tjänstemannaansvaret måste återinföras.

Denna korrupta regering kommer att vara något ansvarigt vid nästa val, och många av de regeringsledamöter som har försökt sabotera vår demokrati kommer att förlora sina platser om det finns någon rättvisa och aldrig höras av igen.

Men de människor som driver den Europeiska Unionen är inte ansvariga inför någon för allt de gör, de behöver inte ens vara lojala mot sina egna länders behov av väl och ve. De är inte demokratiskt invalda och har inget som helst ansvar för sina handlingar

Vi röstade för att välja våra egna ledare, kontrollera våra egna gränser och göra våra egna lagar. – Trodde vi.

Medan EU har sett Europa som en stor handelsstation. Svenska folket har inget att göra med de handelsavtal som möjliggjort landets demontering. Handel och andra ömsesidiga arrangemang – kulturella, vetenskapliga och så vidare – kan överenskommas mellan suveräna nationer utan att någon behöver ge upp sin suveränitet.

Det finns ingen anledning till att Europa styrs av ett politbyrå av oöverskådliga karriärpolitiker i Bryssel som håller lokala politiker som gisslan. Det är en parasitisk regeringsnivå som inte borde vara där.

Europeiska unionen finns för att sätta den regeringsnivån där till förmån för karriärpolitiker som inte vill stå till ansvar inför folken för deras globalistiska agenda för öppna gränser eftersom de vet att folken aldrig skulle rösta för det.

Så folken måste neutraliseras, vilket är vad EU:s funktion är, att använda handel som en ursäkt för att överlagra sig politiskt över Europas nationer för att snuffa ut demokratin när den försöker lyfta huvudet (som det har gjort flera gånger och ignorerats eller omvänts) och för att döda nationalstaten.

Det är avgörande för EU:s överlevnad att nationalstaterna förstörs, så de är fast beslutna att göra ett exempel av oss och att trampa ner oss under hälen om de kan, så att ingen vågar lämna EU.

Våra egna politiker är medarbetare i detta. Det är bara tack vare dem som EU har någon hävstång alls, eftersom detta hus av förrädare, detta hus av dårar som vi kallar en regering, och denne, den envist oärliga, värdelösa statsministern och hans anhängare av sabotörer och bedrägerier har avsiktligt gjort att det är helt hopplöst, och mobbar oss till att förändra våra tankar och åsikter i värdegrundens namn, eftersom de gemensamt med de människor som driver EU vill att vårt land ska besegras och splittras. De vill att vårt land ska försvinna.

Alla etableringspartier har visat att när ”push comes to shove” kan de inte bli betrodda med vår frihet. De har förgiftat vår politik och de har förgiftat vårt samhälle. – Ohjälpligt.

Alla etableringspartier drar i samma riktning trots vad de säger i sina manifest. De drar oss mot en progressiv värld av öppna gränser som skulle vara omöjligt att styra demokratiskt även om politikerna ville (vilket de inte skulle göra). En sådan regering skulle snabbt bli en oligarkisk diktatur som Kina är idag, så avlägsen från folket som styrde att det lika bra kunde skicka sina direktiv från Mars. Och det skulle vara lika politiskt korrupt som FN är i dag. Vi går mot en värld utan möjligheter att ändra det, ingen röst för folket, ingen röst för folket någonsin igen, världen skulle effektivt bli ett gigantiskt öppet fängelse, ideologiskt politiserad (för gemenskapens sammanhållning) under ständig övervakning (av säkerhetsskäl) som Kina är idag.

Vi behöver starka gränser och nationell suveränitet för att hålla oss fria. Det finns inget annat sätt. Om vi ​​förlorar dessa saker, förlorar vi allt, och våra barn och barnbarn får sedan aldrig veta hur det är att leva i ett fritt samhälle. Och det kommer att vara vårt arv till dem.

Denna förgiftade regering har visat sig vara ett moraliskt och politiskt avlopp som brådskande behöver rengöras med en stark stråle av demokrati. De är våra tjänare, inte våra herrar. För vad de har försökt göra mot oss och för vad de har gjort mot vårt land, behöver de läras den här lektionen, och de behöver undervisas hårt av folket.

Att styras av dessa människor nu är att leva med någon som försöker döda dig.
De är ett allvarligt bevisat hot mot vår frihet.

2 kommentarer