En ex-muslims varning … Gör dig själv en tjänst och läs detta.


Den 11:e Nov 2019 publicerade Frontlines News en artikel med rubriken: “An Ex-Muslims Warning…Do Yourself A Favor And Read This”.

Artikeln innehåller en text skriven av en ex-muslim som vill varna världen för vad som håller på att ske och skribenten formulerar sig som ett brev till alla ”otrogna” och titulerar sin text med rubriken: ”To the Infidel world”.

Här på Rosa Traktorn kan du läsa texten översatt till svenska för lättare förståelse och kanske kan detta ge dig som ännu inte vaknat upp, lite mer insikt i vad som pågår och hur vår regering inte bara står maktlös, utan i själva verket är helt med på noterna och faktiskt är med att implicitera hela förloppet att omvandla inte bara Sverige utan hela Europa till en islamsk stat.

Disclaimer: Huruvida denna artikel eller text är äkta eller en produktion av fakenews eller propaganda låter jag vara osagt och bedömer inte äktheten i detta. Avsikten med att översätta och posta detta är att lyfta ögonen en aning till vad som faktiskt sker ute på gator och torg i vårt land och att se sammanhanget i vad texten ändå säger och det som faktiskt sker. (Så innan du kommenterar eller delar bör du ha läst denna Disclaimer)

Här nedan kommer en översättning av texten: ”En ex-muslimer varnar … Gör dig själv en tjänst och läs detta”.

”Till den otrogna världen:

Jag är född och uppvuxen som muslim. Hela min familj är fortfarande muslimsk. Jag känner till varje genetisk kod för att vara muslim. Jag känner den islamska hjärnan. Jag bor och andas med dem. Jag är en insider. Jag lämnade islam när jag förstod att islam är en sjuk och ond religion. Följande är det islamska budskapet till väst”:

”Till västerns otrogna:

Konstitutionen för den nya islamiska republiken i EU och USA är under uppbyggnad.

Vi kommer att bekämpa otro till döds. Samtidigt kommer amerikanska lagar att skydda oss. Demokrater och vänster kommer att stödja oss.

UNO kommer att legitimera oss. CAIR kommer att inkubera oss. ACLU kommer att stärka oss. Västra universitet kommer att utbilda oss. Moskéerna skyddar oss. OPEC kommer att finansiera oss och Hollywood kommer att älska oss.

Koffi Annan kommer att ge politiskt korrekta sympatiska uttalanden för jihadister.

Våra barn kommer att immigrera från Pakistan, Egypten, Saudiarabien, Iran och Indonesien och till och med från Indien till USA och till de andra västländerna. De kommer att åka till Västern för utbildning med fulla stipendium. Amerika betalar och kommer att fortsätta att betala för våra barns utbildningar och deras uppfostran i statligt finansierade islamiska skolor.

Vi kommer att använda ert välfärdssystem. Våra barn skickar också pengar hem medan de förbereder sig för Jihad.

Vi kommer att dra nytta av amerikansk vänlighet, tröghet och medkänsla. När tiden kommer skall vi sticka dem i ryggen. Vi kommer att säga en sak till kameran och lära en annan sak till våra barn hemma. Vi kommer att ge subliminala meddelanden till våra barn för att upprätthålla Islam till varje pris. Våra barn i Amerika kommer alltid att bry sig mer om islamiska länders intressen än USA:s intressen.

Vi kommer att lära våra barn islamisk överhöghet redan från barndomen. Vi kommer att lära dem att inte kompromissa med otrogna. När vi gör det redan från tidig ålder tvekar inte våra barn att bli martyrer.

Vi tar över Europa först och sedan kommer USA att vara nästa. Vi har redan en solid grund i Storbritannien, Holland, Sverige, Spanien, Italien, Tyskland och nu i USA.

Våra barn kommer att gifta sig med vita kvinnor i Europa och i Amerika. Vi kommer att blanda oss med komplicerade strukturer i det västerländska samhället men kommer fortfarande att komma ihåg Jihad när tiden kommer. Vilka är vi? – Vi är de ”sovande cellerna”.

Vi kommer att uppfostra våra barn att bara vara lojala mot islam och Mohammad. Allt annat är sekundärt.

Vid tiden för den verkliga kampen kommer vi att hålla våra egna barn som vår rustning. När amerikanska eller israeliska trupper skjuter mot oss kommer världen att titta på. Föreställ dig, – Föreställ dig nyheterna i världen: ”Muslimska barn mördade av otrogna”.

Vi vet att CNN, ABC, CBS sänder live. Al-Jazeera kommer att hälla bensin på elden. Nyheterna kommer att spridas som en löpeld. ”Amerikaner dödade 6 barn, 10 barn”. ”Judar dödade två kvinnor”.

Förvara era atomvapen i sina kuriosa-skåp. Förvara era flygplanstransporter eller högteknologiska vapen i sina utställnings-skåp. Ni kan inte använda dem mot oss på grund av er egen högre moraliska standard. Vi kommer att dra fördel av er högre moraliska standard och använda den mot er. – Vi tvekar inte att använda våra barn som självmordsbombare mot er.

Visualisera rubrikerna över hela världen, – Muslimsk mamma skriker, -skriker. -Hennes barn dödas av judar och amerikaner. Hela världen tittar live. Hundratals miljoner muslimer runt om i världen kokar. De kommer att marschera genom Europa.

Vi kommer att använda våra kvinnor för att producera fler barn som i sin tur kommer att användas som rustning / sköld. Våra barn är gåvan från Allah för Jihad.

Väst tillverkar sina tanks i fabrikerna. Vi kommer att tillverka vår militära styrka på naturliga sätt genom att producera fler spädbarn. Det är så det är billigare.

Ni otroliga på den här webbplatsen kan inte besegra oss. Vi är 1,2 miljarder. Vi kommer att fördubblas igen. Har du tillräckligt med kulor för att döda oss alla?

Vi kommer att öka i antal. Vi kommer att fördubblas igen.

Till kamerorna kommer alltid att säga, ”Islam är fredens religion.”

Vi kommer att säga, ”Jihad är faktiskt inre Jihad.”

Moderata muslimer kommer att säga att det inte finns någon koppling mellan islam och terrorism och väst kommer att tro det eftersom väst är så lättlurade.

Moderata muslimer över hela världen kommer att inkubera jihadister genom sina tal genom att försvara islam. Med hjälp av västerländskt rättssystem kommer vi att hävda våra sharia-lagar långsamt men säkert.

Du kommer att bli imponerad när du träffar en måttlig muslim personligen. Som din granne, kollega, student, lärare, ingenjör, yrkesmän kan du till och med gilla oss. Du kommer att hitta oss välskötta, artiga, ödmjuka som får dig att säga, ”Wow, muslimer är bra och fridfulla människor”, men vi kommer att sticka dig i ryggen när du sover som vi gjorde på 9/11.

Det kommer att finnas fler 9/11 i Europa och i Amerika. Vi kommer att säga, ”Vi stöder inte terrorism men Amerika fick vad det förtjänade.”

Muslimer, CAIR, ISNA, MPAC och andra internationella islamiska organisationer kommer att förenas. Vi kommer att samarbeta med vänstern, ACLU, med Koffi Annan och FN, och om vi måste göra det även med Frankrike. Spänn fast säkerhetsbältet. Civilisationens krig har precis börjat.

Vi kommer att recitera Koranen och säga Allah-Hu-Akbar innan vi halshugger otrogna, som vi redan har gjort. Vi kommer att videobanda dessa och skicka det till alla otroliga för att titta på. De kommer att ge upp och underkasta sig – ISLAM betyder överlämnande.

Vi kommer att använda dina egna värderingar av vänlighet mot dig.

Du är ödesbestämd att förlora.

Det måste vara väldigt deprimerande för dig. Är det inte?

Allah-Hu-Akbar, som vi säger precis innan halshuggning.

Islamisk krigföring i det 21:a århundradet, låt oss se effektiviteten av islamisk krigföring, muslimer Vs. väst.

REGLERNA HAR ÄNDRATS. Det finns ett nytt spel i stan.

Bill Clinton beställde 50 Tomahawk kryssningsrobotar som kostade $ 100.000.000 vardera för att förstöra 50 $ lerhus som tillhörde Osamas familj. Vilken dumhet? Vilken dålig API. (avkastning på investeringar)

I gengäld Osamas attack mot USA.

Kostnad: 19 martyrer och mindre än 500 000 dollar.
Kostnad för väst: över 3000 döda.
Minst 1 000 000 000 000 dollar (en biljon) i ekonomisk förlust på ett år. Detta inkluderar krusningseffekten.

Osamas API med avseende på: liv = 3.000 / 19 = 158 gånger.

Dollar = 1 tr./500K = 2 000 000 gånger

Det är modern krigföring. Västern kommer att förlora.

Allah-Hu-Akbar.

Islam kommer att styra världen. Det finns ingenting du kan göra. Även om världens BNP per capita sjunker till hälften av sin nuvarande nivå som en följd av islamiska lagar som finns på plats över hela världen, men ändå kommer Islam att styra världen.

Från din synvinkel tar vi världen till de mörka tidsåldrarna, må så vara. Men fortfarande vinner islam, och väst förlorar.

Är du säker på att du vill spela det här spelet?

Jihad, ..Jihad … Jeeehaaad …

Du är ödesbestämd att förlora.

Allah-hu-Akbar

Saudiarabiens investeringar på 100 miljarder dollar under de senaste tre decennierna på över 60 tusen Madrassas och skolor över hela den islamiska världen betalar sig äntligen. Medan väst var upptagen med att uppfinna medicin, öka livslängden, höja mänskligt lidande, avkoda den mänsklig genen för att hitta bot mot cancer, hjärtsjukdomar etc., starta rymdfärjor, uppfinna internet, arbeta med nya lagar / teorier för mänskliga rättigheter, utveckla bättre ekonomiska modeller för en mer välmående värld, medan ACLU fick kontroll över sunt förnuft, medan amerikansk uppfinningsrikedom gynnade resten av världen, var vi muslimer upptagna med att producera över 200 miljoner av 1,4 miljarder vandrande, talande, icke-tänkande, västhatande, förprogrammerade, självmordsbenägna, parasiter och terrorister. Du kan inte vinna. Anden har sluppit ur flaskan.

Vi kommer att använda Amerikas och västs vänlighet, rättvisa, medkänsla, yttrandefrihet och icke-diskriminerande politik mot dem. Vi kommer att sticka dem i ryggen.”

Vad ska du göra? Du är dömd.

 

Källa:

https://www.frontlinesnews.com/2019/11/11/an-ex-muslims-warning-do-yourself-a-favor-and-read-this.html

 

14 kommentarer

 • detta denne skriver har ar ju ett faktum..titta pa Ilhan Omar i USA en falsk apostel som latsas vara demokratisk..

  Gilla

 • Mohamed Omar på Det Goda Samhället. Skriver om tankar som stämmer bra med artikeln ovan.
  Omar har varit muslim , är född här och lever i Sverige.
  https://detgodasamhallet.com/2019/10/21/mohamed-omar-nar-det-brinner-i-mellanostern-kan-det-ocksa-brinna-har/#more-19301

  Gilla

 • Att översätta och publicera text, från en helt okänd ”frontlines news”-länk, samt länka till den är en tvivelaktig sysselsättning, när det finns massvis med apostater och sekulära som kritiserar sekterism helt öppet.

  Gilla

  • Ja, Det är klart det finns det. Och det är helt klart tvivelaktigt att översätta texten och dela. Jag säger inte emot det. Det finns ändå ett värde i det med tanke på vad som händer. Vad många islamister själva säger helt öppet i hot mot samhället och svenskar. Märk väl att jag säger islamister.. Det är skillnad på islamister och muslimer.

   Det finns tvivel i det mesta som postas I både MSM och alt media beroende på vem som läser, vem som tolkar och vem som skriver…

   Sen kan man se djupare på saker ibland och se på ”the big picture”

   Jag säger även I en disclaimer I texten att det är tvivelaktigt, tveksamt och kanske är propaganda och fakenews. Man får ta det med en nypa salt och ta det till debatt….

   Gillad av 1 person

   • Varför publicera saker som inte kan verifieras eller källhänvisas, såsom vanlig propaganda-media gör? Då försvinner din trovärdighet, precis som deras trovärdighet har försvunnit helt.

    Gilla

   • Därför att textens innehåll och andemening är värd att fundera över.

    Gilla

   • Betraktar man grundläggande psykologi så skulle avsändaren kunna vara en nazi-sionist som vill att du ska tycka att det är värt att fundera över andemeningen och att detta skall leda dig och andra till en förväntad respons, ex. att ni skall stödja Israels etniska rensning av palestinier, samt stödja olagliga bosättningar i strid med FN:s resolution 242, eller att du och andra skall radikaliseras så att konflikten i våra samhällen ökar, istället för att vi skapar enhetlig kultur genom sekularism och lika lagar som alla måste följa.

    Det skulle också kunna vara en psyop. som kommer från bankmaffian, som livnär sig på vapenexport och krig, samt att ge ut krediter till bostadsbyggande i våra allt mer överbelånade ”öppenhjärtliga” kommuner, som snart kanske kommer tvingas dra ner på den ”öppenhjärtliga” välfärden för stackars lidande människor, när bubblan brister.

    Gilla

   • Visst är det så. Jag bestrider inte det alls.. Jag tycker trots det att textenr värd att fundera över.

    Gillad av 1 person

 • Tycker det låter som att personen som skriver Faktiskt Fortfarande Är Muslim! Var kommer brevet ifrån och Vem skrev det? (Och Jo jag Har läst din disklamer)

  Gilla

 • Barbro Thomasson

  Går det inte att ta reda på vem som skrivit och varför?

  Gilla

 • Barbro Thomasson

  Personen som skriver vet ju inte att 9/11 inte var gjort av någon muslimsk terrorist utan av USA själva, fast de försöker dölja det. I slutet av brevet kallar de sig för parasiter bl a. Men konstigt att brevskrivaren är så illasinnad med halshuggning osv. Men kan ju vara att det känns fortfarande med en sådan uppfostran.

  Gilla

 • är det där från en x-muslim när personen i fråga, i brevet, skriker “allah akbar” och efter en bra stunds rabblande i syfte att sätta skräck i en?
  du bör nog göra bättre dubbelkoller vad det är för skit du delar.

  Gilla

  • Du skulle kanske ha läst Disclaimer i inlägget där jag klart och tydligt uppger att detta mycket väl kan vara fake eller propaganda men att jag inte bedömer äktheten just för att det skrämmande yttrandet i ”brevet” faktiskt skulle kunna vara sant med syfte på vad som faktiskt sker ute i verkligheten… Att du tycker det är skit får stå för dig när du tydligen missar hela poängen och dessutom tydligt missade den rödmarkerade disclaimern i artikeln.

   Gillad av 1 person