Hjälp mig i mitt arbete!


Sedan Augusti i år har jag tvingats återgå till gratisversion av bloggen då pengarna helt enkelt är slut. Detta innebär att det förekommer reklam i bloggen.

Mitt mål har varit att kunna köra reklamfritt, men nu tillåter inte min privata ekonomi detta längre. Jag fick mycket hjälp under mina två första år att driva Rosa Traktorn men då jag själv inte känner mg bekväm med att ”tigga” som så många andra bloggare gör för att få stöd för sitt arbete har nu alltså ekonomin havererat.

Därför sväljer jag lite stolthet nu och ber mina läsare att hjälpa till efter förmåga. 

Jag behöver cirka 900 kr för att uppgradera bloggen till att kunna vara reklamfri samt ha premiumstatus för att kunna ha egna videoklipp på servern. Bloggen ligger på WordPress server och det kostar en slant varje år. Bloggens domän ”rosatraktor.com” har jag lyckats betala själv nu i dagarna, så det är ”premiumstatus” för att kunna använda bättre och smidigare tema och möjligheten att ladda upp och streama video direkt på servern som behövs nu.

OM du uppskattar Rosa Traktorn och det arbete jag gör med att informera och skriva så kan du med fördel hjälpa mig med en liten gåva som stöd. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Jag behöver ingen hjälp för att leva på detta, det är bara själva driften jag behöver hjälp med.

 

2 kommentarer