Hem » Information » Kommande rättegång mot mig

Kommande rättegång mot mig


Den 17:e April 2019 blev jag stämd av rättshaveristen ”Näthatsgranskaren” Tomas Åberg.
https://rosatraktor.com/2019/05/17/jag-blev-stamd-av-rattshaveristen-aberg/ 

Den 16:e Oktober 2019 är jag kallad till muntlig förberedelse som sen utmynnar i huvudförhandling i Lunds tingsrätt, kl.09:30. Förhandlingen är beräknad till en halv dag. Jag vill uppmana och inbjuda alla som vill och kan att komma till Lund och närvara. Det är viktigt att Åberg ser att ett vaket och informerat folk inte går att köra över hur som helst.

Det har redan varit ett par rättegångar mot människor som han anmält och stämt för att ha delat Joakim Lamotte’s och Åsa Westerbergs artiklar och video om honom, den senaste mot min vän Kristina Parholt som fälldes för förtal mot Åberg.

Åberg och hans advokat satt båda två och ljög i hennes rättegång och trots lögnerna fälldes Kristina. Utan belägg eller bevis för de lögner Åberg med advokat sänkte sig till att presentera helt utan rättens bestridande eller ifrågasättande.

Jag är väl förberedd med material från tidigare rättegångar, lögnerna han sannolikt kommer att försöka presentera även i min rättegång och en hel del annat känsligt material som berör Åbergs person.

Så om du vill, kan och har möjlighet. Kom gärna till Lunds tingsrätt den 16:e Oktober klockan 09:30. 

Translate

Lyssna på Granskning Sveriges avslöjande reportage om Aschberg direkt här i menyn.

Donera

Kategorier

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Besökare sedan Feb 2017

  • 1 167 380 besökare

Annonsplats

Musikspelaren

%d bloggare gillar detta: