Swebbtv: ”Hets mot folkgrupp” enligt Youtube.


Den så samhällsviktiga alternativa mediekanalen Swebbtv är nu nästa mediekanal att drabbas av diktaturens censur. Youtube stängde ner kanalen idag.

Kontot avslutas enligt Ylutube på grund av upprepade överträdelser gällande ”hate speech”.

Svensk Webbtelevision, eller Swebbtv, har blivit en av Sveriges mest uppskattade alternativa nyhetskanal. De har med sakliga reportage och intervjuer med akademiker, kända profiler, författare och forskare i bland annat frågor kring invandring och klimatförändringar tagit många följare med häpnad.

Men idag var det alltså tvärstopp då kontot raderat från Youtube. ALLA de hundratals filmer, artiklar och avsnitt som tillsammans hade miljontals visningar har plockats ner av Youtube.

”Den här videon är inte längre tillgänglig eftersom YouTube-kontot som är associerat med den här videon har avslutats”, står det nu när man försöker en Swebbtv-film.

”Det här kontot har avslutats på grund av flera eller allvarliga kränkningar av YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp”.
(This account has been terminated due to multiple or severe violations of YouTube’s policy prohibiting hate speech”), står det på kontots huvudsida.

Den senaste tiden har Facebook, Twitter och Youtube raderat en mängd invandringskritiska och konservativa konton. Konton kritiska främst mot ISLAM. Religionen och ideologin som inte på något sätt får kritiseras på minsta sätt. En lag som i botten är en islamsk sharialag!

Swebbtv kan ha varit extra intressant för de vänsteraktivistiska bolagen att sänka, då kanalen höll en så hög kvalitet på sina inslag och akademiska intervjuer.

Ibland har det dock hänt att avstängda konton tillåtits tillbaka. Censuren är ett resultat av den häxjakt som Bonnierpressen inledde förra året, och som gjorde att Löfvenregeringen började pressa nätjättarna till censur av så kallat ”hat”.

”Av alla högerkanaler på Youtube ryker en av dom MINST radikala”, skriver en person på Twitter om nedstängningen av Swebbtv

5 kommentarer

 • Hej!
  Swebbtv har råkat ut för samma censur av Google som Alternativ för Sverige gjorde. Ändrar man inställningen på Youtube så kan man fortarande se de program som Swebbtv har lagt upp.
  Google hindrar svenskar från att se deras program och för att ha något att skylla på så drar man till med ”hate speech” (hets mot folkgrupp).

  Gillad av 1 person

 • Utvecklingen mot politiskt och ekonomiskt sammanbrott accelererar, det av verkligheten och sanningen hotade etablissemanget svingar nu vilt, helt i strid med demokratiska värden och vår grundlag. Likt en rabiessmittad.

  Gilla

 • Raymond Wessman

  När man presenterar sanning så ska man stoppas.
  Swebbtv är ju en fantastisk informationskanal som inte hycklar eller mörkar sanningen. Jag har aldrig hört något HMF eller något nedvärderande, annat än klara fakta.
  Om fakta är HMF så är vi illa ute. Illa ute är vi redan som de flesta vet.

  Gilla

 • Pingback: Swebbtv: ”Hets mot folkgrupp” enligt Youtube. – morganstankar

 • Förvånad? Inte alls det låg i luften Diktaturen är total!!

  Gilla