Det är inte de Buddistiska munkarna som är problemet.


När våg efter våg av människor från tredje världen och Afrika kommer till Sverige, så är det inte precis så att de alla passerar genom en ofantlig osynlig portal vid den svenska gränsen där de förkastar sin våldskultur och magiskt blir genomsyrade av våra västliga värderingar om frihet och respekt, lagar och regler. Man byter inte personlighet och tankesätt bara för att man byter mark under fötterna.

Vi ser idag oändliga gängkrig, knivattacker, skjutningar, våldtäkter, misshandel och bilbränder. Händelser som etablerad media, politiker, vänsteraktivister och radikala feminister vill påstå alltid har förekommit. Det är bara anmälningarna som ökat. – Och här trodde jag att människor inte kunde bli dummare, men ack så fel jag hade.

Vi ser stora grupper med vandrande kvinnor i Niqab och Burqa. – Och det är inte bara i storstäderna.

Så låt oss nu kalla en spade för en spade, och inse att det är inte de Buddistiska munkarna som är problemet.

Hijab, som kom på allvar under Ayatolla Khomeini 1979, är en politisk uniform för de som tolkar islam på ett bokstavstroget och extremt sätt.

Den bärs av kvinnor för att män inte ska få sexuella lustar till kvinnans hår och behag. Nåväl, men om någon får sexuella lustar av att se håret på en 9-årig flicka, då borde alla alarmklockor ringa. Och när en religion som uppmanar till kvinnoförnedring och könssegregering då bör ännu fler klockor ringa.

Faktum med att hela landets alarm ”Hesa Fredrik”, (VMA*) borde gå av i blotta förskräckelsen och väcka folks självbevarelsedrift.

Hijab, burqa och niqab har ingenting i skolor, dagis eller i sjukvård att göra. Könssegregerade friskolor har ingenting i Sverige eller väst att göra, och könssegregerade bussar ska genast parkeras permanent.

Flera kommuner har börjat titta på förbud mot dessa politiska plagg i det allmänna rummet, och flera länder i Europa har redan tagit steget.

Det är flickorna i dessa plagg som utsätts för social kontroll, könsstympningar, blir bortgifta i ung ålder och skickade i koranskola i hemländerna för att de vill leva som svenskar i ett fritt samhälle.

Om det nu är så tryggt i dessa länder trots allt, så borde vi kunna skicka föräldrarna också.

Det hjälper inte mycket att uppmana dessa människor att de ska ut i arbete och anpassa sig till vårt samhälle när det lönar sig bättre att placera kvinnorna i löplina mellan kök och sovrum som avelsmaskiner.

Det hjälper inte att förbjuda knivar, machetes, järnstänger och handgranater. Det är inte rättssystemet som är problemet. – Det är i huvudet på människor problemet sitter.

Och tyvärr ser vi en eskalerande farsot av fördummande politik och en skrämmande agenda att få folk att sluta tänka, sluta ifrågasätta och sluta protestera mot det om är fel. – Ett massivt mediearbete pågår för att normalisera det onormala och bagatellisera det horribla.

Det handlar om kulturer, om anpassning och assimilering och vi måste skicka tillbaka människor som inte är villiga att anpassa sig till de västliga värderingarna. Det är inte vi som ska anpassa oss efter dem, det är de som ska anpassa sig efter våra värderingar och värden.

Små kommuner i landet har små chanser att hävda sig i en allt mer tilltagande ström av främst unga män i krigför ålder som okontrollerat kan passera gränsen. Kommunerna tvingas att placera dessa män i samhället och resultatet kan vi läsa om varje dag i media. – I allt större utsträckning kräver islamister mer rättigheter och undantag från lagar och regler under hot om mer skjutningar, mer våld och mer våldtäkter om de inte får som de vill.

Det är bara en tidsfråga innan vi hör etablerade politiker stå i riksdagen och begära att Sharialagar ska införas för att blidka de muslimska extremisterna. – Som man nu gjort i Belgien, som ser ut att bli Europas första islamistiska stat.

VAR ÄR DIN SJÄLVBEVARELSEDRIFT ??

Jag är kanske gammaldags och inte med på utvecklingen av det nya Sverige med mångkultur (läs monokultur), men jag tyckte en gång att Sverige var ett fantastiskt land att leva i. Jag är fortfarande patriot, jag är nationalist ut i fingerspetsarna och kommer alltid värna om mitt en gång så vackra land, men det är inte så fint att leva här längre.

Jag minns en tid när man kunde gå på gatan utan att riskera att bli nedslagen, rånad eller mördad. Jag minns när kvinnor kunde gå hem efter en utekväll utan att det mer eller mindre är garanterat att hon blir våldtagen på vägen.

En tid utan radikala feminister, moralpoliser och näthatsgranskare som inte själva har den minsta moraliska kompass i besittning.

Det fanns en tid när man sa till överkänsliga, mentalt klena personer att dra in magen och gå vidare. Det fanns en tid då man hade insikt att livet inte alltid ger ut de bästa korten att spela med, man gjorde det bästa av det man hade blivit tilldelad utan att kräva gratis upprättelse på andras bekostnad eller att ens ego skulle strykas medhårs eller kravet på säkra rum med mjuka kuddar att gråta ut i när man inte fått som man vill.

Det fanns en tid då unga var ivriga att komma ut i arbetsliv, att göra rätt för sig istället för att få allt gratis, utan krav på motprestation med omedelbar tillfredsställelse. Det fanns en tid då folk faktiskt använde huvudet och sunt förnuft. – En tid som idag endast existerar som ett avlägset minne hos en allt mer åldrande generation som snart är borta.

GUD HJÄLPE OSS ALLA, DEN DAGEN DÅ DE ÄR BORTA.

Det knakar i våra grundpelare, yttrandefriheten förminskas av självcensur och migrationsavtalen. Likavärdet är under hård press, det riktiga värdet på lika värde och rättigheter äts upp och friheten blir mindre och mindre för var dag.

Den politiskt korrekta politiken, den feministiska regeringen måste bort. De korrumperade politikerna som inte har vare sig kompetens eller vilja att representera folket före sina egna intressen måste bort … NU!

 *VMA = Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, är ett statligt svenskt varnings- och informationssystem. Det utgörs dels av ett utomhuslarm (populärt kallad Hesa Fredrik).

En kommentar