Galenskapen rullar på som tomma tunnor!


skolstrejk-klimat2

Regering, kungafamilj och kändisar stål alla i kö för att påverka klimatet, kosta vad det kosta vill. Erna Solberg på norska Aftenposten säger : ”Vi behöver ungdomens engagemang i klimatfrågan. Det gör att föräldragenerationen vill göra mer. Det är vårt ansvar att bekämpa klimatförändringen”

Skolungdomar är hjärntvättade till gränsen till hysteri med domedagsprofetior. Massuggestionen  är total och sprider sig runt om i världen. CO2 framställs som ett dödligt gift, alla fordon som använder fossila bränslen ska bort från produktion och bort från vägarna. Köttätare måste vända sig till vegetarisk kost, och de fattiga fridfulla idisslarna – Korna – pekas ut som syndabockar.

Häxjakt är på gång, klimatet måste räddas till varje pris – om det inte är för sent.

Det manipulerade barnet Greta Thunberg används i en spekulativ och cynisk propaganda för skolstrejker för att rädda klimatet och nomineras till Nobels fredspris, årets kvinna och givetvis som framtida kandidat till statsministerposten i Sverige.  – Tja, det sista kommer inte att betyda så mycket ändå.

Det gamla ordspråket ”följ pengarna” gäller fortfarande. En klimatmaffia under FN:s förtroende har tjänat mycket uppmärksamhet och pengar i science-fiction nojan om klimatet sedan Al Gore styrde klimatförändringen och fick Nobelpriset tillsammans med FN:s mellanstatliga panel för klimatförändring 2007 av naiva och präktiga nordbor.

Här är det ingen fråga om vetenskap utan en politisk strategi som är rent bedrägeri. Spridningen av fruktan, ångest och rädsla är fortfarande det man kan tjäna stora pengar på om blandningen är rätt. Låt barnen ta stötarna, använda dem som gisslan, få ut dem på gatorna. –  Det är effektivt även om det är ren mental våldtäkt.

Vid någon tidspunkt under medeltiden uppstod myten om att jorden är platt, även om den var känd under årtusenden att den var rund. Under en period blev det ganska riskabelt att hävda att jorden var rund, inkvisitionen följde och förmodligen valde de flesta att hålla käften för att inte straffas som ”kättare”. De få som hade en annan åsikt och var oroliga för den degenererande utvecklingen hängdes ut. Precis som i dag, och  riskerar att straffas och förföljas. – Som ”kättare”

Att påstå att jorden är platt är lika löjlig som att påstå vi i Sverige ensamma kan påverka klimatet. Okunnigt, primitivt och löjlig.

Men det faktaresistenta  motståndet i samhället ökar, så ingenting är förvånande idag. Sen dyker plötsligt nyheten upp på SVT att anhängarna till tron att jorden är platt växer snabbt. – Man häpnar över bristen på tankeförmåga.

Dokumentärfilmaren Rasmus Åkerblom reagerade med chock – och nyfikenhet – och bestämde sig för att kontrollera vad detta fenomen var. Han tillbringade två dagar tillsammans med så kallade ”flat earthers” en global rörelse som insisterar på att jorden är platt och har en växande medlemsbas.

Rasmus Åkerblom reste för SVT’s räkning till en internationell konferens för ”flat earthers” i Denver, USA. Resultatet var dokumentärfilmen Jorden är platt på SVT Play.

Mark Sargent, en profil i rörelsen ”platt jord”, har en kanal med 77.000 följare. Hans mest populära video har över en miljon visningar. Inget litet klick.

Nu kommer det knappast att kosta skattebetalarna något om ”jorden är platt”påståendena når våra lustfulla och tankeväckande politiker. Det är de kommande klimatskatterna som man planerar att införa som kommer att få en förödande effekt på vårt välstånd och påverka de svagaste på värsta möjliga sätt.

Det är förtvivlande att vilseledande och bristande kunskap lätt vilseleder våra valda representanter. Känslan av att manipuleras och utnyttjas tränger sig på och måste vid någon tidpunkt leda till en kraftfull reaktion.

Ta dig gärna tid att säga vad du tycker i nedanstående omröstning.

Artikelns norska original:
https://resett.no/2019/04/02/galskapen-ruller-videre-som-tomme-tonner/

2 kommentarer