Profeten Greta Thunberg – Ett verktyg i opinionsarbetet.


Det är med rysningar jag ser hur den politiska makten med hjälp av ett barn pressar ut ett opinionsarbete med svaga rationella argument. Med en liten flicka med uttalade psykiska diagnoser som verktyg kör man ner en agenda i halsen på människor och skapar en hysteri och en rädsla som är helt obefogad i de enorma mått man målar upp. Greta Thunberg, en domedagsprofet som likt tidigare miljöprofeter basunerar ut jordens undergång och katastrofer om man inte gör nånting nu, och som vanligt är domedagen bekvämt placerad 10-20 år i framtiden. Det har sagts förr så med tidigare profeters profetior borde vi redan ha dukat under i globala miljökatastrofer.

Allt fler experter och forskare ställer sig utanför dessa domedagsprofetior och hävdar med sakliga argument att så här illa är det inte. Man försöker påvisa skillnaderna mellan miljö och klimat.

Vill man genomföra en politik som människor tycker är vansinnig och som är svår att motivera med rationella argument, finns ett trumfkort som nästan alltid fungerar. Låt opinionsarbetet skötas av barn. När FNs klimatmål börjar ifrågasättas, inte bara från högerpopulistiskt håll utan även av meriterade forskare, väljer man att låta frågan företrädas av en 16-åring. Greta Thunbergs främsta (och kanske enda) merit är att hon är just ett barn. Att vända sig emot barn anses inte bara elakt, utan strider mot våra mest grundläggande beskyddarinstinkter. Med barn långt framme i frontlinjen, går det att genomföra nästan vilken politik som helst”. – Jan-Olof Sandgren, Det goda samhället.

Geopolitical Center skriver följande och visar upp en talande bild med historiska vingslag på sin FacebooksidaVåra experter undersökte Greta Thunbergs skumma förflutna. Genom att surfa den djupa  webben av den lilla svenskans konton, och till slut fann de dessa omisskännliga fotografier. Miljömästaren är ingen annan än Himmlers elev, en hänsynslös och blodig folkmördare av det judiska folket. Med vilket ansikte kommer moralen till oss? Varför tar inte Haagdomstolen omedelbart detta för det brott mot mänskligheten det är? Varför gör Conte ingenting? För dessa och andra frågor som vi ställer för oss just nu, kräver vi omedelbara svar.

GT

Dessa bilder presenterar Geopolitical Center på sin Facebooksida.

Likt Himmlers unga elever på 30-talet används Greta som ett verktyg. Det är svårt att argumentera och protestera mot ett bedårande utseende hos en ung flicka med flätor i håret och en oskyldig blick. Det inger en känsla av skam att se ner på ett barn, det har vi i ryggraden. Vi ser inte det egentliga budskapet och agendan bakom detta fagra och naiva ansikte.

Vi blir lurade att rikta om fokus på något annat än det som verkligen utgör en fara i vår direkta närhet och omgivning. Den faran behöver jag inte gå in på igen .. och igen .. det har jag gjort så många gånger att du som läst här tidigare vet exakt vilken fara och vilken politik jag menar.

Samtidigt brinner världen, attacker utförs gång på gång. Kristna förföljs och mördas i tusental, men det rapporteras sparsamt och till och med EU’s ”European human rights chiefs” beordrar media att inte avslöja vilka de riktiga förövarna är i avsikt att stävja det fria ordet och yttrandefriheten. Och för att inte kritisera den ”fredliga” kulturen.

Sveriges så kallade Statsminister, den självutnämnde moral-herden och diktatorn Stefan Löfven gör pressuttalanden när Greta talat, när en galning skjuter ner människor i en moské men när kristna slaktas mitt under påskfirandet kan han bara bemöda sig med en kort neutral Tweet som inte fördömer förövarna av monstruösa handlingar av massmord. Nej det är viktigare att tala om Greta, hur vi ska lyssna på henne och hur stolt han är att han som svensk blir tillfrågad om han känner Abba, Zlatan och Greta…

 

Vem eller vilka ligger då bakom klimatkartellen som gjort Greta Thunberg till ett offer och utnyttjar hennes ungdom och oskuldsfullhet? Vem är det som tjänar pengar på Greta? Se det Norska inslaget där Norsk granskning gör en djupdykning bakom kulisserna.