Var skjutningen i Christchurch fake?


Det har spekulerats i om skjutningen i Christchurch, Nya Zeeland var fejk. Här visar vi på ett par starka fakta som styrker spekulationerna.

Här kan ni se den falsk-flaggade operationen i Christchurch. Inte en blodfläck, så långt ögat kan se.

Det verkar onekligen vara så att hela skjutningen var iscensatt i en studio och att man genom manipulation likt Hollywood gjort en komposit av bilder och video från en scen tagen med ”greenscreen”.

Allt för att flytta fokus från frågan om IS-terrorister, om de ska få återvända o.s.v., till att nu ömka för medlemmar av mördarsekten islam.

På filmen här under ser man att patronerna försvinner i tomma intet, den å kallad skjutningen ägde rum någon annanstans framför ”greenscreen” och placerades sedan i filmen från moskén.

Vi kan spekulera mycket om huruvida dessa skjutningar verkligen sker, eller om det är väl planerade scener som sätts ihop för att smörja islamiseringen.

12 kommentarer

 • 9 minuter i videon ser man tydligt att inga tomhylsor landar på marken.
  Jag kan en del om datorgrafik/composting och det ser onekligen ut som tomhylsorna lagts till i efterhand. Som att det motiontrackats till öppningen på vapnet men att det bara är ett 2D lager ovanpå videon.
  Det är enkelt gjort med program som Adobe after effects.

  Gilla

 • Nä att det skulle vara iscensatt har jag extremt svårt att tro på.
  Hur skulle en sådan konspiration kunna hålla?
  Omöjligt hävdar jag.
  Jag kan förstå hans ilska men inte hans gärning.

  Gillad av 1 person

 • Risto Matinen

  Somliga ser inte hylsorna på väg till marken, men det är ju en extremt låg upplösning på videon så de ”försvinner” som mindre än en pixel…

  Inte en blodfläck? Saknas blod? Hur skulle blod kunna synas i det inre rummet? LIken låg ju i en hög.

  Ta en titt på en video själv: https://153news.net/watch_video.php?v=YOK4BKONYMB9

  Gillad av 1 person

  • Thomaz Wiberg

   Trots dålig upplösning borde man se hylsorna på marken och blod på väggarna och golven där människor blivit skjutna .. har du nånsin sett en plats där folk blivit skjutna eller skadade i verkligheten ?? Det ÄR blodigt .. men inte i denna video .. mysko..

   Gilla

   • Risto Matinen

    Nej, jag har aldrig sett en plats där människor blivit skjutna. Men har du tittat på videon jag länkade till och sett blodet från offren som lätt kunde synas?

    Jag såg både blod och hylsor på marken i videon, men inte du!

    Hur skulle blod hamna på väggar ifrån offer/lik liggande på golv?

    Du borde bekymra dig mer över att ingen polis dök upp under den extremt långa tid förövaren härjade på platsen. Var polisen i maskopi?

    Gillad av 1 person

   • Hej
    Detta är lurigt.
    Man borde också höra mässingshylsorna från utkastet mellan skotten när de slår i väggar, landar på golv och gata utomhus.
    Ett klingande metalliskt ljud, en erfarenhet som väl de flesta värnpliktiga har efter sin utbildning.
    Vem har inte tappat mässingshylsor på golve/mark, säg.
    Det som några noterat, inte bara här på sajten, grafiskt är det en sannolikt en grenscreen produktion (chroma Key gammalt tillbaka) två lager där skytten agerar ensam (utan offer) i ett lager mot blå/grön bakgrund, det andra lagret innehåller då offren som någotsånär synkats med skyttens agerande, om jag inte mins fel efter min tid som redigerare både analogt och digitalt under 30 år.
    På den analoga tiden gjorde filmlabben detta, därefter när datorerna kom fick grafikerna dessa verktyg och senare redigerarna när tv-bolagen satsade på digital ickelinjär redigering.
    I dag kan vilken amatör som helst göra detta i sin dator/telefon, i princip.
    Vapnet/skytten:
    Anmärkning folk har gjort är att hylsorna tonas bort innan de når bildkant.
    Det betyder på redigeringsspråk att skyttens bild av någon anledning har ”kroppats” i kanterna med en softning, mjuk tonande kant, därav att patronhylsorna tonar bort innan de når bildkant.

    Till min stora fundering, varför har medias redigerare, grafiker inte reagerat på fejket som lyser igenom?
    Också…
    Som nyhetsfolk brukar skämta, på allvar😏
    -Kolla aldrig en bra story, då spricker den.
    Hoppas det blev någotsånär fattbar förklaring av min hypotes.

    Gilla

 • sociallycriticalbydefault

  Inte bara blodet saknas.
  Alla kulor verkar träffa mål. Inga miss trots hög eldhastighet. Inga inslag eller hål i de kritvita vägar. Inget damm eller flisor som blir slagit ur.

  Gilla

 • Pingback: Var skjutningen i Christchurch fake? – The winds are changing

 • Markings on the gun remind me of calibration markings you see on test aircraft to make sure your camera angle and focus are correct.

  Gilla