Sanningen om Aschberg.


 

Granskning Sverige har fått samtliga kanaler på YouTube nersläckta. De har på sistone använt sig av den redan etablerade kanalen Feministinspektionen för att få ut sanningen. I morse skulle den fullmatade dokumentären om Robert Aschberg läggas ut men vad händer då?

Jo, Feministinspektionen släcks ner. Skam den som ger sig. Dokumentären släpptes på ny kanal och nu hjälper Rosa Traktorn till med att dela och sprida detta. Rosa Traktorn streamar från egen server, så härifrån läggs inga kanaler ner eller tas bort.

Denna dokumentär innehåller mängder med avslöjanden, bl.a. konfronteras Robert Aschberg med att han köpt barnporrfilmer. Något som han råkar erkänna för Johan Andersson. Det avslöjas även att Robert Aschberg tycker det är ok att ha sex med djur.

Dokumentären avslöjar att Robert Aschberg ljugit upprepade gånger, bl.a. om vad som stått i ett avskedsbrev, som låg i anslutning till en person som påstås ha begått självmord.

Dokumentären kartlägger hela Robert Aschbergs kontaktnät, som till stora delar består av sexualförbrytare, våldsverkare och mördare. Även frågetecknen kring ”Solvallakungen”, Stieg Larsson och Bechir Rabanis dödsfall tas upp.

Vänner och ovänner till Robert Aschberg intervjuas. Flera personer som intervjuas har blivit lurade av att Robert Aschberg skrivit ut checkar utan täckning på nästan ofattbara 500 miljoner kronor. Något som Aschberg slapp straff för eftersom rättssystemet gick på hans påstående om att checkarna var ett ”spel för galleriet”.

Dokumentären arbete har skrämt Robert Aschberg till att gå under jorden. Medborgarjournalistiska Feministinspektionen hade just meddelat att man skulle göra den mest genomgående granskande dokumentären av Robert Aschberg någonsin. Bara någon timme senare är hela Youtubekontot Feministinspektionen censurerat och spårlöst utraderat.

Demokratin utmanas på bred front. Grundläggande demokratiska rättigheter som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mötesfrihet är kanske snart ett minne blott.

Här under finns det hela som ljudfil.

70 kommentarer

 • lars-eric olander

  Hur kan man överhuvudtaget lyssna på denne Aschberg i decennier. En skitstövel som tydligen får hata hur mycket som helst.

  Gilla

 • Magnus Dubbelhatt

  Det viktiga är inte hurvida det är sant eller inte. Det viktigaste är man reagerar blixtsnabbt och börjar fördumma de som valde andra sidan än en själv, eftersom man är så tövertygad om sin egen förträfflighet och vet ju att man alltid här rätt. Har själv inte lyssnat ännu för jag hittar bara en av mina foliehattar just nu. Trots att inte jag lyssnat ännu har jag iaf starka åsiker om den, och du är dum i huvudet som tycker nåt annat.

  Gilla

 • Då jag lyssnat på hela och hört hela ihopklippet så kan ja bara skratta . Skäms ni inte . Men maila gärna mig så får ja höra mer av er skit (not) tack tror på Aschberg och DU vill bara kasta skit . 🙈

  Gilla

  • Bryan, är du på riktigt? Du är tydligen nyttig idiot för Aschberg och hans förtrogna. Vi vet alla vilka de är. Detta grävavslöjande visar på en sak: Aschberg är en av alla vakter som den innersta makteliten har. Därför går han fri från all ansvar. Tack till Feministinspektionen och Rosa Traktorn för information. Jag har skickat vidare.

   Gilla

 • Pingback: Robert Aschberg – en del av den svenska djupstaten eller bara dess förmånstagare? | Peter Harold – Skrivarens blogg

 • Det finns ingen anledning att tro att detta är på riktigt. Valet är fritt.
  Thomas, det är lätt för dig att säga ”Det är inte fejk. Du kan ju själv höra honom”.
  Du tror väl inte att vi härinne är IQ-befriade?

  När jag själv noggrant lyssnar på intervjuerna med Aschberg så låter det ibland inte som hans riktiga röst. Man kan därför starkt misstänka att någon försöker imitera honom eller så har man klippt och spelat in lite så det passar. Ibland surrar och knastrar det när han pratar och då hör man därför inte ett rent ljud i rösten.
  När jag tror på någonting så vill jag se och höra det med egna ögon. Innan dess kan ingen övertyga mig.

  Thomaz, det är möjligt att detta är på riktigt, men det behövs lite mer än så här för att övertyga mig.

  Gilla

 • Vad är dom där inläggen i bakgrunden på hans bild? Är det saker som han skrivit? Vart kan man hitta dom?

  Ni skrev ”Swish” fel i video förresten, inte så viktigt men har OCD lol

  Bra jobbat förresten! 👍

  Gilla

 • kan ju vara precis vem som helst eller hur redigerat som helst detta ljudklipp. finns ingen bevisning ALLS. vrf då attackera RA? ja gömmer mig inte, jag tog ett namn jag tyckte passa 🙂 // Andreas

  Gilla

  • Hela systemet bygger på lögner och svek!
   Tror ni på allvar att det finns ärliga människor i ett korrupt system?
   Monetärmekaniken gör att vi måste vara rövdjur för att säkra en plats vid bordet.

   Gilla

 • Redovisning av källor i reportaget, samt framlagda bevis vore lämpligt. Man ser ju inte RA prata, men hör en röst som kan vara hans. Rätt bra om man vet utom allt rimligt tvivel att detta är sant innan man sprider det. Tänk om det är någon som klippt i ljudet, ellwr någon som låter som RA som talar? Är karlen skyldig till detta ska han ha skit, men då måste man veta säkert.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Du kan vara helt säker på att det är Aschberg själv du hör på dessa inspelningar. Han har inte nån gång förnekat detta tidigare.., bara kringgått och smugit sig undan.. Granskning Sverige har aldrig gjort sig skyldiga till att fabricera sitt material heller. De lägger fram det som det är .. punkt slut. Att det sitter en massa vänstertroll och annat konstigt folk och vinklar och vänder på sanningen är en annan sak.

   Gilla

 • Bra att sånt här kommer fram, Aschberg är en riktigt ful fisk. Heja Granskning Sverige!

  Gilla

 • HAHA Ni alla som tror att det INTE är fejk är verkligen korkade människor på riktigt. Vi älskar och stöttar dig Robert! RosaTraktorn fegis sluta göm dig

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Du som inte kan se sanningen i vitögat och se och höra vad Aschberg SJÄLV säger i flera intervjuer, samtal och utfrågningar är nog den som är korkad. Och du behöver inte kalla MIG fegis, det framgår KLART OCH TYDLIGT på min blogg vem jag är, var jag finns och hur man får tag i mig, så GÖMMER mig är det sista jag gör. till skillnad från dig som gömmer dig bakom ett fejknamn .. men tro inte att du är skyddad och ”gömd” för det. Bloggen registrerar ALLA IP nummer från alla som skriver här. Så jag vet var du är och vilken leverantör du har. Så dina vänsterblivna kommentarer undanbedes.

   Gilla

  • Aschbergs farfar var med och mördade 40 miljoner ryssar och tio miljoner ukrainare under 1910 talet -1940. En kriminell utvald bankir som stal guld och kost ifrån mördade kristna ryssar. Aschberg bär arvsskuld för en förintelse utan dess like. Snyft snyft.

   Gilla