Sanningen om Aschberg.


 

Granskning Sverige har fått samtliga kanaler på YouTube nersläckta. De har på sistone använt sig av den redan etablerade kanalen Feministinspektionen för att få ut sanningen. I morse skulle den fullmatade dokumentären om Robert Aschberg läggas ut men vad händer då?

Jo, Feministinspektionen släcks ner. Skam den som ger sig. Dokumentären släpptes på ny kanal och nu hjälper Rosa Traktorn till med att dela och sprida detta. Rosa Traktorn streamar från egen server, så härifrån läggs inga kanaler ner eller tas bort.

Denna dokumentär innehåller mängder med avslöjanden, bl.a. konfronteras Robert Aschberg med att han köpt barnporrfilmer. Något som han råkar erkänna för Johan Andersson. Det avslöjas även att Robert Aschberg tycker det är ok att ha sex med djur.

Dokumentären avslöjar att Robert Aschberg ljugit upprepade gånger, bl.a. om vad som stått i ett avskedsbrev, som låg i anslutning till en person som påstås ha begått självmord.

Dokumentären kartlägger hela Robert Aschbergs kontaktnät, som till stora delar består av sexualförbrytare, våldsverkare och mördare. Även frågetecknen kring ”Solvallakungen”, Stieg Larsson och Bechir Rabanis dödsfall tas upp.

Vänner och ovänner till Robert Aschberg intervjuas. Flera personer som intervjuas har blivit lurade av att Robert Aschberg skrivit ut checkar utan täckning på nästan ofattbara 500 miljoner kronor. Något som Aschberg slapp straff för eftersom rättssystemet gick på hans påstående om att checkarna var ett ”spel för galleriet”.

Dokumentären arbete har skrämt Robert Aschberg till att gå under jorden. Medborgarjournalistiska Feministinspektionen hade just meddelat att man skulle göra den mest genomgående granskande dokumentären av Robert Aschberg någonsin. Bara någon timme senare är hela Youtubekontot Feministinspektionen censurerat och spårlöst utraderat.

Demokratin utmanas på bred front. Grundläggande demokratiska rättigheter som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mötesfrihet är kanske snart ett minne blott.

Här under finns det hela som ljudfil.

70 kommentarer

 • Inte för att jag tycker om personen ifråga och hans anhängare överhuvudtaget men skulle det här vara förtal och klipp och klistra så är det allvarligt, då har man gjort bort sig å det grövsta.
  Men det är väl bara att avvakta och se.

  Gillad av 1 person

 • Om det här klippet stämmer hyfsat så kan det kanske vara till någon ledning.

  Gilla

 • Riktigt kul, både klippet och själva kommentarerna.
  Har undrat länge hur hela rörelsen med Flat Earth har kunnat växa i den rasande fart som den har gjort fast fakta som dom själva tar fram dementerar deras egna syn.
  Exakt som här, där man påtvingar en syn som uppenbarligen inte baserar sig på fakta och det mesta av informationen kommer från Rosa traktorer och en del människor som börjar med meningen, tro på mig, jag svär hederligt att det jag säger är sant.
  Tror att detta är det stora fenomenet för att bloggar som denna växer. Man har en förmåga att samla till sig människor med 2 hjärnceller, där den en cellen är handikappad och sitter i rullstol medan den andra försöker att knuffa upp rullstolen i en uppförsbacke.
  Jag är varken vänster, mitten eller höger utan jag är mer den som sitter och äter popcorn under tiden jag läser dessa fantastiska, pulitzerbelönade dumma inläggen.
  Bespara er att svara, lär lukta bränt i er närheten på ett par dagar innan ni har klurat ut varför.

  Gilla

  • Daniel Cabrera

   Jorden är Platt!!! Gör sina efterforskningar först och sen kommentera. Det e just såna som Robert Aschberg som inte vill att sanningen inte ska komma fram.

   Gilla

  • Thomaz Wiberg

   För det första är det ju så att informationen inte alls kommer från Rosa Traktorn utan från grävande journalister på Granskning Sverige.

   Rosa Traktorn har faktiskt ingenting med innehållet att göra.

   Bloggen förmedlar bara materialet från Granskning Sverige.

   Du är nog bara lite för dum i huvet för att ens förstå skillnaden, men det är ett tillkortakommande du får leva med och är lyckligtvis ingenting som jag behöver ta till mig av.

   Att be om att vi ska bespara oss några svar är lika dumt som att pissa i motvind, vilket du antagligen gör regelbundet, jag menar det metaforiskt så klart.

   Bland de otaliga dumma kommentarerna här, tar nog din ändå nån sorts pris..

   Jag vill ändå tipsa om att du ska lära dig vissa skillnader med förmedling av information och material. T.ex. att det inte alltid är den som förmedlar materialet som är ansvarig för innehållet..

   Jag har aldrig pratat med Aschberg i en intervju, jag har ringt upp honom, det har Granskning Sverige gjort.

   Så har du åsikter om deras material, klaga hos dom.

   Du å andra sidan behöver inte bemöda dig med svar, här styr och ställer JAG, inte du. Så du blir lätt blockerad. Du har ingen makt här. Den har jag.

   Gillad av 1 person

 • Bloggade om reportaget ikväll (länkade till din blogg också, Thomaz):
  http://karpstryparn.blogspot.com/2019/03/efter-feministinspektionens-reportage.html

  Gilla

 • Har alltid i hela mitt långa liv tyckt extremt illa om rövh_let arsleberg. Han är en av dem som förstört det svenska samhället med sina skit dåliga indoktrinerings program. Tröstar mig med att tiden hinner ikapp oss alla och ju ”större” de är ju kraftigare blir deras fall.

  Gilla