Sanningen om Aschberg.


 

Granskning Sverige har fått samtliga kanaler på YouTube nersläckta. De har på sistone använt sig av den redan etablerade kanalen Feministinspektionen för att få ut sanningen. I morse skulle den fullmatade dokumentären om Robert Aschberg läggas ut men vad händer då?

Jo, Feministinspektionen släcks ner. Skam den som ger sig. Dokumentären släpptes på ny kanal och nu hjälper Rosa Traktorn till med att dela och sprida detta. Rosa Traktorn streamar från egen server, så härifrån läggs inga kanaler ner eller tas bort.

Denna dokumentär innehåller mängder med avslöjanden, bl.a. konfronteras Robert Aschberg med att han köpt barnporrfilmer. Något som han råkar erkänna för Johan Andersson. Det avslöjas även att Robert Aschberg tycker det är ok att ha sex med djur.

Dokumentären avslöjar att Robert Aschberg ljugit upprepade gånger, bl.a. om vad som stått i ett avskedsbrev, som låg i anslutning till en person som påstås ha begått självmord.

Dokumentären kartlägger hela Robert Aschbergs kontaktnät, som till stora delar består av sexualförbrytare, våldsverkare och mördare. Även frågetecknen kring ”Solvallakungen”, Stieg Larsson och Bechir Rabanis dödsfall tas upp.

Vänner och ovänner till Robert Aschberg intervjuas. Flera personer som intervjuas har blivit lurade av att Robert Aschberg skrivit ut checkar utan täckning på nästan ofattbara 500 miljoner kronor. Något som Aschberg slapp straff för eftersom rättssystemet gick på hans påstående om att checkarna var ett ”spel för galleriet”.

Dokumentären arbete har skrämt Robert Aschberg till att gå under jorden. Medborgarjournalistiska Feministinspektionen hade just meddelat att man skulle göra den mest genomgående granskande dokumentären av Robert Aschberg någonsin. Bara någon timme senare är hela Youtubekontot Feministinspektionen censurerat och spårlöst utraderat.

Demokratin utmanas på bred front. Grundläggande demokratiska rättigheter som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mötesfrihet är kanske snart ett minne blott.

Här under finns det hela som ljudfil.

70 kommentarer

 • Inte för att jag tycker om personen ifråga och hans anhängare överhuvudtaget men skulle det här vara förtal och klipp och klistra så är det allvarligt, då har man gjort bort sig å det grövsta.
  Men det är väl bara att avvakta och se.

  Gilla

 • Om det här klippet stämmer hyfsat så kan det kanske vara till någon ledning.

  Gilla

 • Riktigt kul, både klippet och själva kommentarerna.
  Har undrat länge hur hela rörelsen med Flat Earth har kunnat växa i den rasande fart som den har gjort fast fakta som dom själva tar fram dementerar deras egna syn.
  Exakt som här, där man påtvingar en syn som uppenbarligen inte baserar sig på fakta och det mesta av informationen kommer från Rosa traktorer och en del människor som börjar med meningen, tro på mig, jag svär hederligt att det jag säger är sant.
  Tror att detta är det stora fenomenet för att bloggar som denna växer. Man har en förmåga att samla till sig människor med 2 hjärnceller, där den en cellen är handikappad och sitter i rullstol medan den andra försöker att knuffa upp rullstolen i en uppförsbacke.
  Jag är varken vänster, mitten eller höger utan jag är mer den som sitter och äter popcorn under tiden jag läser dessa fantastiska, pulitzerbelönade dumma inläggen.
  Bespara er att svara, lär lukta bränt i er närheten på ett par dagar innan ni har klurat ut varför.

  Gilla

  • Daniel Cabrera

   Jorden är Platt!!! Gör sina efterforskningar först och sen kommentera. Det e just såna som Robert Aschberg som inte vill att sanningen inte ska komma fram.

   Gilla

  • Thomaz Wiberg

   För det första är det ju så att informationen inte alls kommer från Rosa Traktorn utan från grävande journalister på Granskning Sverige.

   Rosa Traktorn har faktiskt ingenting med innehållet att göra.

   Bloggen förmedlar bara materialet från Granskning Sverige.

   Du är nog bara lite för dum i huvet för att ens förstå skillnaden, men det är ett tillkortakommande du får leva med och är lyckligtvis ingenting som jag behöver ta till mig av.

   Att be om att vi ska bespara oss några svar är lika dumt som att pissa i motvind, vilket du antagligen gör regelbundet, jag menar det metaforiskt så klart.

   Bland de otaliga dumma kommentarerna här, tar nog din ändå nån sorts pris..

   Jag vill ändå tipsa om att du ska lära dig vissa skillnader med förmedling av information och material. T.ex. att det inte alltid är den som förmedlar materialet som är ansvarig för innehållet..

   Jag har aldrig pratat med Aschberg i en intervju, jag har ringt upp honom, det har Granskning Sverige gjort.

   Så har du åsikter om deras material, klaga hos dom.

   Du å andra sidan behöver inte bemöda dig med svar, här styr och ställer JAG, inte du. Så du blir lätt blockerad. Du har ingen makt här. Den har jag.

   Gilla

 • Bloggade om reportaget ikväll (länkade till din blogg också, Thomaz):
  http://karpstryparn.blogspot.com/2019/03/efter-feministinspektionens-reportage.html

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Tack , Det uppskattas 😀

   Gilla

 • Har alltid i hela mitt långa liv tyckt extremt illa om rövh_let arsleberg. Han är en av dem som förstört det svenska samhället med sina skit dåliga indoktrinerings program. Tröstar mig med att tiden hinner ikapp oss alla och ju ”större” de är ju kraftigare blir deras fall.

  Gilla

 • lars-eric olander

  Hur kan man överhuvudtaget lyssna på denne Aschberg i decennier. En skitstövel som tydligen får hata hur mycket som helst.

  Gilla

 • Magnus Dubbelhatt

  Det viktiga är inte hurvida det är sant eller inte. Det viktigaste är man reagerar blixtsnabbt och börjar fördumma de som valde andra sidan än en själv, eftersom man är så tövertygad om sin egen förträfflighet och vet ju att man alltid här rätt. Har själv inte lyssnat ännu för jag hittar bara en av mina foliehattar just nu. Trots att inte jag lyssnat ännu har jag iaf starka åsiker om den, och du är dum i huvudet som tycker nåt annat.

  Gilla

 • Då jag lyssnat på hela och hört hela ihopklippet så kan ja bara skratta . Skäms ni inte . Men maila gärna mig så får ja höra mer av er skit (not) tack tror på Aschberg och DU vill bara kasta skit . 🙈

  Gilla

  • Bryan, är du på riktigt? Du är tydligen nyttig idiot för Aschberg och hans förtrogna. Vi vet alla vilka de är. Detta grävavslöjande visar på en sak: Aschberg är en av alla vakter som den innersta makteliten har. Därför går han fri från all ansvar. Tack till Feministinspektionen och Rosa Traktorn för information. Jag har skickat vidare.

   Gilla

 • Pingback: Robert Aschberg – en del av den svenska djupstaten eller bara dess förmånstagare? | Peter Harold – Skrivarens blogg

 • Det finns ingen anledning att tro att detta är på riktigt. Valet är fritt.
  Thomas, det är lätt för dig att säga ”Det är inte fejk. Du kan ju själv höra honom”.
  Du tror väl inte att vi härinne är IQ-befriade?

  När jag själv noggrant lyssnar på intervjuerna med Aschberg så låter det ibland inte som hans riktiga röst. Man kan därför starkt misstänka att någon försöker imitera honom eller så har man klippt och spelat in lite så det passar. Ibland surrar och knastrar det när han pratar och då hör man därför inte ett rent ljud i rösten.
  När jag tror på någonting så vill jag se och höra det med egna ögon. Innan dess kan ingen övertyga mig.

  Thomaz, det är möjligt att detta är på riktigt, men det behövs lite mer än så här för att övertyga mig.

  Gilla

 • Vad är dom där inläggen i bakgrunden på hans bild? Är det saker som han skrivit? Vart kan man hitta dom?

  Ni skrev ”Swish” fel i video förresten, inte så viktigt men har OCD lol

  Bra jobbat förresten! 👍

  Gilla

 • kan ju vara precis vem som helst eller hur redigerat som helst detta ljudklipp. finns ingen bevisning ALLS. vrf då attackera RA? ja gömmer mig inte, jag tog ett namn jag tyckte passa 🙂 // Andreas

  Gilla

  • Hela systemet bygger på lögner och svek!
   Tror ni på allvar att det finns ärliga människor i ett korrupt system?
   Monetärmekaniken gör att vi måste vara rövdjur för att säkra en plats vid bordet.

   Gilla

 • Redovisning av källor i reportaget, samt framlagda bevis vore lämpligt. Man ser ju inte RA prata, men hör en röst som kan vara hans. Rätt bra om man vet utom allt rimligt tvivel att detta är sant innan man sprider det. Tänk om det är någon som klippt i ljudet, ellwr någon som låter som RA som talar? Är karlen skyldig till detta ska han ha skit, men då måste man veta säkert.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Du kan vara helt säker på att det är Aschberg själv du hör på dessa inspelningar. Han har inte nån gång förnekat detta tidigare.., bara kringgått och smugit sig undan.. Granskning Sverige har aldrig gjort sig skyldiga till att fabricera sitt material heller. De lägger fram det som det är .. punkt slut. Att det sitter en massa vänstertroll och annat konstigt folk och vinklar och vänder på sanningen är en annan sak.

   Gilla

 • Bra att sånt här kommer fram, Aschberg är en riktigt ful fisk. Heja Granskning Sverige!

  Gilla

 • HAHA Ni alla som tror att det INTE är fejk är verkligen korkade människor på riktigt. Vi älskar och stöttar dig Robert! RosaTraktorn fegis sluta göm dig

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Du som inte kan se sanningen i vitögat och se och höra vad Aschberg SJÄLV säger i flera intervjuer, samtal och utfrågningar är nog den som är korkad. Och du behöver inte kalla MIG fegis, det framgår KLART OCH TYDLIGT på min blogg vem jag är, var jag finns och hur man får tag i mig, så GÖMMER mig är det sista jag gör. till skillnad från dig som gömmer dig bakom ett fejknamn .. men tro inte att du är skyddad och ”gömd” för det. Bloggen registrerar ALLA IP nummer från alla som skriver här. Så jag vet var du är och vilken leverantör du har. Så dina vänsterblivna kommentarer undanbedes.

   Gilla

  • Aschbergs farfar var med och mördade 40 miljoner ryssar och tio miljoner ukrainare under 1910 talet -1940. En kriminell utvald bankir som stal guld och kost ifrån mördade kristna ryssar. Aschberg bär arvsskuld för en förintelse utan dess like. Snyft snyft.

   Gilla

 • Zeraphina Järvinen

  Förtalen sprudlar i detta inlägg 😂 lägg ner bara.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Var hittar du dom ?? Peka gärna ut vad som är förtal. Håll dig saklig och exakt tack ..
   Och du .. BYT VPN.. Mullvad är värdelös, tog mig 2 min att hitta dig ändå.

   Gilla

 • Pingback: Granskning Sverige: Sanningen om Aschberg | Varjager's Weblog

 • hur kan någon gå på detta? ni säger att han var trotskist, och i meningen efter säger ni att han fick inspiration från Stalin.

  Gilla

 • Johan, vad gäller Annika Strandhäll… Skriv på hennes Twitter att hatet och förföljelsen mot oliktänkande hon sysslar med (hon gläds åt att Feministinspektionen YT stängts) påminner om 30-talet 😉

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ungern-markerar-mot-strandhalls-tweet

  Gilla

 • Lasse Wierup och Robert Aschberg är huvudaktörer i mörkläggningen av sosse polischefers vapenförsäljning till förorten. Detta är VÄLDIGT känsligt då Aschberg, Sten Heckscher, Thomas Bodström, Morgan Johansson m.fl. medverkat till att mörka polisledningens vapenhandel till förorterna och då gjort sig skyldiga till medhjälp till mord i cirka 200 fall.

  Lasse Wierup fick år 2006 uppdrag att spionera åt justitieminister Thomas Bodström, åklagare Katarina Johansson Welin och poliser Gunnar Appelgren och Mikael Backman om hur mycket källan (som Aschberg hängde ut i Trolljägarna) visste om polisledningens vapenhandel till förorterna.

  Aschberg arbetade med källan han senare hängde ut som tokig människa. Tillsammans gjordes Insider dokumentären ”Polisens cowboy metoder”. Aschberg kontaktades av polisledningen och Aschberg sålde sig samt lade ner grävet om polisledningens vapenhandel brottsprovokationer m.m.

  Detta har kopplingar till mordet på Bechir Rabani.

  Uppföljare?

  Gillad av 1 person

  • David Hansson

   Det finns inga bevis för detta, och anledningen till det är för att det är påhittat. Aschberg är oskyldig. Problemet med högerextremistiska rasister är att när en person börjar ljuga, så hakar resterande rasister på, och tillslut har så blir lögnen eran verklighet.

   Gilla

   • Thomaz Wiberg

    Problemet ligger snarare hos veritofober som du, som inte ser bevisen framför ögonen för att du helt enkelt är så kåt på Aschberg att du blundar hårt och hoppas på orgasm när du ser honom ..

    Gilla

  • Robert Aschbergs hjälp till polisledningen att mörka polischefers vapenförsäljning (bl.a. tidigare beslagtagna vapen) till förorten är anledningen till att polisledningen kryper för Aschberg. Bechir Rabani fick denna info den 10 december 2017 och därför mördades Bechir i panik med gift hämtat från MI6 i London. Samma gift användes mot Stieg Larsson (Orsak, Wallenberg).

   https://www.dn.se/sthlm/vapen-forsvann-innan-polis-greps/

   https://www.varldenidag.se/nyheter/polis-och-aklagare-utredde-inte-vapenbrott/cbbhcE!odUBhedCbLsKytHmynS5qg/

   Huvudmännen:
   Thomas Bodström
   Leif Jennekvist
   Ali Lindholm
   Sten Heckscher
   Gunno Gunnmo
   Henrik Malmquist
   Gunnar Appelgren
   Katarina Johansson Welin
   Jan Helin SVT/Aftonbladet
   Ulf Johansson SVT/Uppdrag Granskning
   Anders Perklev
   Yvonne Rudinsson
   Bengt Adolfsson pensionerad polis
   Hans Emanuelsson pensionerad polis
   Tage Åström
   Olle Liljegren
   M.fl.

   Gilla

   • Robert Aschberg och hans program Insider gav sig på polischefen Leif Jennekvist som startade vapenförsäljning till förorten 1997.

    Efter möte mellan Aschberg och polisledningen så backar Aschberg och hjälper till att mörka Socialdemokraternas största skandal genom tiderna… fler än 200 mord pga att sosse-polischefers ville säkra sina högavlönade parasitjobb.

    Gilla

  • Läs gärna mina kommentarer här https://peterharold.wordpress.com/2019/03/20/robert-aschberg-en-del-av-den-svenska-djupstaten-eller-bara-dess-formanstagare/#comment-50866

   Gilla

   • Thomaz Wiberg

    Excellent inlägg 😀

    Gilla

   • Johan Andersson, vad gäller Aschberg barnporr och pedofiler…

    Johan, du har missat den som Socialdemokraterna, polisledningen, åklagarmyndigheten, Aftonbladet, TV3, Aschberg och hans pedofilvänner hatar mest. Dem skyddade pedofilerna… högsta domstolen (Leif Thorsson) polisen (Mikael Blomgren, Göran Lindberg, Peter Drake, Lars-Ove Lehto m.fl.) åklagarmyndigheten (Sebastian Flodström, Per G Lindell) och kungahusets vän Lars Axelsson, pedofil och barnporr-filmskaparen som styr SÄPO, justitiedepartementet och polisledningen. Pedofilbeskyddare förutom Aschberg… MARIANNE LUNDIUS GERNANDT, ANDERS PERKLEV, POLIS ANDERS THORNBERG, POLIS HENRIK MALMQUIST, JUSTITIEMINISTER MORGAN JOHANSSON m.fl.

    Johan har missat Aschbergs uthängningen av den som jagat elitpedofilerna och avslöjat Socialdemokraternas och Moderaternas finansiering av knark-kungen Hamid Karzai, samt avslöjade han Fredrik Reinfeldts älskarinna, sekreteraren Roberta. Och mycket mycket mer 😉

    Gilla

 • Steinar V.Larsen

  Det kom ikke som en bombe at Aschberg har et liberalt syn på dyresex og pedofili. Nok en dag i synagogen…
  Med slike kjeltringer som maktfaktor i Sverige, så er det ikke rart at Sverige har kommet helt ut av kurs. Våre forfedre advarte oss, og jammen hadde de rett. Paragraf 2 i Norge ble skapt av en grunn.

  Gilla

  • Vilka troll det är här. Alla troll som blivit synade genom åren kanske. Till skillnad mot detta fluskel gömmer sig inte Aschberg bak någon rosa traktor.

   Gilla

   • Thomaz Wiberg

    Det är ingen som gömmer sig bakom nån Rosa Traktor, jag som driver den är helt öppen med vem jag är. Det framgår klart och tydligt vem jag är. Så det är ingen som gömmer sig. Du ska dessutom ha klart för dig att det är Granskning Sverige som gjort inslaget som jag på bloggen förmedlar vidare. Rosa Traktorn har ingenting med materialet att göra i annan egenskap än att det ligger här tillgängligt för den som är öppen för att lyssna på vad Aschberg själv säger i de intervjuer som finns med i inslaget.

    Din vänsterblivna hjärna har kanske svårt med begreppet…

    Gilla

  • Hållkäften och lär dig svenska. I Sverige talar vi o skriver vi svenska inga jävla pesudo svenska.

   Gilla

 • David Hansson

  Jag gillar Robert Aschberg och vet att allt detta är påhittat, av högerkrafter som inte gillar att Aschberg kämpar för dom goda. Kör hårt Aschberg, vi älskar dig och vet att du kommer att övervinna hatet Ännu en gång! Du är stark!

  Gilla

  • Steinar V.Larsen

   Kona til Robert Aschberg identifiserer seg som David Hansson.

   Gilla

  • Aschberg trollar 😅

   Gilla

  • Skrev du det där medan du planerade och kollade på barnporr? Dum fråga, klart du gjorde ditt avskräde.

   Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Det finns alltid människor som oavsett bevisen och oavsett om de hör sanningen direkt från källan själv ändå vägrar att inse sanningen. Du verkar vara en av dessa.

   Det finns en term för såna som dig.
   Det kallas veritofobi, rädsla för sanning.

   Det är en verklig och vedertagen diagnos som till skillnad mot andra påhittade fobier faktiskt finns på riktigt i den moderna vetenskapen.

   Att leva som veritofob är både farligt, för omgivningen och enormt skadligt för den som lider av det.

   Gilla

   • Hej varför kan jag inte se videob?

    Gilla

   • Thomaz Wiberg

    Därför att det inte ÄR en video, utan ljudinspelning som är omgjord till .mp4 format för att kunna postas på Youtube där det låg från början .. du kan lyssna … och du kan även lyssna på MP3 filen längs ner,.

    Gilla

 • Sepukku är japanska inte finska 😀

  Gilla

  • Reagerade på detta också. Rättelse är på sin plats 😉

   Överlag ett mycket imponerande arbete ni lagt ned på detta avslöjande!

   Gilla

 • Karma slår alltid hårt

  Fyfan vilket jävla kräk. Jag spyr av äckel. Robert dig vill jag möta i en mörk enslig gränd!

  Gilla

 • Eva Löfberg-Persson

  Var på tiden att ni vaknat denna man är farlig o gjort mycket fult

  Gilla

 • Lasse Wilhelmson

  Johan, du har min högaktning.

  Gilla

 • Undrar om Aschberg har något samröre med den bedragare som lurat av mig allting, hem och bohag, blev ställd på gatan som ensam och sjuk.. Vi var 7 emot honom i rätten, han hade sysslat med detta sedan 80-talet och hans pappa var polischef på 790-talet i Stockholm. Bengt Lennart FREDRIK LÖF heter han.

  Gilla

  • Korrektion: 70-talet ska det naturligtvis vara.

   Gilla

 • Det är uppenbart att Robert Aschberg är sociopat. Stämmer så väl in i berättelserna om hur han var som barn.
  När en sociopat blir vuxen kommer grymheterna att blandas med begåvning (vilket i sig inte är negativt förstås) och då blir man sån här. Sociopati är en personlighetsstörning och kan inte botas, men den som har det kan lära sig ett bättre uppförande.
  Jag tittar ofta på David Woods YouTubekanal Acts17Apologetics. Han är själv sociopat och förde ett fruktansvärt liv innan han blev kristen. Nu jobbar han med att avslöja islam.
  Vill ni lära er om hur en sociopat fungerar så kolla in: https://youtu.be/DakEcY7Z5GU

  Gilla

  • Ska man lära sig vad sociopat är på Youtube 😁😁😁😁. Du känner honom förstår jag?! Eller är du bara ett troll.

   Gilla

   • och du har lyssnat på ljudfilen eller..?
    Den person de beskriver där är en sociopat. Om det inte skulle vara RA som de talar om, så är det någon annan sociopat de talar om.
    Du behöver inte alls kolla länken. Högst frivilligt.

    Gilla

 • Snälla, ta bort ”musiken”. Svårt för oss med lite hörselproblem att höra talet.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Det är tyvärr ingenting jag kan göra nåt åt. Jag streamar filen som den levererats.

   Gilla

  • det går att sänka ljudet från musiken genom att flytta den lilla knappen ppå strecket efter högtalaren. Har själv lite problem med hörseln. Johan hörs tydligt ändå

   Gilla

   • Lyssba då på ljudfilen glömde jag att skriva

    Gilla

 • Pingback: DET ”UTVALDA FOLKET” I SVERIGE | Judarna och deras makt

 • Lasse Wilhelmson

  Den djupa staten främste dörrvakt.

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/2019/03/11/lasse-wilhelmsons-tal-pa-mynttorget-den-10-mars-2019-nu-spranger-vi-asiktskorridorerna/

  Gillad av 1 person

 • Robert Aschberg – En helt vanlig jude.

  Gillad av 1 person

 • Tack! Sparad på extern hårddisk och ska sprida den vidare.

  Gilla

 • Aschberg är en riktigt ful fisk. Det är chockerande att RA fortfarande får härja runt.

  Gillad av 1 person

  • Polischef Henrik Malmquist är direkt kopplad till Robert Aschberg, TV3 Trolljägarna, Aftonbladet och till den grupp inom polisen som avlyssnar och förföljer för regeringen besvärliga personer.

   Gilla

 • tack för den. sparad på hårddisk

  Gillad av 1 person

  • Om detta inte är fake News så är det rent för jävligt… Hoppas nån klämmer dit honom

   Gilla

   • Thomaz Wiberg

    Det är inte fejk. Du kan ju själv höra honom… Direkt från ”hästens” mun så att säga.

    Gilla