Smaken av multikulturalism.


Multikultur skulle vara bra om det var vad det låtsas vara, ett samhälle där alla är lika respekterade och ömsesidigt berikade. Vad kunde vara bättre?

I praktiken betyder det emellertid att alla måste fokusera på islam. Det betyder att alla måste oroa sig för vad islam kan tycka om den eller den aspekten av livet, och alla måste anpassa sitt perspektiv i enlighet med detta, det är aldrig tvärtom. Har du märkt det?

Och det här är ett problem vi har. Med många positivt ljudande ord som blivit multikulturella ord, för att de inte längre betyder vad de borde. Dessa ord har nu blivit giftcenter med en sockerbeläggning.

Mångfald, till exempel. Vem kan misslyckas med att bli berikad av äkta mångfald?

I praktiken betyder dock mångfald att alla måste fokusera på islam. Det betyder att alla måste oroa sig för vad islam kan tänka sig tycka om den eller den aspekten av livet, och anpassa sitt perspektiv i enlighet med detta. – Aldrig tvärtom.

Tolerans är ett annat ord med en rosig mångkulturell glöd, även om de som gillar att frottera sig i toleransens språk är ofta minst sannolika att uppvisa någon tolerans alls, och det beror på att tolerans faktiskt betyder att alla måste fokusera på islam.

Det betyder att alla måste oroa sig för vad islam kan tänka sig tycka om den eller den aspekten av livet, och det är samma historia hela vägen ner i listan.

Respekt? Alla fokuserar på islam.
Gemenskapens sammanhållning? Islam igen.
Brobyggande? Ömsesidig förståelse? Alla fokuserar på islam.
Kulturell medvetenhet? Du har gissat det…islam igen.

Vill du ha en snabbkurs i kulturell medvetenhet? Här kommer det: Islam borde få vad det kräver och all kritik av det är rasism. Det är allt. Du är nu så kulturellt medveten som du någonsin kommer att behöva vara. Är inte det lugnande?

Ordet ”multikulturalism” existerar bara på grund av ”fredens religion”.

Det uppfanns för att dämpa det faktum att islam dominerar – det integrerar inte. Vi har haft olika kulturer som bor sida vid sida i Sverige i årtionden innan denna religion kom, men det var först då de var tvungna att mynta den här eufemismen att dölja den obehagliga sanningen och att mildra oss för det oundvikliga oupphörliga kravet på separata standarder och särskild behandling.

Vissa människor kallar det smygande jihad, och om du skulle vilja se ett exempel på det, nära och personligt, kolla bara din tallrik du äter på.

Om du bor i Sverige och äter kött, äter du av barbarismen som halal innebär utan att veta om det. Det är överallt nu – stormarknader, sjukhus, skolor, idrottsplatser. Du kan inte komma ifrån det även om du skulle vilja.

Halal är en garanti för att djuret du äter dog långsamt i smärta och terror, djuret drunknar i sitt eget blod, och du kommer inte att bli förvånad att höra att islams behandling av djur är lika brutalt och äckligt som dess behandling av människor.

Religiös slakt strider mot våra lagar om grymhet mot djur i Sverige, men vi tillåter det för att muslimer (och judar, för den delen) insistera på att uppträda som om det fortfarande är bronsåldern, effektivt tortera djur till död för deras primitiva vidskepligheters skull.

Du kan satsa på ditt liv på att om kristna engagerar sig i denna typ av självgivande grymhet så skulle det ha blivit stämplat och förbjudet för länge sedan. – Vilket det alltså redan är.

Eftersom det inte är ekonomiskt genomförbart att bearbeta detta kött separat, och eftersom det inte får göras någon kompromiss med islam för det kan orsaka kränkning. Det är självklart att alla måste göra det på det muslimska sättet.

Marknaden märker dessa varor än så länge, så det går att känna igen den mat som är tillägnad Allah på detta grymma sätt. Handeln står i kö och betalar stora belopp för att få märka sina varor med Halalcertifikat.

Delar av dessa avgifter för att få märka sina varor går till muslimska brödraskapet som använder pengarna till att finansiera moskéer och terrorism, förföljelse och misshandel av kvinnor och barn.

Men man vill inte att du ska veta vad pengarna används till, för om du gjorde det, skulle du nog inte köpa det. Och regeringen, Stefan Löfvens regering, låter dem komma undan med detta.

Och det betyder att om du bor i mångkulturella Sverige så har du islam bokstavligen nerkört i halsen. Vare sig du vill eller inte. Hur smakar det? Smakar det som ”fred”?

 

7 kommentarer