Välkommen till Utopia Progressive


”Ett samhälle rädd för yttrandefrihet är rädd för sig själv. Den som behöver ett säkert utrymme från andra människors åsikter är i desperat behov av terapi.”

Om du undrar varför samhället du har bott i hela ditt liv känns som om det drogs undan som en matta under dig, så beror det på att medan du inte var uppmärksam på dina hälsosamma värden omklassificerades dessa i det tysta till grymma fördomar, och nu är du ett problem.

Tror du på yttrandefrihet? Nej, du tror på hat, och nu är du en brottsling.

Tycker du om demokratisk suveränitet? Då är du en xenofob och en fascist. Det finns inte längre någon plattform för dig.

Du vill ha ett sekulärt samhälle, är du en islamofob och rasist. Du sprider hat. Och du borde använda rätt pronomen också om du inte vill bli utesluten för integrationens skull.

Kort sagt finns det ingen plats för dig eller din typ i den ljusa nya morgondagen vi bygger. Nu när tankar hos en hel generation grundligt har sköljts genom en progressiv utbildning som hatar västerländsk kultur och allt det står för, och allt som du håller kärt, där har uppstått en klimatförändring som du inte förutsåg.

Klimatet har förändrats mot dig och ditt privilegium, och utan att sätta spets på det, din närvaro är inte längre önskvärd.

Det bästa sättet att förstöra grunderna för ett samhälle är att lära ut till dess unga människor att inte respektera dem, och en hel generation har nu framgångsrikt lärt sig inte att värdesätta yttrandefriheten, själva civilisationens hörnsten, utan att hålla den i förakt, och att frukta den, att springa ifrån den, att söka skydd från idéer i känslomässiga säkra utrymmen och till att tror att skada någons känslor är en form av överfall i nivå med att spräcka deras skalle.

Detta tyranni av känslor har omsorgsfullt vårdats för att uppfostra denna infantila generation av emotionella offer, offer och ”crybabies”.

Den här generationen av moraliska och politiska halvidioter kan inte vänta med att skriva nästa petition för att tysta någon eller stänga någon ute, och aldrig för ett ögonblick tänka att det någonsin skulle kunna hända dem själva.

En generation så glada att såga av grenen de själva sitter på, det är nästan som om de har programmerats.

Så, om du tror att du har sanning på din sida, då vet du inte vad du är upp emot. Sanningen är felaktig, och därför otillåten. Om du tror att du har lagen på din sida, glöm det. – Lagen skyddar känslor nu. Men inte dina känslor. Dina känslor är hat.

– Vad sägs om din rätt att uttrycka dig enligt den universella deklarationen av mänskliga rättigheter? Frågar du optimistiskt.

Bra försök, men vi vet nu alla att i den verkliga världen gäller inte mänskliga rättigheter för fel åsikter. Är du galen? Fel åsikter är hat.

Du behöver förstå, att när man odlar det perfekta fängslande samhället av själv-poliserande små censurister, har du inte råd att låta någon bara komma och undergräva det med rationella argument. – Så, känslor slår ut rationella argument nu (du märkte säkert det när du blev blockerad från sociala medier), och rationella argument, när de sårar någons känslor är, du gissade det, hat.

Du förstår, progressiv moralisk rättfärdighet kan hitta på dessa regler allt eftersom det framskrider, eftersom det har fått sig själv på sin egen sida. Så du kan inte vinna.

De kommer inte ens lyssna på dina argument medan de slår ner dig med sina fula attacker. Det handlar inte längre om argument eller idéer. Den debatten är olaglig. Det handlar om att du är ett rasistiskt monster som orsakar splittring och spridning av hat, och det handlar om farliga fascistiska bakåtsträvare som du som aggressivt rensas ut ur vårt samhälle som en cancer.

Bara så du vet vad du har att göra med här. Välkommen till utopia progressive.