ISIS Barn


Tiotusentals barn lever för närvarande i delar av Irak och Syrien som kontrolleras av ISIS. Gruppen rekryterar aktivt några av dem till att bli nästa generations fighters. Pojkar som gick igenom träningen beskriver de tvångsmetoder som ISIS använder för att indoktrinera barn för att uppmuntra obestridlig lojalitet och lydnad, eftersom det förbereder dem att slåss.

En dokumentär om barnen som tränas att strida och dö för kalifatet.

Medan barn i väst är upptagna med Twitter och Facebook. Medan unga förvirrade människor i Sverige är upptagna med att försvara islamism, mördare, våldtäktsmän och terrorister som vill komma hem till Sverige efter tid i Syrien där de mördat och våldtagit, förbereder sig och tränar ISIS barn på att mörda människor. De är ISIS nya elitsoldater som tränas inte bara för att döda i Syrien och Iraq, utan även i väst. Det här är barn som när de tas emot i väst, har en enda tanke och agenda. Att mörda de otrogna. D.v.s Dig och mig och alla de vilsna unga vänsterblivna idioter som tror sig ha nånting gemensamt med islam som minoritetsgrupp.

Regeringen planerar att ta hem terrorister som varit i Syrien och mördat, mördarmaskiner som precis som dessa barn har genomgått träning, och de kommer inte hem för att rehabiliteras eller integreras. De kommer hem för att fortsätta striderna här.

Regeringen med Löfven i spetsen är väl medvetna om detta och detta är deras soldater som ska utplåna det svenska folket. Diktatorn Stefan Löfven har redan mycket blod på sina händer och han är inte rädd för att bloda ner sig ännu mer.

Ta 10 minuter av din dag och ta in den här dokumentären, låt detta sjunka in och förstå att det har allt att göra med islam. Tro inget annat.

Att ständigt höra dessa idiotiska påståenden att detta inte har med islam (den fredliga religionen) att göra, är en horribel lögn som du måste vakna inför.