Hotet mot väst.


Västvärlden står inför ett hot, ett hot större än nånting annat som någonsin hotat den civiliserade världen. – ”Jag behöver inte nämna hotet, vi känner alla till det ändå”

De hatar oss, allt vi står för, vår frihet, vår kultur, vår religion, vår yttrandefrihet och vår demokrati. – Vi är fienden som ska utrotas från jordens yta.

Vi räds döden, vi skräms av blotta tanken på att dö, det gör inte dom. Deras falska gud och falska profet har lovat dom ett paradis där det riktiga livet har sin början, och vägen dit är genom att omvända oss eller döda oss så blodigt som möjligt. De räds inte döden som vi gör, de välkomnar den. – Hur ska man besegra en sådan fiende?

De invaderar Europa med miljoner människor som spelar offer och kräver ett bättre liv på vår bekostnad, men sanningen är att de inte har för avsikt att leva med oss eller integreras med oss, de är här endast i syfte att manövrera ut oss och ta över våra länder, konvertera oss eller utrota oss om vi vägrar. De har gjort det förr och kommer göra det igen.

Varje land som tagit emot denna kultur och dess dogma har fallit i ruiner och folket mördats i miljoner genom historien. Det är inte något nytt som händer i modern tid, det har pågått i 1400 år.

De infiltrerar, de kväver våra domstolar, stryper våra kyrkor, våldtar våra kvinnor och barn och genomsyrar vårt samhälle med fanatisk dogma.

De tar över samhällen, bostadsområden, de tar hus och hem från äldre och deras krav på försörjning resulterar i att gamla, sjuka och handikappade mister sin vård och assistans för att vi ska kunna betala. Vi är redan nu slavar under dess dogma.

Sverige är inte bara ett land, det är vårt hem, det är vår mor och vårt levebröd. Utan henne har vi ingenting. Därför vill globalisterna förstöra vår nationalism, vår fosterlandskärlek, för de vet att utan vårt moderland har vi ingenting, inte ens en identitet.

Vårt land är vår bank, vårt slående hjärta och vårt hem. Om vi inte slåss för vårt hem, vem ska då göra det? Visst skulle du kämpa om någon bröt sig in i din bostad? Visst skulle du försvara dig? Varför försvarar du inte ditt land då? Utan ditt land har du ingenting.

Den vänsterliberala vågen av politiskt korrekta progressiva feminister och politiker, de vänsterblivna som vi kallar dem är moder Sveas sanna fiender, de som kväver henne till döds. De är de riktiga förrädarna till vår landsmoder. Inte du och jag som är nationalister och vill att vår mor ska överleva.

Vi är vid en brytpunkt, vi står vid randen för vår egen undergång och vår egen regering är de som knuffar oss över kanten ner i avgrunden och folket lever fortfarande i total förnekelse till det oundvikliga öde vi står inför. Likt sovande får följer majoriteten efter den falske herden som som leder dem till slakt.

När ska du vakna och inse vad som håller på att hända dig, när ska din självbevarelsedrift kicka igång och få dig att försvara dig själv och ditt hem.

När ska du sluta offra dina barn till våldets altare och ta upp kniven själv innan den slaktar dina döttrar. När ska du börja försvara dig?

6 kommentarer