Man måste skratta åt de falska feministerna.


Efter mitt senaste inlägg om att kvinnor bör försvara sig tänkte jag fortsätta med lite mer om feminism och särskilt då den progressiva feminismen.

Så när det kommer till den pågående vågen av våldtäkter och sexuella övergrepp utfört av unga män som kommit hit under falska förhållanden av att vara flyktingar och ”barn” är det egentligen alla de flyktingvänliga progressiva feminister jag tycker mest synd om, för när de blir våldtagna har de inte ens en susning om vem de ska skylla på utan att vara rasister.

Oj, vad sa jag nu? Så klart de vet det. De skyller på ALLA män. Som vanligt. De kommer skylla på alla män medan de säger att man inte ska generalisera.

Självklart är det många feminister som protesterar mot mina inlägg om ämnet då de inte alls tycker om att bli offentligt förlöjligade. Vilket ändå känns skönt att veta. Då gör jag nånting rätt i alla fall.

Progressiv feminism skiljer så klart markant från riktig feminism då den är mer fokuserad på framställningen av dem själva än själva feminismen i sak. Progressiv feminism har i alla fall ingenting med kvinnors trygghet och rättigheter att göra utan mer om småsinthet och personliga neuroser hos de progressiva feministerna.

Alla andra kvinnor, särskilt kvinnor som är förtryckta av ”andra kulturer” (om du ursäktar jämförelsen) kan bokstavligt talat gå och hänga sig. Progressiva feminister prenumererar på en giftig identitetsförnekande hierarki som placerar mörkhyade män över alla kvinnor. Vita män har man placerat allra längst ner där man anser att de hör hemma, särskilt vita heterosexuella män eftersom de anses vara orsaken till all ondska i världen och det finns ingenting gott att säga om vita heterosexuella män.

Därför har progressiva feminister ofta mer problem med vita heterosexuella män som inte våldtar kvinnor än de har med mörkhyade som gör det. De som våldtar drivs så klart av vita mäns rasism och de ska inte demoniseras eller pekas ut bara för att de kommer från kulturer med avvikande kvinnosyn när det går att skylla på rasistiska vita heterosexuella män.

För oss som står utanför den progressiva bubblan framstår detta självklart som rena rama idiotismen och vem som helst med ett sunt förstånd förstår att detta är ren galenskap, men vi måste försöka sätta oss in i den press dessa progressiva kvinnor lever under från de övriga progressiva dumhuvuden de har omkring sig. Särskilt i de progressiva kvinnoföreningarna av självgoda, godhetsknarkande dumhuvuden som inte kan generera en hållbart genomtänkt tanke på egen hand. Vilket så klart gör dessa grupper veritabelt sinnessjuka.

De vet vilka hysteriska sinnessjuka reaktioner de möts av om de bryter formen och börjar tänka själva, för de hör det varje gång de själva öppnar munnen eller ser sig själva i spegeln. De vet att så fort de skulle tänka till och inse vem som verkligen är våldsmannen och pekar ut denna blir de omedelbart anklagade för rasism av sina allra närmaste progressiva medsystrar i den progressiva bubblan, för det är just precis hur de själva skulle agera mot alla andra i bubblan, och det är vad de är mest rädda för då de är för dumma för att förstå bättre.

Europa och Sverige invaderas av en våldsam muslimsk våldtäktskultur från tredje världen, har jag nämnt det förut? Nåja, låt mig då nämna det igen.

Om invasionen får fortsätta, och tack vare våra politiker som till största delen består av just progressiva feminister så kommer det att fortsätta och våldtäkter kommer att utvecklas från att vara vidriga, skrämmande brott till att bli otursamma kulturella skillnader och kvinnor tvingas lära sig, ofta den hårda vägen att de måste täcka sig och acceptera den växande islamiseringen av landet och utrotningen av vår egen kultur och lära sig att spendera mindre tid ute i offentligheten där de inte är välkomna av de misogyna männen i denna nya kultur.

Detta är den framtid vi kommer lämna efter oss till våra barnbarn, vi kan redan nu se hur denna framtid tar form. Ett samhälle betydligt osäkrare och betydligt mindre fritt för kvinnor än det samhälle vi var lyckliga nog att födas in i.

Vi har varit den mest bortklemade generation i historien som aldrig behövt försvara oss mot nånting, och naturligtvis har vi därför inte lärt oss värdet av vår egen frihet och säkerhet vilket är varför vi är så lättpåverkade och såna fegisar att vi inte vågar säga ifrån.

Så, Svenska kvinnor, det är dags att ni vaknar upp nu och inser den fara ni står inför.

Ni kan inte räkna med att svenska män som blivit så effektivt mentalt kastrerade ska hjälpa er och försvara er, det har de progressiva feministerna sett till. Genom att göra det till en ful egenskap att vara vit heterosexuell man i Sverige. Ni ska inte heller räkna med att homosexuella fjollor ska rädda er. De sitter i samma båt som ni själva och står även de inför samma hot som ni, även om de själva fortfarande tror att de har nånting gemensamt med våldtäktskulturen som offer i samhället.

Om ni inte vaknar upp nu, och börjar protestera öppet och ljudligt. Lägga era röster där de hör hemma och rösta för att få bort denna invasion kommer dina döttrar och deras döttrar att få betala ett enormt högt pris för din dumhet.

Ni progressiva feminister kan hjälpa till med detta, bara genom att försvinna och sluta vara dumma i huvudet, vakna upp och se den nakna sanningen för vad den är, oavsett om du inbillar dig att du är rasist, vilket du inte är bara för att du ser sanningen i vitögat. Ingen begär att ni ska krypa ur era skal, ni skulle vara som sköldpaddor på rygg då, helt hjälplösa. Det förstår vi, men om ni bara kunde låta bli att hindra andra från att vakna upp och göra den skillnad som ni kunde göra så vore det en enorm hjälp på vägen.

Om du är intresserad av att få veta vad denna misogyna våldskultur har att erbjuda och tvingar på sin kvinnliga population, besök ett muslimskt land. Gå nerför en gata i en kort skjol utan att täcka dig från topp till tå och se den omedelbara reaktionen. Ett litet tips då är att om du händelsevis blir våldtagen av en eller flera av de lokala invånarna, vad du än gör, GÅ INTE TILL POLISEN. Då blir du brottslingen som begått brottet av utomäktenskaplig sexuell aktivitet och riskerar att stenas eller hängas efter att du blivit våldtagen igen.

Det är en kulturell skillnad som sagt och här i den progressiva västvärlden älskar vi att hylla kulturella skillnader och vad kan väl vara mer kulturell skillnad än att bli straffad för att ha blivit våldtagen. Att lära sig om nya kulturer breddar ju sinnet och kan vara väldigt lärorikt, det beror ju på hur man ser saken.

För vilka är vi här i det privilegierade Sverige att tala om för dessa misogyna män från tredje världen att de inte ska våldta kvinnor och barn om det är deras kultur? Och om de vill komma hit olagligt och dela med sig av sin kultur, vilka är då vi att neka dom den mänskliga rättigheten? Alla kulturer är ju lika och alla har lika värde, eller hur?

Med en sådan överväldigande inströmning av män i stridbar ålder från en misogyn kultur behöver man inte vara ett geni för att räkna ut vad som kommer hända. Men man måste vara en väldigt speciell typ av dumhuvud för att låtsas att det inte kommer hända, när du mycket väl vet att det händer. Moralisk sett är det jämförbart med att lämna ett spädbarn ensamt med en vild hund.

Ni progressiva feminister har mindre än noll ursäkter för att censurera viktig information som kan rädda liv… kvinnors liv.

 

Relaterade inlägg:

https://rosatraktor.com/2019/01/28/forsvara-dig-kvinna/

https://rosatraktor.com/2017/08/13/forbannelsen-av-progressiv-feminism/ 

https://rosatraktor.com/2017/04/06/progressiv-feminism-horor-till-islam/