Försvara dig kvinna!


Här i Sverige har vi sadlat oss ​​med den verklighetsfrämmande politiken av öppna gränser där den enda ovälkomna gästen är verkligheten. Vår falska liberala skuld har slutligen förändrats till öppet självhat, och vi prostituerar oss själva till den muslimska tredje världen som om utföra någon form av botgöring. Som resultat importerar vi in en våldsam våldtäktskultur till Europa som hotar kvinnors säkerhet och frihet direkt. Och vi sitter bara tillbaka och låter det hända, som om vi hypnotiserats.

Vi hör nu var och varannan dag om ett nytt våldsamt sexuellt övergrepp som begåtts av invandrare, och dessa attacker har nu blivit så vanligt att ingen ens blir förvånad längre. Ingen verkar heller inse att detta beteende inte betraktas av våldsmännen som brott alls. Det anses normalt beteende.

Den svenska polisen verkar inte heller se det som brottsligt tydligen. De kan ofta inte ens bemöda sig med att undersöka en våldtäkt trots när de har den på video och när de känner till våldtäktsmannens identitet och var han befinner sig.

Det är inte så underligt att så många kvinnor i Sverige säger att de är rädda för att gå ut på egen hand efter mörkrets inbrott? Och det är en situation vi har känt till under en tid nu, så man skulle tro att det skulle vara lite mer kokande ilska från kvinnor, särskilt från dem som kallar sig feminister. Men jag hör inte många feministers röster som höjs i protest, gör du? Kanske har de viktigare saker att fokusera på, som feminism.

Feminism är allt ett stort raseri i Europa nu. Sverige har ju stolt tillkännagivit sig som världens första feministiska regering, och tog emot applåder för det också, innan de åkte med en kvinnlig delegation till den misogyna maktcentralen, Iran, där de alla lydigt klädde sig i huvuddukar i underkastelse till den islamiska manlig överhögheten, som de goda feminister de är.

Naturligtvis fick vi alla ett gott skratt på deras bekostnad för det, men ingen överraskades alls. Så om du är kvinna i Sverige som hoppas att feministerna ska slåss för din rätt och ditt skydd, dröm vidare. Det kommer aldrig ske, de har redan sålt dig nerför floden, och de vinkar dig farväl med sina huvuddukar, medan de får frispel på Donald Trump, eftersom de är för tjockskalliga för att förstå att han är på deras sida.

Och förresten, om du vill ha ett exempel på en riktig feminist (i motsats till en falsk progressiv feminist), titta då på Anne Marie Waters, som har försvarat kvinnors rättigheter i åratal bara för att bli attackerad och hatad för det av progressiva dumhuvuden som aldrig har haft en egen originell tanke i sina huvuden under hela deras liv.

Om vi ​​hade fler kvinnor av hennes kaliber skulle feminismen kanske bli respektabel igen. Så, om det låter som dig, är det dags att göra dig själv känd.

Så länge dumma kvinnor som fortfarande applåderar på denna invasion, som välkomnar dessa falska flyktingar (så länge som de bor i någon annans grannskap, självklart), ni är som åskådare till en annalkande tsunami. Ni har ingen aning om vad som kommer er väg, och när ni väl gör det kommer det att vara för sent. Och om ni inte tror att det kommer att hända er, då kommer det inte att göra det, tills det faktiskt gör det.

De kvinnor som har våldtagits i Sverige trodde inte det skulle hända med dem heller. Hur kunde det vara sant, de berättelser vi hör om den här kulturen. Nej, inte kan det vara så brutalt?

Och sen får de reda på det, den hårda vägen att det är brutalt, och att våldtäkter som utförs av muslimska invandrare är oftare än sällan extremt våldsamma. Och om de arresteras och tas till domstol, kommer de undan med lätta straff som förolämpar offret och uppmuntrar till mer våldtäkter.

För inte så länge sedan här i Sverige (var annars?) fick en syrisk man som uppger sig själv som ett barn två månader i fängelse för att ha våldtagit två småflickor, en av dom en trettonåring som drogs in på en toalett och våldtogs både vaginalt och analt. Han fick två månader eftersom Sveriges ”feministiska regering” tydligt inte betraktar våldtäkt som ett allvarligt brott värd bestraffning. Och även om det fanns bevis från Migrationsverket att han var en vuxen man tyckte inte domstolen att det var tillräckligt och valde att tro på honom när han sa att han var ett barn.

Fängelset kommer att vara i nivå med ett tvåstjärnigt hotell, och han kommer osannolikt att deporteras efteråt, eftersom hans mänskliga rättigheter är viktigare än rättigheterna hos ett svenskt 13 årigt barn. Nej, han blev snart fri att stanna kvar i Sverige, med sina värden intakta, fri att våldta igen.

Svenska kvinnor borde verkligen veta din plats nu, ursäkta om jag säger det så rakt ut.

Du borde veta att din plats är i röstlokalen och försvara dig själv från den här invaderande våldtäktskulturen, för det är tydligt nu att ingen annan kommer att försvara dig. Du kan inte lita på män att hjälpa dig, det är säkert, då den svenske mannen blivit effektivt kastrerad och ni kan inte längre förvänta er att de män ni kastrerat ska visa stake att försvara er, det har ni själva förvissat er om . I alla fall inte från den generation av moraliska eunucker ni skapat, som aldrig har behövt slåss för någonting av värde, och inte ens skulle veta vart man ska börja.

Och trots vad någon annan må säga, att försvara sig själv från en våldsam våldtäktskultur är inte rasistiskt. Och till skillnad från kvinnor i den muslimska världen, har du fortfarande ett val om huruvida du ska göra det eller inte. Men det är ett val du måste göra nu, innan det är för sent. Du kan välja att antingen motsätta sig denna islamiska invasion med det enda effektiva vapnet du har, din demokratiska röst, eller, om du föredrar, så kan du vänta tills den muslimska tredje världen har anlänt i ditt grannskap, eller din dotterns grannskap, och gatorna är fulla av män som inte håller sina händer för sig själva. Män som har växt upp med att tro att en avtäckt kvinna (det är du) förtjänar att bli överfallen och våldtagen, som tycker att det är helt normalt beteende, och som inte har för avsikt att bli utbildad ut ur denna övertygelse. Dessa män kommer nu att vara en del av din dagliga vardag, och deras fula värderingar kommer att kasta en permanent skugga över ditt liv, men det var väl vad du ville ha när du stod där med din skylt med ”Flyktingar Välkomna”. Var det inte det? Jag hoppas verkligen det var vad du ville ha, för det är vad du får. Och om du klagar över det nu, kommer andra kvinnor som fortfarande bor i trevliga, säkra stadsdelar att kalla dig rasist för att imponera på sina vänner.

Under tiden ska du vänja dig vid att bli förolämpad på gatan för att du inte täcker ditt huvud, och vänja dig att springa ett dagligt gatlopp med tafsande händer som sträcker sig efter dig.

Och förvänta dig inte lagen att ska skydda dig för när polisen inte är där (och de kommer inte att vara där för dig) är lagen lika användbar som en stekpanna av choklad, eller en doktorsexamen i genusforskning.

Kort sagt, om du är islamofobisk nog att vara kvinna i Sverige, måste du vakna upp, och du måste vakna nu. Du har ingen moralisk rätt att fortsätta ge en ful kultur fördelen av tvivel. Det finns inga tvivel, och du vet det. Våldsamt kvinnohat är inte bara en liten del av det. Det är påtagligt och centralt, och du har ingen ursäkt för att inte motstå det med allt du har, om du bryr dig om dina döttrar och barnbarn. Kvinnor utgör hälften av befolkningen, så teoretiskt kan du stoppa det här, om du vill. Den enda frågan är hur många sexuella övergrepp och våldtäkter du är beredd att tolerera innan du bestämmer dig för att gränsen är nådd.

Det står helt klart att de personer som är ansvariga för närvarande inte har för avsikt att ändra någonting, snarare tvärt om. Man planerar att importera mer av det och kommer fortsätta låta horder av män som är en bevisad fara för kvinnor och flickor att strömma in i landet.

Du har din chans att driva tillbaka det hot och intrång och våld som förgiftar ditt samhälle. Hur mycket mer våld mot kvinnor behövs för dig innan du höjer rösten emot det?

De personer av makt du stödde har sålt dig. Det är tack vare dem du inte längre kan känna dig fri och säker. Kvinnor blir tillsagda att ändra sitt utseende och beteende för att undvika att bli våldtagna, som om det är deras fel. Varnas av polisen att inte gå ut ensam på natten eftersom de inte kan skyddas. Era liv är redan i händerna på dessa barbarer, och ju fler av dem som kommer in, ju värre kommer det att bli. Getton och NOGO-zoner kommer att växa som tumörer i storlek och antal tills det inte finns någon säker plats för kvinnor. Du kan se det komma som ett par strålkastare. Du har ingen ursäkt längre. Kvinnor har bara blivit emanciperade i väst i flera generationer . Denna islamiska invasion är det första seriösa testet av det. Vi ska snart ta reda på hur solid och permanent det verkligen är, och du kvinna i Sverige är den som kommer att visa oss.

Om du är du beredd att försvara dig själv och dina döttrar från en våldsam våldtäktskultur eller inte? Om du är beredd så vet du lika bra som jag, att göra det du måste göra, rösta på människor som kommer att stoppa denna invasion, och du måste göra det nu.