Löfven sitter kvar!


Det måste nästan sägas att det antagligen är historiskt att en politiker som blivit bortröstad 2 gånger och sedan vid en tredje omröstning där majoriteten röstar nej till att se honom som statsminister, trots det blir kvar på sin maktposition. Jag har då aldrig hört talas om att detta skett i Svensk politik förr.

115 av riksdagens ledamöter röstade ja medan 153 ledamöter röstade nej i den tredje statsministeromröstningen under fredagsmorgonen. 77 ledamöter avstod från att rösta och 4 personer var frånvarande.

Så trots en majoritet för nejsidan så sätts alltså Löfven tillbaka på tronen och kan fortsätta att driva landet ner i avgrunden…och ner i avgrunden är precis vad Stefan Löfven siktar på. Omedelbart efter omröstningen uttalar han sig i media där det första han talar om är anhöriginvandringen, först därefter talar han lite diffust om vården, de äldre och välfärden. Välfärden som blivit en ord han tuggar mycket på.

Ordet välfärd h ar mist sin glans och betydelse när det kommer ur hans mun. Det känns inte som om han verkligen menar det han säger när han talar om välfärd, det låter mest som om han tänker på sin egen personliga välfärd och sin egen maktposition.

För att dra paralleller till Frankrike och Macron, så är Löfven en globalist av samma kaliber, han har bara ännu inte behövt sätta in polis och militär mot det egna folket som Macron gjort, men det är tydligen bara en tidsfråga det också, då Löfven gärna talar om ”fler poliser” och ”militära styrkor”. Jag personligen undrar i verkliga syften han tänker på att använda dessa.

Att man under hela processen av det narrspel vi sett sedan valet i September har uteslutit SD från alla samtal och diskussioner och där med helt struntat i över en miljon av folkets röster, visar man åter igen att demokrati inte står högt på listan…det gör däremot mobbing och taskspeleri.  Att SD börjar vända kappan efter vinden och mer och mer börjar lika kontrollerad opposition hör inte till saken egentligen, de ÄR demokratiskt invalda, och ska därmed besitta rätten att bli hörda.

Men vi får istället en fortsatt socialistisk regering understödd av miljömuppar och påhejade av Centerns Annie Lööf som vi nu förväntar oss få se äta sin högra sko…”bon apetit” Annie,  hoppas den smakar… och hoppas du storknar på den…

För att även nu ta upp Global Compact igen, så ser vi redan hur Löfven nu planerar att ändra lagstiftningen enligt avtalets åtaganden, ett avtal som inte var bindande…jo tack. Global Compact ger migranter mer rättigheter än svenskar i vårt eget land och det är Global Compact som ligger till grund för de lagändringar som nu ska göra det möjligt för ännu fler anhöriga att strömma in i landet okontrollerat tillsammans med allsköns ”kreti &pleti”, terrorister och islamister. Mer invandring från tredje välden.

Men för all del, vi ska vara bemötande, toleranta och accepterande även när vi inte borde vara det. För all del ta in mer människor från världens mest misogyna och bakåtsträvande kultur och religion… Vad skulle kunna gå fel med det?

3 kommentarer