Brandman demonstrerade mot Macron – sköts i huvudet av polis.


Protesterna mot Macrons regering och politik eskalerar. Macron försöker förbjuda Gula Västarna samtidigt som protesterna bara ökar. Frankrike har nått sin gräns för vad de klarar av att acceptera och nu är det hårfint nära ett inbördeskrig även i Frankrike.

skacc88rmavbild-2019-01-16-kl.-01.12.26
Bildresultat för Yellow vests movementBildresultat för Yellow vests movement

Bildresultat för Yellow vests movement

För några dagar sedan sköts en 30-årig brandman i huvudet av fransk polis. Mannen sköts med gummikulor och ett av skotten träffade mannen i huvudet. Det har rapporterats att även journalister som rapporterar om proteserna har blivit skjutna med gummikulor. Steget till skarp ammunition verkar inte långt borta. Globalisten och galningen Macron verkar alltså inte dra sig för att attackera sina landsmän med dödligt våld för att få sitta kvar vid makten och för in mer ”flyktingar” och driva det franska folket mot ättestupan..

Aktuellt FOCUS rapporterar på sin sida:

FRANKRIKE Polisvåldet mot gula väst-rörelsen i Frankrike når nya höjder för varje vecka som går. I helgen sköts en 30-årig brandman i huvudet av en polisman.

Videos som cirkulerar på sociala medier visar hur en polis siktar och skjuter gummikulor mot civila demonstranter. En trebarnspappa tillika brandman träffas i huvudet och drabbas av svåra skador. Nu ligger han i koma med livshotande hjärnskador. Den 30-åriga brandmannen hade precis deltagit protester mot Macrons nedskärningar tillsammans med sin fru. Efter att polisen avfyrat tårgas mot demonstranterna börjar de bege sig därifrån. Då dyker polisen upp och skjuter 30-årigen i huvudet. Det rapporterar bland annat Daly Mail.

Trots att polisen har fått tydliga instruktioner om att inte skjuta mot huvudet har flera demonstranter blivit träffade i huvudet. Polisen har även skjutit flera journalister som rapporterar om protesterna. Polisen har inlett en undersökning efter händelsen.

 

Källa:
https://aktuelltfokus.se/brandman-demonstrerade-mot-macron-skots-i-huvudet-av-polis/

2 kommentarer