Julafton – För många den sorgligaste dagen på året .


Den ökade polariseringen i samhället under det gångna året har effektivt krossat familjer och släktband, vilket märks allra tydligast på självaste julafton – En dag som tidigare symboliserades av släkt och vänner, njuta av mat, och se de små barnens tindrande ögon när tomten anlände med julklappar efter Kalle Anka.

Idag får många människor sitta ensamma och övergivna. Människor som av olika anledningar inte längre har familj och vänner att dela sorg och glädje med. Många som öppet visat sina politiska åsikter eller motstånd mot etablissemang och system på sociala nätverk som Facebook / Twitter / Instagram får uppleva hur de som släktens och familjens svarta får inte längre blir inbjudna till gemenskapen över jul.

Denna grupp individer som öppet valt att sätta sig emot och hålla fast vid sanning och rätt och vägrar låta sin rätt till yttrandefrihet inskränkas får idag ta straffet. Det kan vara föräldrar, barn, och syskon som brutit kontakten.

Idag önskar jag att alla fränder ska vara starka, visst kommer det kännas att vara utstött på självaste julafton men vi ska inte misströsta, vi har varandra. De politiskt korrekta firar även de sin jul idag, jag önskat dem en God Jul och min julklapp till dem blir att jag under 2020 kommer fortsätta att mata mina nya som gamla läsare med artiklar och inlägg som tar upp sanningar och frågor kring etablissemanget och systemet.

För alla fränder som firar jul annorlunda i år på grund av att släktingar tagit avstånd så önskar jag att ni fortsätter att vara starka, vi nationella kommer under 2020 att enas mer och mer och till slut så kommer vi alla att ha en helt ny familj med underbara människor som älskar Sverige.

Jag sänder även en tanke till de cirka 355.000 fattigpensionärer som lever under EU´s fattigdomsgräns och kanske får fira jul ensamma då deras barn och barnbarn glömt bort dem på något ålderdomshem.

Till sist men inte minst, skänker jag en tanke till Sveriges cirka 33.000 hemlösa och de cirka 250 svenska barn som blev hemlösa under 2018 då deras föräldrar blivit vräkta…

Om du är ute idag och ser en hemlös, passa på att köpa en tidning från dem eller varför inte ge dem ett ekonomiskt bidrag så de kan få fira jul med mat i magen.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA

jlm123_thumb[2]

3 kommentarer