FN avtalet “Global Compact” blir en radikal förändring för Sverige.


Regeringen tvingar på oss det kontroversiella FN-initiativ som har potential att grundläggande förändra hela Sverige. Det kallas ”Global Compact for safe, orderly and regular migration”. FN-företrädare möttes i Marocko den 10:e och 11:e december för att diskutera och anta detta globala avtal som Sverige faktiskt skrev på redan i somras. Det som mötet i Marocko handlar om är att formellt anta dess innehåll.

Vi har under de senaste veckorna sett flera protester mot avtalet, bland annat ”Gula Västarna” har samlat hundratusentals människor runt om i Europa för stora protester.

Nu kan detta låta som bara ännu en sammankomst av den verklighetfrånvända, ryggdunkande eliten för deras senaste prestation. Den komplexa texten i avtalet insisterar på att detta avtal är icke-bindande men så är inte fallet. Hela 28 gånger nämns att de länder som skriver på, ”förbinder” sig att följa avtalet. De idéer som föreslås i detta avtal är inte precis de vanliga ambitioner av dumhet som strömmar ut ur FN´s högkvarter. Avtalet är oöverträffat och det är verkligen radikalt på alla vis. Kärnan av avtalet syftar till att göra invandring till en universell mänsklig rättighet. Här är ett citat ur detta dokumentets inledning:

”Flyktingar och invandrare har rätt till samma universella mänskliga rättigheter och grundläggande friheter som måste respekteras, skyddas och uppfylls hela tiden”

Avtalet appliceras inte enbart på verkliga flyktingar, de som flyr krig och förföljelse dem vars regeringar har misslyckats med skydda dem, avtalet gäller alla migranter. det verkar för att förändra internationell lag och internationella normer för migration och att sudda ut skillnaderna mellan riktiga flyktingar och alla invandrare oavsett status.

I motsats till flyktingar är invandrare människor som är helt enkelt letar efter bättre möjligheter, bättre ekonomiska möjligheter och som har misslyckats med det enligt landets etablerade invandringsregler. Det här avtalet slutar bara kort om att säga att varje person från hela världen har rätt att komma till Sverige och bli svensk medborgare. Medborgarskap skulle inte längre vara en ära eller ett privilegium, det skulle bli en rättighet och det blir ännu värre.

Jämsides med att beskriva en värld som i princip blir gränslös och där medborgarskapet inte har nån egentlig meningsfull innebörd, innehåller dokumentet ett särskilt störande avsnitt om media. En av de ledande principerna i det här dokumentet är något de kallar en hel samhällsstrategi för att främja massmigration inklusive regeln för media där det uppmanar regeringarna att:

”Främja självständigt mål och kvalitetsrapportering”

Det uppmanar också regeringarna att stoppa vad det är kallar:

”Allokeringen av allmän finansiering eller materiellt stöd till medieplattformar som systematiskt främjar främlingsfientlighet, rasism och andra former av diskriminering mot invandrare”.

Så mycket för en fri press alltså. FN vill att regeringarna aktivt ska ingripa i media för att välja ut vilka journalister som är värdiga att främja, allt baserat på en radikal ideologi och en till vänster ”öppna gränser” världsbild, och om du motsätter dig denna typ av radikalt tänkande riskerar du att bli märkt som rasistisk, intolerant och xenofobisk.

Det är ju bara några av Stefan Löfvens favorit förolämpar. Att kalla oppositionspartier och vanliga medborgare som protesterar för nazister, högerextremister och islamofober och många andra tillmälen den senaste tiden.

Vad hade regeringen egentligen i åtanke när de presenterade sina idéer om multikulturalism och invandring? Hade de i åtanke att det skulle medföra en explosionsökning av brott som mord och våldtäkter i landet? Hade de för avsikt att låta kvinnor och barn falla offer för våldtäkter och hade de i åtanke det minskade stödet för sjuka och handikappade? Hade de redan från början i åtanke att gamla människor skulle dö på vårdhemmen och att sjukvården skulle haverera?

Löfven har blivit känd för att både han och hans medlöpare använder smutsiga metoder att sätta fula epitet och att attackera alla som inte håller med deras dogma om invandring och multikulturalism. Liberala tjänstemän anklagar ofta sina motståndare för att vara intoleranta, att vara xenofober och rasistiska. Allt för att höja legitimiteten för olaglig invandring, gränssäkerhet eller terrorism.

Är dessa anklagelser att ligga till grund för finansieringsbeslut för media? Kommer mottagare av mediestöd vara bundna till förbud från att öppet kritisera öppna gränser och massinvandring? Kommer finansiering att vara knutet till ett intyg för att främja FN:s propaganda?

Regeringen har spelat en ledande roll i att utveckla detta FN system. FN:s Global Compact kan vara ett avgörande avtal för Sverige och Sverige är fast beslutet att göra det till en verklighet.

Detta dystopiska FN-avtal syftar till att radera gränserna, förstöra begreppet medborgarskap och undergräva rättsstatsprincipen och kringgå svensk suveränitet det kan också ha en avgörande effekt på yttrandefriheten och pressfriheten. Det förändrar vad det innebär att vara svensk och förhindrar media från att kritisera dessa grundläggande förändringar.

Flera länder, inklusive Australien, USA, Israel, Danmark, Estland, Polen, Tjeckien, Ungern, Österrike och många fler har redan dragit sig ur detta katastrofala FN-avtal och runt om i världen slår politiska ledare och respekterade journalister på alarmklockorna, men Löfvens regering välkomnar detta FN-system och de flesta svenska journalister underlåter att informera svenska folket om de radikala förändringar som står för dörren, istället fokuserar man på att smutsa ner motdemonstranter och organisatörer som Mynttorgsaktivisterna och utmåla dessa som extremister och nazister, över kanelbullar och riktad ironi mot medias mörkläggning.

 

 

 

 

5 kommentarer