Om det antikristliga och korrupta svenska rättsväsendet – Gästinlägg


Den här berättelsen fick jag skickad till mig på Facebook av min vän Mikael Hagenbo som också återger berättelsen på sin blogg. Tankar i samtiden och för framtiden

Detta är ett Facebookinlägg av en kvinna i Västerås. Hon är ett av många offer för ett antikristligt och ondskefullt samhälle, styrt av satans tjänare i den politiska adeln.

Över till hennes text:

Drogad och våldtagen av POLIS, nu är JAG anmäld…

Jag brukar inte lämna ut så mkt personlig info… Men nu gör jag det, nu går jag ut helt offentligt här med både namn och bild.

Anledningen är att min gräns för vad jag klarar av är nådd, Jag vet inte vad jag ska ta till mig mera… I feb 2018 så tog jag mitt livs SÄMSTA beslut någonsin-jag anmälde en polisman i Västerås för våldtäkt.

Jag blev våldtagen på flera olika sätt, slagen, förnedrad och fick höra när jag grät då det gjorde så ont av polismannen att ”det ska göra ont att bli knullad”.

Dum som jag var så litade jag på poliserna som på plats grep honom och sedan såg till att han blev anhållen som sa att ”det spelar ingen roll om han är polis när han har gjort detta emot dig”.

Då visste jag inte det jag idag vet, via granskande media som tagit reda på – att större delen av hans släkt består av polisbefäl, poliser och åklagare…

Jag fick skador fysiskt på flera olika sätt vilka dokumenterades på Västerås sjukhus, åtminstone vad jag och mitt målsägarbiträde tror…

Då interna utredningar direkt tog över fick nämligen varken jag eller mitt målsägarbiträde ta del av NÅGRA resultat.

Vi fick inte se min rättsläkarundersökning, inga av de förhör som hölls med de poliser som var på plats, inga analysbesked efter rapekit undersökningen

INGENTING!! Allt blev ”sekretess” och åklagare Elisabeth Brand la direkt ner förundersökningen trots flera bevisa

DÄR hade min mardröm kunnat ta slut… Men det gjorde den INTE!

Helt plötsligt började konstiga saker hända mig…

1. FK får in ett anonymt tips om att jag jobbar svart, att Jag jobbar trots sjukskrivning (salongen jag jobbade i ligger MITT EMOT polishuset i Västerås.)

Självklart var det jättejobbigt mitt i allt annat att återigen bli ifrågasatt och att jag fick lägga massa tid på det.

Tid, ork och energi som jag verkligen inte hade. Men efter att ha redovisat ALLT Så lades utredningen ner, jag hade inre gjort något fel.

2. Sen kommer NÄSTA sak! Ca 4 månader efter de lagt ner utredningen om våldtäkt av polismannen väljer Utredaren Jesper på intempolisen som hållt i utredningen att anmäler mig för NARKOTIKA brott..

Jag blev drogad i samband med våldtäkten, vilket visade sig i det rapekit som gjordes på sjukhus.

Men detta har han valt att INTE redovisa för varken mig eller mitt målsägarbiträde under ”utredningen”, trots att vi hela tiden bett om att få ta del av vittnesförhör, provsvar, rättsläkarundersökning mm.

Inga provsvar, vittnesförhör, Sos-samtal, provsvar mm skulle lämnas ut efter Åklagare Brands beslut.

De valde alltså att inte säga något om detta utan istället valde de att spara detta och ANMÄLA mig!

Så nu ska JAG sitta på en offentlig rättegång åtalad för narkotika brott – för att jag blev drogad i samband med en våldtäkt av en polis!

En rättegång som kommer vara helt öppen, vem som helst får vara där och där måste jag inför alla berätta om anledningen till detta, att jag blev drogad i samband med en våldtäkt.

Det vidrigaste jag någonsin varit med om- det som skadat min tilltro till människor för evigt.

Det som slog sönder min värld…. Och nu är jag den ”skyldiga.

Dessutom i samma tingsrätt där hans släkt arbetar som åklagare.

3 Det tar inte slut här…

Nu har dessutom en orosanmälan till Soc gjorts, 1 år senare då de är oroliga för mina barn…Bl.a. då Jenny nu är misstänkt för narkotika brott är det en ostabil och farlig miljö för mina barn.

Inte ETT ENDA ORD om att blev drogad i samband med våldtäkt och att provsvaret kom då de gjorde rapekit! Däremot skriver de att ”då Jenny varit utsatt för en våldtäkt så kan hennes psykiska mående vara en fara för barnen…

Då hon även tagit narkotika är det en farlig miljö för barnen och de behöver hjälp:-(

Vad som än händer skulle jag Aldrig Vända mig till rättsväsendet igen…

Tyvärr, allt det jag trott på är borta. Att alla är lika inför lagen oavsett jobb, släktskap mm

Mitt liv är förstört och just nu en enda jävla kamp då de straffar mig på alla sätt de kan för att jag gjorde det oförlåtligt vidriga anmälde en polis för våldtäkt:-(

Men Jag är inte den enda tyvärr…

Ytterligare en polis i Västerås blev anmäld för våldtäkt i somras… Men locket ligger på!!

Dessutom har ytterligare 2 kvinnor kontaktat mig och berättat om samma sak…

De anmälde en polis i Västerås för våldtäkt, allt lades ner med sekretess och de har precis som Jag råkat ut för ”hämnd” av polisen för detta.

Varför skriver jag då detta… Varför eldar jag på brasan…. För att NU FÅR DET RÄCKA!!!

Antingen är det här det som kommer göra att jag inte orkar mer, eller också så får jag nu hjälp att sprida detta via FB och att ngn orkar ta tag i det.

För jag orkar inte mera.