Så många som 8 miljoner barn kidnappas och smugglas till sexslaveri.


Så många som 8 miljoner barn kidnappas och smugglas till sexslaveri varje år av globala pedofilnätverk-som många politiker är medlemmar av.

 Enligt officiell statistik som du aldrig kommer att höra rapporteras av mainstream media, så är det så många som 800 000 barn i USA, och 8 miljoner barn globalt, som kidnappas och smugglas till sexslaveri varje år som en del av ett massivt pedofilnätverk som spänner över hela världen. Och även om det kanske inte är bekvämt att tänka på, så är många politiker på hög nivå på båda sidor av gången aktiva deltagande i detta, och tar del av denna ofattbara ondska.

Dessa siffror består av dokumenterade fall av barn som saknas och omfattar inte barn som föds och föds upp i pedofilnätverk och som saknar födelseattester, eller odokumenterade invandrarbarn som kommer över gränserna.

Globalt är antalet nära 8 miljoner barn som saknas och är sexuellt trafikerade.

Sådan är omfattningen av det problem som rapporterades tidigare i år (2018) i Westminster, London av internationella tribunalen för naturlig rättvisa (ITNJ), då domstolen sammankallats under en 3-dagars period för att starta sin rättsliga kommission för utredning av människohandel och sexuellt utnyttjande av barn.

Den internationella domstolen för naturlig rättvisa (ITNJ) träffades i tre dagar för att lansera sin rättsliga kommission för utredning om människohandel och sexuellt utnyttjande av barn, vars syfte är att utreda och föra fram detta produktiva gissel av sexuellt utnyttjande av barn över hela världen, mycket av det är sataniskt rituella i naturen.

Den rättsliga kommissionen består av världsledare som varit inblandade i kampen mot barnsexhandel i åratal, och omfattar underrättelseofficerare, politiker, jurister, och många andra. (Webbplats: https://commission.itnj.org)

International-Tribunal-for-Natural-Justice-Commissioners

Den internationella domstolen bildades eftersom de flesta av världens statliga organ i dag har skadats och inte längre företräder folket, utan i stället tjänar intresset för privata företag, och som sådan finns sällan rättvisa i de flesta statliga domstolar runtom i världen i dag för att stoppa ett sådant avskyvärt brott som barnsexhandel.

Faktum är att barnsexhandel faktiskt underlättas i dag av de rika och mäktiga, vars inflytande når in i samhällets politiska och rättsliga grenar.

En av talarna var Chefjurist Robert David Steele, en före detta CIA-officer som öppnade plenarsessionen i denna första rättsliga kommissionen för tribunalen. Han talade om hur barn torteras, barnmord och hur barn skördas på organ nu ”accepteras” inom de högsta nivåerna av regeringar över hela världen, liksom inom icke-statliga organisationer (NGO’s), multinationella företag, akademier, och ”civila” samhället.

”Detta gissel kvarstår eftersom det är tillåtet att existera av de medskyldiga myndigheterna,” Steele uppgav under sitt ungefär 13-minuter långa tal, som du kan titta nedan:

Undertexten i filmen är satt till spanska av någon anledning, du kan ändra undertexterna i filmen till engelska genom att klicka på ”kugghjulet” i nederkant på filmen och välja undertexter > engelska (autogenererad)”

En delvis utskrift av vad han säger: (*översatt av Rosa Traktorn)

Som förälder och som en patriot har jag varit upprörd under en tid av den tydliga och nuvarande fara för samhället av pedopredation (pedofili eller Paedofili).

Jag inser nu att barntortyr, barnmord, och organskörd av barn är en ”accepterad” praxis på högsta nivå av regeringar, den icke-statliga organisationer och multinationell företagssektor, liksom i hela akademiska institutioner och det civila samhället.

Detta gissel kvarstår eftersom det tillåts existera av de medbrottsliga myndigheterna.

Som tidigare spion och pionjär för Open Source Intelligence (OSINT) har jag arbetat med INTERPOL, EUROPOL, Scotland Yard, FBI, och nationella underrättelsetjänster och brottsbekämpande organ eller deras representanter från över 66 länder.

Vad jag har funnit, utan undantag, är att de alla är bemannade av goda människor fångade i dåliga system. System som inte är tillåtet att korrekt ta itu med detta gissel. – Det under flera generationer begångna brottet mot mänskligheten som kallas pedofili.

Pedofili ”kärlek till barn” är inte en korrekt term. Det finns ingen kärlek till barn manifesterat i någon aspekt av barnslaveri, sexuella övergrepp, tortyr, mord, eller organskörd.

Av den här anledningen har av det första sätet för undersökningskommissionen om människohandel & sexuellt utnyttjande av barn, på order av ITNJ kommissionär Carine Hutsebaut (en kriminolog och psykoterapeut) termen ”Pedopredation” utsetts till en lämpligare term, tillsammans med termen ”pedosexual,” för att betydande undergrupper av missbruk av barn utanför det sataniska ritualnärverket.

Det är viktigt att notera att många organisationer som började med de bästa avsikter, från pojkscouter till dagvårds centra till FN:s bistånds-och utvecklingsgrupper till Oxfam som det senaste exemplet-verkar ha infiltrerats av ”pedopredators”. (Pedorovdjur)

Genom att vara i daglig kontakt med de mest sårbara medlemmarna i samhället, våra barn, har många av uppdragsorganisationer med tiden, lockat många ”pedopredators” till sina led, och har äventyrats av deras brist på ordentlig prövning och processer, samt också vänt ett avsiktligt blint öga för överträdelser av personal.

Detta behöver inte ske om regeringarna var ärliga och kontraspionage skulle utövades. Det verkar vara en fråga om politik på högsta nivå av globalt ledarskap för att blunda för ”pedopredation” och pedosexualitet.

Det verkar som ”pedopredation” -inklusive åtföljande tortyr och mord på spädbarn för att producera adrenaliserat blod via rituellt sataniskt missbruk i vissa fall betraktas som ett elit- ”privilegium” varpå dessa tillåts att utöva sådana perversiteter ostraffat.

Det finns ytterligare två orsaker till larm.

Först verkar det finnas en avsiktlig kampanj av eliten att infektera lokala, statliga och rikstäckande polis, åklagare och domare från Australien till Zimbabwe med en ”smak” för pedosexualitet.

Det används som både en initiationsrit i den djupa staten och skuggregeringar, och som en grund för utpressning.

Ännu värre är att vi nu ser två fruktansvärda tendenser: en mot att missbruka och mörda barn innan de lär sig att tala (de kan inte vittna); och den andra, som kanske förts tillbaka av amerikanska styrkor från Afghanistan, kombinationen av krigshundar och småbarn i en förödande kombination av barnvåldtäkt och tidelag. Hundar som våldtar barn på videor som ska säljas.

Lägg till detta den växande marknaden för foster, den mest uppskattade är de som levereras på golvet som en del av en satanisk ritual, den största ondskan på planeten.

För det andra framgår det tydligt av våra tidigare undersökningar med gott om dokumentation att både familjedomstolarna och insolvensdomstolarna används för att beröva barn från familjer för att omvandla barnen till en handelsvara som kan säljas för kontanter och används också för att beröva tillgångar från förmögna individer som inte är en del av det djupa statliga nätverket.

Regeringarna är delaktiga i barn och tillgångs strippning, vilket inte skulle inträffa om registratorer, advokater och domare hölls ansvariga. Falska påståenden och handlingar finns i överflöd, och i deras tolererade existens utmanas regeringars legitimitet.

Det räcker nu! Kommissionens syfte är att göra vad som inte har gjorts förut: att dokumentera den faktiska helheten av försvunna barn varje år (preliminära uppskattningar som ännu inte dokumenterats är 8 miljoner per år, eller 22 000 per dag); Också att dokumentera vad som händer med dessa barn när de intas i det lokala och globala pedopredation – nätverket.

Den genomsnittliga livslängden för ett barn i pedopredation (pedofili eller Paedofili) beräknas att vara två år, de som trimmas för ”ledarskaps” – roller som vidmakthåller pedosexualitet på alla nivåer lever mycket längre.

 Chefjurist Robert David Steele säger att han är övertygad om att de flesta av de organisationer och institutioner som underlättar dessa sexualbrott mot barn började med ”de bästa avsikter,” men så småningom infiltreras av pedofiler som förvandlat dem till något annat. Oavsett, sådana brott äger rum varje dag, ofta av människor som presenteras för allmänheten som ”myndigheter” och ”tjänstemän”.

Chefjurist Robert David Steele förklarar under sitt tal, och påpekar att det är de människor vi ser varje dag på TV, i filmer, och i offentliga byggnader som engagerar denna outsägliga ondska.

Den ”djupa staten” drivs av pedofili

Varför detta är så viktigt att uppmärksammas till allmänheten är att pedofili är en typ av ”initieringsrit,” enligt Steele, att dra nya medlemmar till den ”djupa staten” och ”skuggregeringen.” Regeringstjänstemän på hög nivå som deltar i pedofiliaktiviteter såsom de tidigare nämnts blir snabbt marionetter som helt kontrolleras av deras osynliga herrar, som använder den avvikande verksamheten av deras marionetter som utpressning för att uppfylla olika andra onda agendor.

”Tyngdpunkten för att ta ner den ”djupa staten”, är att pedofili fungerar som induktionslim, pedofili är hur den djupa staten rekryterar och kontrollerar människor. Det är också den djupa statens Akilles häl.”

Med det avslutade Chefjurist Robert David Steele sitt tal.

Källor:
https://explainlife.com
https://www.naturalnews.com
https://healthimpactnews.com
https://commission.itnj.org

4 kommentarer

 • Jag är övertygad om att Robert D Steele är mycket medveten om de krafter han aktiverar och han vet med stor sannolikhet hur han ska hantera dem. Och han är inte ensam. Hans blogg avslöjar många kloka medarbetare och medkämpar. De två stora viktiga frågor som han fokuserar på just nu är pedofilin, som han menar är den grundbult som kommer att fälla Deep State, samt avslöjande av den falska s.k. terroristattacken mot de tre tornen i New York 9/11. Även om han tar upp mindre frågor också på sin blogg så är det dessa två frågor som han menar är de viktigaste att fokusera på för att avslöja och knäcka Deep State.
  Jag väntar på att Sveriges Deep State ska börja avslöjas också. 😀

  Gillad av 1 person

  • Ja, du har säkert helt rätt, han verkar veta väldigt väl vad han håller på med så där säger jag inte emot. Han har säkert säkerhetspersonal och andra resurser tillhands. Det vore nog konstigt annars med hans bakgrund. Jag var faktiskt inte själv medveten om honom eller hans arbete förrän jag började med den här artikeln och hittade flera bra källor som alla hänvisade till honom och den här kommissionen.

   Jag har som jag sa tidigare skrivit om dessa förhållanden och hävdat att det förekommer en utbredd handel med barn inom det svenska socialskyddet där tjänstemän/kvinnor tjänar grova pengar på barnsexhandel i Sverige. För bara ett par år sedan var det ett stort fall här på orten där flera tjänstemän, politiker och även ett par poliser var inblandade, de åtalades men friades, fick så klart lämna sin tjänster ändå, men med feta avgångsarvoden. ett förfarande som för mig luktar Deep State lång väg.

   Jag vill även tacka dig för dina kommentarer här, jag uppskattar sakliga kommentarer med insiktsfulla tankar och idéer.

   Gilla

 • Tack Thomaz för att du tar upp detta mer än vidriga förhållande. Robert David Steele gör ett fantastiskt opinionsbildande arbete när det gäller kriminaliteten mot barn. Genom sin erfarenhet som CIA-officer har han gedigna kunskaper och erfarenheter om kriminalitet på högsta nivå. Svenska media har varit totalt tysta och man kan undra varför?

  Gillad av 1 person

  • Ja man undrar varför det är så tyst, men å andra sidan när man läst och lyssnat på detta så står bilden mer klar. Det finns en agenda.
   Jag har i många år hävdat att myndigheter och regeringar ägnar sig åt detta och även försöker normalisera pedofili och det ser vi mer och mer bevis för på dagis och skolor, hur sexualitet trivialiseras och normaliseras långt ner i åldrarna.

   jag har skrivit om det förr, men ofta mötts av skepsis och kritik som menar att jag är konspiratorisk. Jag tycker detta visar ännu en gång att mina farhågor är korrekta.

   Den här kommissionen ledd av Robert David Steele hoppas jag ska kunna komma nånstans med sina undersökningar. Jag är dock rädd att de krafter som agerar ser detta som ett hot och kommer att agera därefter.

   Gilla