Pakistan: Miljoner muslimer översvämmar gatorna, inklusive kvinnor & barn som kräver att kristna anklagade för hädelse ska dödas.


Miljoner i Pakistan kräver döden av en oskyldig kristen Pakistansk kvinna, Asia Bibi, som jag skrivit om tidigare för hädelse. Hon ifrågasatte med rätta de fruktansvärda handlingarna av Mohammed. Detta är sharia lag och det är i majoritet inte minoritet i Pakistan. Hennes familj jagas nu av fundamentalistiska muslimer som kräver  hennes och hennes familjs död.

Vad hände med denna religion av fred som media vill få oss att tro att det är? Allt detta började när hon vägrades att dricka vatten på jobbet eftersom de muslimska kvinnorna där inte ville ha en oren icke-muslimsk att vidröra koppen!

Föreställ dig att vara en fritänkande kvinna i Pakistan! Detta är hur kristna behandlas i Pakistan enligt sharia lag.

 

Liberaler och vänsterpartister i väst använder den påhittade termen ”islamofobi” för att skildra någon som kritiserar islam som en rasist medan terrorister över hela världen utför terrorattacker i ”Allahs namn”. De rättfärdigar sitt våld genom att citera verser från Koranen.

Islamofobi är ett påhittat ord som skapats speciellt för att tysta debatten. Liberaler och vänstern ignorerar det faktum att det är en ideologi som inte har något att göra med ras.

Islamofobi är en nybildning skapat för att tysta all möjlig debatt om de problem islamisk extremism har fått med avsikt att använda den kollektiva postkoloniala ”skulden” för att undanta en viss uppsättning övertygelser från granskning, analys och Kritik. Det är ett slagord som används i ett försök att tysta någon som har legitima frågor eller kritik om religionen. Det är inte en ras, det är en religion, om ens det.

Det finns försök i väst att införa en Sharia-hädelse lag för att kriminalisera kritik av islam.

Det började när Saudiarabien och muslimska länder försökte passera en FN-resolution för att tvinga västerländska stater att kriminalisera kritik av islam. Parlamentet i Kanada passerade ”motion-103” att fördöma så kallad ”islamofobi” (Rädsla för islam) i en förberedelse för en hädelselag i Kanada.

Samtidigt blir ”Islamiska domstolar” vanligare i Nordamerika och Europa (särskilt i Storbritannien) och Australien. 

Många moderata muslimer och tidigare muslimer hävdar att sharia lagar är oförenliga med västerländska värderingar. Sharia lagen är baserad på Koranen och det tillåter månggifte, hedersmord, kvinnlig könsstympning, barnäktenskap, pedofili, tvångsäktenskap och behandling av kvinnor som andra klassens medborgare.

Enligt brittisk lag, tillåts muslimer att praktisera sharia lagar specifikt i familjemål som omfattar äktenskap eller relationsfrågor mellan föräldrar och barn.
År 2016 inledde den brittiska regeringen en utredning om sharia-domstolar i Storbritannien, efter en ihållande kritik från människorättsgrupper över deras behandling av kvinnor. Det finns många länder där Sharialagar är fullt genomförda, i länder som Iran och Saudiarabien anses en kvinna som hälften av en man enligt lagen i landet.

Sharia domstolar i Iran och Saudiarabien ignorerar vittnesmål från en kvinna om hon inte har minst två män som stöder hennes vittnesbörd. I Iran stenas kvinnor till döds på falska anklagelser om ”äktenskapsbrott”, i Saudiarabien blir kvinnor halshuggna offentligt.

Märk väl att Saudiarabien sitter i FN’s råd för mänskliga rättigheter. De straff som följer av sharia lagarna i muslimska länder är mycket barbariska och omfattar stening, amputation av lemmar och avrättning för moraliska brott.

Sharia lagar har ingen plats i västvärlden. Västerländska länder bör förbjuda utövande av Sharialagar för att skydda kvinnor och minderåriga.