Islam vinner när väst förlorar sin identitet.


Vad är det som händer i världen egentligen? Varför är islam på något sätt skyddat och kritik mot islam anses farligt? De frågorna är egentligen inte alls svåra att svara på.

Det beror på att vi räds islam och dess påverkan på vårt västliga sätt att leva. Islam är den dominerande kulturella kraften i världen just nu. Väst genomlider just nu något vi kan se som en identitetskris. Vi vet inte ens hur våra lagar ska se ut eller hur våra värderingar ska se ut. Vi har resignerat från vår egen religion kristendomen, som vi allt mer tar väldigt lätt på. Vi demonterar vår kultur och vår historia, vi skriver om våra kulturella arv som nationalsång, litteratur och vi suddar ut våra nationella gränser och suveränitet.

Islam vet vilka de är och vad de vill, ett globalt kalifat. Så islam dominerar västvärlden och det vi ser idag är bara en liten dos av hur det kommer se ut i framtiden. De är fortfarande en minoritet i väst och så många talar om öppna gränser och multikulturalism som bara är en illusion då det egentligen handlar om en monokultur. Det är islam och inget annat som gäller och så snart islam, muslimer och islamism när 50% eller mer av ett lands population kommer vi att se att vårt land kommer att se ut som vilket annat islamskt land som helst.

Då kommer vi se hur HBTQ aktivister, de liberala kvinnorna som förordat öppna gränser och den skrikande vänstern verkligen tycker om de öppna gränserna när de blir stenade för brottet att ha blivit våldtagna och haft sex utanför äktenskapet, när de blir avrättade för att de är homosexuella eller för att de helt enkel har fel ”värdegrund” för att passa in i islam. Då först kommer de se vad det är de gett sig in i, och tyvärr är det nog först inför denna horribla sanning som de kommer vakna upp och inse sina misstag, tyvärr är det då försent, de kommer dö och de har då dragit resten av oss med sig i fördärvet.

Vi vet redan att infödda etniska svenskar kommer vara i minoritet till 2040 eller tidigare. Det räcker med att den grupp som är i produktiv ålder (mellan 16- 34 år) är i minoritet, vilket förmodligen kommer ske före 2040 för att vi som etnisk grupp kan anses förlorade. Det finns ingen chans att vi kan återta vårt land eller kultur efter det. Detta kommer ske inte bara genom migration utan även genom fertilitet. Vi föder för få barn medan muslimer oftast har familjer med upp till 6 – 8 barn. Vi blir helt enkelt utrotade genom barnafödslar.

Vad är då den rätta vägen att gå för att bemöta detta? Vi vill inte vara rasister som vi anklagas för av den grupp som kommer bli de riktiga förlorarna av detta, de som jag nämnt tidigare. Hur ska vi kunna försvara den europeiska kulturen mot den invasion av multikulturalism som vi nu ser svepa fram över Europa? Eller ska vi acceptera att den kultur som är mer fertil än vår egen ska ta över?

Den frågan har aldrig ställts till folket, som aldrig haft ett val att välja. Ingen i Sverige har tillfrågats om vi vill ha en främmande kultur som ska komma in och ta över genom att helt enkelt bli fler genom fertilitet och migration. Vi som tidigare trott på att vi alla har rätten till suveränitet och vårt eget land. Vi som tidigare varit nationalister av börd och alltid försvarat vår rätt till vårt eget land.

Ingen säger till exempelvis Japaner att de ska förstöra sin kultur, att de måste ta in hundratusentals islamister eller afrikaner annars är ni en rasistisk nation. Ingen skulle säga detta till nigerianer eller kurder eller någon annan icke europeisk nation. Vi skulle se det som ett folkmord. Men inte när det kommer till oss själva, vi begår folkmord mot oss själva och är ivrigt påhejade av PK elit och korrumperad massmedia. Var tog det sunda förnuftet vägen?

Varför har inte europeiska nationer rätt att skydda sin suveränitet, historia och framtid? Varför är det helt plötsligt fel och fult att vara nationalist? Att älska sitt land har av någon anledning blivit något fult och du anses vara nazist, fascist och rasist bara för att du tycker om att vara svensk och bo i Sverige. Vi borde inte ses som annorlunda än någon annan ras, eller hur?

Inte för att sätta européer på piedestal, men har vi inte samma rätt att bevara vår kultur och våra liv som alla andra? Är inte vår identitet lika rättfärdig som någon annans? Fråga dig det, och kommer du fram till att vi inte skulle ha det så ifrågasätter jag din mentala hälsa.

Hur ska du bemöta en situation där du inte kan gå nerför en gata i ditt eget land, då det står en polis och talar om för dig att du inte kan gå på den gatan för att människorna som ockuperar den delen av staden är extremt religiösa och du kan inte gå där för då skulle du orsaka upplopp och utlösa kaos och därmed störa den religiösa freden i staden eller landet. Hur skulle du bemöta det? Det scenariot är ingen fantasi, det sker redan. Kanske inte i Sverige ännu, men tids nog. Däremot har det hänt i Australien när journalisten Lauren Southern försökte besöka ett område i Sidney. Hon blev stoppad av  polis och fick just den motiveringen till varför hon inte kunde gå på den gatan i sitt eget land.

Om du anser att det är rätt, då måste jag ifrågasätta din mentala status. Om du anser att det är rätt att ditt eget land ska tas över av en kultur som kräver din frånvaro i ditt eget land, då är du verkligen illa ute och har med stor sannolikhet ingen egen framtid att se fram emot. Den kommer avslutas abrupt när du stenas till döds eller förlorar huvudet. (Som du i så fall redan verkar ha förlorat.)

Vi kan debattera hur religiöst islam verkligen är men det är den politiska ideologin som är islam som verkligen styr och kommer ta över vår nation. Förmodligen redan under din livstid, så frågan är inte om du har något val, utan om du kommer konvertera för att rädda ditt liv och leva resten av ditt liv under islams förtryck, för förtryckt är vad du kommer vara. – Särskilt om du är kvinna.

Som liberal kvinna och feminist kommer du inte ens få valet, du kommer bara stenas utan vidare process, för du har redan fel syn på kvinnas roll och jämställdhet som inte finns i islam. Underkasta dig eller dö.

Kom nu ihåg att det är den politiska ideologin jag kritiserar här, inte religionen. Det finns en skillnad här. Det finns muslimer som är religiöst bundna av islam men inte politiskt, och där finns inget att frukta. Det är hos den politiska ideologin, det är hos salafister det riktiga hotet ligger. Salafismen som är det politiska hotet, som inte skiljer på stat, lag och religion i islam. Salafismen som är den mest ökande gruppen av islam som breder ut sig i Sverige nu.

Vad man måste förstå är att religion är farlig när den missbrukas och styr människor. Kristendom som legat i grunden för det västerländska har alltid byggt på val. Vi kan välja att vara troende eller inte, vi har kunnat välja att äta frukten av gott eller ont. Det är den fria viljan som vi fått. Medan islam alltid byggt på underkastelse, du underkastar dig Allahs vilja och lag och du kan inte lämna det. Då blir du dödad. Så hur ska en sådan religion kunna vara kompatibel med västerländska värderingar av fri vilja och fritt val? Det är det inte! Det är inte kompatibelt helt enkelt och islam erkänner heller inte demokratin eller det fria valet, islam erkänner inte de mänskliga rättigheter som vi alltid värderat högt och ser som självklara. Dessa finns inte i islam och när dagen kommer så kommer du att upptäcka det…men då är det för sent. Då har du bara att välja på att underkasta dig eller gå under. Så enkelt är det. Och om du idag tror att du har rättigheter, så kommer du den dagen att bli gruvligt förvånad över hur fel du har haft.

Vill du leva under sharia? Då får du snart som du vill, men vi har inte fått välja, det har tvingats på oss av en liten elitgrupp som vill förändra världen och vi som inte vill ha det eller senare upptäcker vad det handlar om och först då säger nej … har bara en väg att gå… rakt ner i graven.

5 kommentarer