Det självutplånande svenska folket.


Jan HervigI samarbetet med Norska Resett kommer här ytterligare ett inlägg från  Jan Schibbye Hervig. Denna gång skriver han om: ”Det självutplånande svenska folket.” Artikeln är översatt till Svenska av Rosa Traktorn.

Jag överlämnar därmed till Jans bidrag.

bar2

Platsen är Kungsbacka i Halland, några mil söder om Göteborg. Detta vackra och fredliga område, är på väg att förlora sin idyll. Bilar brinner, villor brinner, industriutrymmen och båtar på hamnen brinner, knivrån, mord och gängvåldtäkter. Det är dagens Kungsbacka, som har förändrats dramatiskt på kort tid.

Asylkaoset som äger rum här är nästan ofattbart, och politikerna reagerar inte som vanliga människor. Detta bör kommunen kunna tackla säger de. Och Polisen beklagar som vanligt att de inte har tid nog för att upprätthålla fred och ordning – och att resurser saknas.

Det är patetiskt och tragiskt. Och Kungsbacka är verkligen inte ensamt eller en tillfällighet. Samma sak händer i hela Sverige.

2014 var denna kommun särskilt positivt inställd på att acceptera ”ensamkommande flyktingbarn”. ”Det är klart att man måste hjälpa till” sade viceordförande Maya Markiewicz på den tiden Till Kungsbacka-Posten. Hon såg absolut inga problem, och de som ställde sig kritiska i frågan, (bland annat. Thord Brynielsson, SD), benämndes som främlingsfientliga. Integrationen var en nationell uppgift och alla var tvungna att ställa upp. Det var den korrekta, svenska godheten som då antogs en gång för alla. Men det visade sig snabbt att ”ensamkommande flyktingbarn” inte alls var barn, utan unga män i stridbar ålder. Vilket fortfarande inte erkänns officiellt i Sverige.

Tryggheten och idyllen som försvann

När larm kommer från busschaufförerna i Kungsbacka, som upplever dramatiken på nära håll, reagerar inte myndigheterna. Många busschaufförer rapporterar att de inte längre vågar köra, det handlar inte bara om obehag, de fruktar för sina.

Bussarna i kommunen är mål för stenkastning, äggkastning, de beskjuts med grön laser och raketer. Grova hot är vardag från de nya svenska passagerarna – som dessutom vägrar att betala. De stjäl de nödhammare som finns i bussarna, krossar rutor bussar och busshållplatser. På bussarna händer det öppet och mitt på dagen att ensomkommande rånar svenska barn och ingen av passagerarna vågar reagera och bussen kör vidare. Alla är förlamade av skräck och känner sig hotade till livet. Aggressiviteten och raseriet är påfallande i ett land som tar emot flyktingar med ”godhet” och ”humanism”.

Polisen står som regel maktlös där de dyker upp med dialog och silkesvantar. Maffia har tagit över och ödelägger som de vill. Narkotika styr verksamheten I getton. Detta är nysvenskarnas bidrag till den sociala utvecklingen. Under loppet av bara några få år kommer Sverige vara ett helt narkotika-kontrollerat samhälle. Detta är ett tabuämne för svenska politiker. Men sanning är att Sverige styrs allt mer av narkotika och våld. Det gamla folkhemmet är inte längre synlig. Sverige övertas Balkan, Mellanöstern och Afrika. Vapen, droger och gäng har kontroll över deras ”egna” områden i Sverige. Integration är en illusion.

Islamiska klaner är den nya makteliten som bestämmer utveckling, och som redan har delat upp Sverige i islamiska territorier i förhållande till moskéer och imamernas inflytande.

Politikerna är otåliga och flyttar över allt ansvar på kommunerna

Kungsbacka har fått kritik från myndigheterna i Stockholm för att kommunen inte har tagit tillräckligt ansvar för de asylsökande. Det måste byggas fler bostäder och snabbare.  Distribution och utplacering av flyktingar bestäms av Stockholm. Kommunen måste anpassa sig, diskussioner avvisas.

Även om de ”nya svenskarna” kommer först i kön, klagar de på avsaknad av service och för få lägenheter. Kommunen vill inrätta ”villavagnar” av högsta kvalitet, men inte heller det är tillräckligt bra. Dessutom bestrider befolkningen i Kungsbacka ”villavagnarna” eftersom de intelligent nog är oroliga för att dessa blir permanenta boplatser som getto-markerar de fria områdena.

Nu skickar Kungsbacka kommun ut ett pressmeddelande som alarmerar om att de inte kan skaffa fram nya bostäder för alla ”nyanlända” och situationen beskrivs som kritisk. Kommunen kan bara erbjuda ”sovsalar” men detta döms starkt ut av migrationsverket och socialisterna. ”Nyanlända” vill ha sina egna hem av god standard. – Var det någon som trodde att det var flyktingar från krig och elände?

Kungsbacka går därför ut med en vädjan till de boende i kommunen och ber om rum till förfogande, särskilt för ”nyanlända barn”. Men kommunen ”glömde” att informera om, vilket nu kritiseras är att dessa ”ensamkommande flyktingbarn” har extrema, sociala problem, som för länge sedan avslöjades av kommunens socialtjänst. Hittills har frivilliga och hjälpsamma bosatta i Kungsbacka bara fått veta att de nyanlända är i behov av ”lite extra hjälp”.

I verkliga livet handlar det om tickande bomber som sätts på plats i privata hem.

Det självutplånande folket

Svenska politiker förnekar att Sverige har en egen kultur och egenart. Detta är globaliseringens tankesätt. Nationalstaten är passé och har absolut ingen plats i det moderna Sverige. Ingen har uttryckt det tydligare än Mona Sahlin den 17. Maj 2011 i P1-morgon: ”Svenskarna måste integreras i nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

Vi Norrbaggar är chockade åskådare till en nations självförintelse.

https://resett.no/2018/10/30/det-selvutslettende-svenske-folket/

Källor:

Om buss chaufförerna:

https://www.Expressen.se/gt/busschaufforens-larm-vet-aldrig-nar-det-ska-smalla/

Kommunen om sovsalar:

Kungsbacka kommun: https://www.kungsbacka.se/Archive/Regular-News/2018/10/fler-sovsalar-blir-losning-for-att-ge-nyanlanda-tak-over-huvudet/

Kungsbacka-Posten:

https://kungsbackaposten.se/nyheter/slar-larm-har-inte-bostader-till-nyanlanda/

https://kungsbackaposten.se/debatt/nyanlanda-placeras-Dar-regeringen-vill/

https://kungsbackaposten.se/debatt/regeringen-straffar-Kungsbacka/

https://kungsbackaposten.se/debatt/skams-pa-er-alla-ni-som-bara-tittade-at-Sidan/

 

4 kommentarer