Facebook fick backa!!


facebook waste

Idag kom det glädjande beskedet från Facebook att de lyfter alla blockeringar mot bloggen. Facebook beslöt i samband med att de stängde mitt Facebookkonto och mina grupper och Facebooksidan för Traktorn att man även skulle lägga på en blockering som gjorde det omöjligt att dela direkt från bloggen till Facebook.

Detta är nu hävt efter flera protester. I dessa protester har jag hänvisat till svensk såväl som amerikansk och internationell lagstiftning gällande yttrandefriheten samt FN’s 19:e artikel om de mänskliga rättigheterna och yttrandefrihet. Med stöd av detta har Facebook därför valt att backa och återställa delningsmöjligheterna. Jag fick dock inte tillbaka mitt gamla konto.

Jag som bloggare vägrar låta mig tystas, jag kommer kämpa för yttrandefriheten med näbbar och klor till mitt sista andetag och jag kommer att fortsätta vara en nagel i ögat på etablissemanget.

Jag kommer fortsätta vara en grinig gubbjävel som bråkar och är besvärlig!

https://www.facebook.com/thomaz.wiberg3

https://www.facebook.com/rosatraktornblogg

 

5 kommentarer