Hem » I mitt vardagsliv. » Facebook fick backa!!

Facebook fick backa!!


facebook waste

Idag kom det glädjande beskedet från Facebook att de lyfter alla blockeringar mot bloggen. Facebook beslöt i samband med att de stängde mitt Facebookkonto och mina grupper och Facebooksidan för Traktorn att man även skulle lägga på en blockering som gjorde det omöjligt att dela direkt från bloggen till Facebook.

Detta är nu hävt efter flera protester. I dessa protester har jag hänvisat till svensk såväl som amerikansk och internationell lagstiftning gällande yttrandefriheten samt FN’s 19:e artikel om de mänskliga rättigheterna och yttrandefrihet. Med stöd av detta har Facebook därför valt att backa och återställa delningsmöjligheterna. Jag fick dock inte tillbaka mitt gamla konto.

Jag som bloggare vägrar låta mig tystas, jag kommer kämpa för yttrandefriheten med näbbar och klor till mitt sista andetag och jag kommer att fortsätta vara en nagel i ögat på etablissemanget.

Jag kommer fortsätta vara en grinig gubbjävel som bråkar och är besvärlig!

https://www.facebook.com/thomaz.wiberg3

https://www.facebook.com/rosatraktornblogg

 


5 kommentarer

 1. Micke Håkansson skriver:

  Grattis till din framgång!
  De fimpade alla länkar som leder till min miljonbesökta blogg om kost och hälsa nyligen. Kvittar hur vi förklarar och protesterar så händer inget. Har delat länkarna under 7 år på facebook och nu är alla inlägg blockerade sedan år tillbaka. De blockar denna länken: http://gluten-celiaki.blogspot.com och http://www.gluten-celiaki.se. Tydligen vill de inte ha ett friskare folk eller att kunskaper kommer ut hur som helst. Vet inte vad jag ska göra med så många år av arbete till spillo…

  Gilla

 2. Markus skriver:

  Gott thomaz Facebook har Inget nummer man Kan ringa va ja vet o det e jattedaligt!

  Gilla

 3. SCANDINAVIAN4EVER skriver:

  Grattis, Thomaz….skönt!👍🏻

  Kör så dieseln blåryker!!❤️

  Gilla

 4. kbrel skriver:

  Du är gott sällskap här är en sur gubbe till 😉

  Gillad av 1 person

 5. Jessica Lind skriver:

  Hahaha vi behöver varenda grinig gubbjävel och surkäring som går att hitta så kör hårt!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer inaktiverade.

Translate

Lyssna på Granskning Sveriges avslöjande reportage om Aschberg direkt här i menyn.

Donera

Kategorier

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Besökare sedan Feb 2017

 • 1 151 910 besökare

Annonsplats

Musikspelaren

%d bloggare gillar detta: