Danmark – Ett underbart land där skotten viner!!


Jan HervigI samarbetet med Norska Resett kommer här ytterligare ett inlägg från  Jan Schibbye Hervig. här skriver han om Danmark – Ett underbart land där skotten viner!!. Artikeln är översatt till Svenska av Rosa Traktorn.

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till  hans bidrag.

bar2

gangster-2902625_1920-696x464

”Vad nu, lille du?”, Sjöng trubaduren Kim Larsen och alla sjöng med. Frågan är nu mer relevant än någonsin för Danskarna. Alla som läser danska tidningar noterar folkets ökande medvetenhet och den ökande politiska makten som fortsätter i rubriker och artiklar.

De kriminella gängen skapar rädsla och kontrollerar allt fler av de stora städerna. Kritiken slår hårt på det Danska Folkepartiet, som samarbetar med statsminister Løkke-Rasmussen, som åter igen visar en skrämmande passivitet i förhållande till de växande problemen som Danmark står inför. Och han hatas dagligen för att vara en av Merkels koppelhundar, en globalist som till och med tackade Macron för talet där den franska presidenten hävdade att det danska folket inte existerar. Løkke-Rasmussen lever i sin egen globalistiska och privilegierade värld.

Gängkrigen blåses återigen upp i Köpenhamn och omgivande områden, och slumpmässiga medborgare drabbas av kulor på gatorna. Politikerna är maktlösa eftersom de inte vill ha en effektiv åtgärd eller lösning.

Förutom att undersöka gängkriminalitet försöker polisen förebygga med förebyggande åtgärder och har bl.a. sysselsatt 25 anställda för ”uppdrags- och relationsbyggande arbete med ungdomar”. En dialogpolis, som svenskarna har försökt i flera år, med noll resultat.

I delar av Köpenhamn är det nu förenat med risk för hälsan att gå ut på en öppen gata. Du kan lätt komma mellan rivaliserande gäng som är i krig med varandra och med samhället och kommunicerar med automatvapen. Dessutom kan du träffa på gängmedlemmar som kör runt på mopeder med tunga vapen och de tvekar inte att skjuta. Det handlar om maktdemonstrationer mellan gängen. Etniska danskar är offer som ofta hamnar i skottlinjen. Den danska huvudstaden har blivit nya vilda västern.

Det sista gängkriget 2017 slutade inte på grund av myndigheternas ingripande, utan var resultatet av privata förhandlingar i en moské! Gängkriget startades och avslutades i en parallell invandrarmiljö. Det säger lite om hur långt islam har kommit att ta över. Det danska rättsväsendet baserat på demokratiska principer avsätts, islamisk maffia tar över och moskén konsoliderar sin makt. Statsminister Løkke-Rasmussen förstår inte allvaret. Inte Danska Folkpartiet heller.

”Stoppa gängkriget – omflyttning nu!” Så stod det på banners som aktivister från ”Generation Identitarian”  satt upp vid ingången till det våldsamma och maffia-kontrollerade distriktet Nørrebro i Köpenhamns innerstad i torsdags morse . Här har de danska myndigheterna tappat kontroll och narkotikan flödar i sådan utsträckning att Köpenhamn snart är Europas drogintensivaste stad. Alla Danmarks större städer domineras av narkotikakarteller. Det som tidigare kallades ett folks regering är idag en beroendeframkallande regim. Men få vågar säga det.

Justitieminister Søren Pape (K) försöker till parlamentet få igång ett så kallat ”gängpaket” för att stoppa skjutningarna och få lojala familjer att lyda lag och ordning. Men få tror att detta har effekt. Det kommer bara att bli oändliga diskussioner, dårprat och lite handling. Och så kom de nya visitationszonerna in, som skapades för att avväpna gängmedlemmarna. Som bara blev ett skämt. Allting är lika illa som tidigare.

De tunga krigsvapnen från Balkankriget växer i tillgång i förorterna, vapenaffärer som  i storleksordning snart passerar Försvarsmakten. Varför reagerar inte myndigheterna med att förklara krig mot en fiende som förstör landet inifrån? En fråga som många danskar ställer sig. En dansk vän sa: ”Ett otroligt bedrägeri från myndigheterna. Köpenhamn är redan en krigszon. Danmark är förlorad. Om myndigheterna inte vaknar och ingriper.”

Vad säger då den frispråkige danska drottningen? Ingenting! Hon ser bara fram emot skidåkning i Norge.

3 kommentarer