EU’s brist på ansvar, och illusionen av att folket har en röst!


Europeiska unionen utformades avsiktligt för att undvika ansvar, så den första arbetsordningen för ett fungerande samhälle bör vara att återinföra ansvar. Om vi ​​inte kan göra det bygger vi vårt samhälle på kvicksand.

Att ta bort folkomröstning från den styrande processen, och att skynda på den ideologiska omvandlingen av en rik och mångsidig kontinent av fria, oberoende, suveräna nationer till en homogeniserad federal superstat utan gränser, intern eller extern, styrd av en ovald kommitté av människor som tror sig veta bäst är nationellt självmord. Om detta fortsätter kommer allt att hamna i ett fryst mörker.

EU’s löjliga marionett parlament där ingen får inleda lagstiftning, gör demokratin till en skymf. De har omvandlat beslutsfattningen till ett frimureri. Och nyare medlemmar som Polen och Ungern, som var entusiastiska över EU-medlemskap, blir nu mycket mindre kooperativa, eftersom de kan se att vad de har fått. Något som inte skiljer sig från vad de flydde från, en federal diktatur där deras land existerar bara till namnet, och där politiken åläggs uppifrån av ovalda utländska byråkrater som straffar bristande efterlevnad.

Om vi inte löser EU-frågan nu och lämnar EU som kommer frågan lösas permanent åt oss över våra huvuden, och vi kommer vara på väg mot en gränslös värld som drivs av en kommitté av globalister som bara strävar efter världsdominans och totalitär världsdiktatur. Vi är nästan där redan och om inte Europas folk ställer sig upp och återtar sina nationer och skyddar sina gränser är vi snart utrotade.

Vi röstade för detta i en folkomröstning efter en lång kampanj där vi alla blev grundligt lurade från början, vi fick inte alla fakta på bordet. När vi väl var med, så fråntogs vi rätten till folkomröstningar så att när tiden nu är inne för sanningen om EU så kan vi inte längre rösta bort det genom folkomröstning. Vår regering skrev in i grundlagen och författningen att vi ska vara med och man tog bort kravet att en folkomröstning ska vara avgörande, att regeringen måste lyssna på folkets val. Det behöver de inte längre, vad vi tycker är inte längre relevant. Vi blev bestulna på vår röst, och rätten till vårt eget land.

När nu Regeringskansliet bekräftar att Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk den 10:e December i år har FN och EU uppnått ett stort mål i sin diktatoriska agenda att skapa en världsregering och ett Europa utan gränser och individuella nationer. För Sveriges del är det ett nationellt självmord. Ett folkmord.

Vi har nu efter valet en situation där våra partier inte kan bilda hållbar regering, det ena partiet efter det andra gnäller på alla andra och det råder ett barnsligt krig i regeringssandlådan. Löfven kallar närmare 1.5 miljoner väljare för oanständiga och ältar sitt mantra om främlingsfientliga och rasister. En maktgalen Annie Lööf hoppar mellan alliansen och de rödgröna som en jojo och förstör det lilla som kallas demokrati som finns kvar. Lille Kristersson sicksackar mellan stolarna med den ena lögnen och skandalen efter den andra, och det är mer cirkus än någonsin. Det måste vara oroande att den ende som verkar stå med fötterna förankrade i en vuxen beteendevärld är Jimmie Åkesson.

Konflikterna som just nu pågår styr folks blickar bort från de verkliga hoten, folks blickar är riktade mot ett håll medan ett nytt rovdjur smyger sig på oss bakifrån och ingen verkar ens uppmärksamma detta monster, som EU släppt löst.

Vi vet att demokrati är allt vi har för att försvara oss från karriärpolitiker, som har visat gång på gång att om vi ger dem oförklarlig makt över oss, kommer de att missbruka den makten för att motverka det vi vill, och istället införa en dagordning som vi inte röstade för och inte vill ha, som de gjort med EU.

Vi sögs in i en fullständig politisk union, när det vi egentligen röstade för den gången i folkomröstningen var ett handelsblock som skulle göra det bättre. Ingen berättade för oss att våra lagar skulle skapas i Bryssel av människor vi inte valt och inte kan ta bort nu, eller att vårt land skulle försvinna i allt utom namnet. Men det är vad de har gett oss. En regering av avlägsna ansvarslösa byråkrater vars meritlista visar hur okvalificerade de är att styra någonting alls. Och de kan inte hållas till ansvar för vad de gjort.

Allt de har berört har blivit en katastrof, särskilt valutan som har orsakat otroligt elände i södra Europa, men de fortsätter att trycka på och slå sig för bröstet. Och varje gång en demokratisk omröstning går emot dem, så ignorerar de den och gör nya val tills utkomsten blir som de vill, eller dom vrider på det, för en storpolitisk plan är alltid viktigare än folkets välfärd eller önskningar.

Vem vet hur mycket mer skada dessa människor kommer att tillföra Europa, undergräva frihet, sudda ut demokratin och fördärvar hela länder. Öppnar gränserna för en flodvåg av fientliga förövare som invaderar och lamslår land efter land utan att ha något mandat att göra så.

I deras besatthet med att eliminera nationers gränser och suveränitet har de medvetet tillåtit denna invasion från tredje världen , och de är medvetet presiderade över döden av det civiliserade Europa.

Och de har aldrig ens haft integriteten att sätta sina ruttna projekt till omröstning då de är fullt medvetna om att de aldrig skulle få folkets stöd för det de gör.

Det är vad vi röstade för i folkomröstningen om EU när vi lurades på falska grunder att anta ett medlemskap, men om demokrati betyder någonting alls, måste folket med facit i hand få säga sitt. – Och då kommer folket med säkerhet att rösta annorlunda.

3 kommentarer