Sverige begår Självmord – Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk.


Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration).

Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: Få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas.  Nu bekräftar Regeringskansliet att Sverige ska skriva under ramverket.

Ramverket är inte juridiskt bindande utan ”rekommendationer”. Konsekvenser är dock att räkna med för de länder som skriver under, men sedan inte följer rekommendationerna.

När man tragglat sig igenom det mycket långa och detaljerade dokumentet har man svårt att tro sina ögon!

Det öppnar ”i princip” för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

Det föreslagna ramverket är relativt okänt i Sverige – inga större medier har rapporterat om det eller om Sveriges ståndpunkt i frågan. Ramverkets förslag ligger väldigt långt från den nya ”restriktiva” migrationspolitik som de flesta av de etablerade partierna aviserat. Liksom när riksdagen över huvudet på folket och utan debatt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt har man nu bestämt att Sverige kommer att skriva under detta för svenska folket förödande dokument. Detta om något borde avgöras genom folkomröstning, men regeringen och lojala journalister i PK-media har nogsamt undvikit att i förväg ens nämna detta dråpslag mot nationen.

Ramverket innehåller flera delmål.

Delmål 5 förpliktigar länderna att skapa och underlätta tillgängliga och flexibla migrationsvägar. Av den tillhörande texten framgår att betydligt mer generösa regler än dagens förväntas att införas i länder som skriver under ramverket. Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer.

För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.

Familjeåterförening för migranter ska också förenklas och underlättas jämfört med dagens regler. Statslösa migranter ska lättare kunna legaliseras (Objective 4 – 20 e). Det ska även skapas informationssystem på migranternas språk som informerar om migrationsvägar, förmåner och rättigheter. Häktning av migranter inför utvisning ifrågasätts generellt. Samtidigt ska de få rätt till rättshjälp gratis eller till en låg kostnad (Objective 13 – 29 d).

Utöver detta förväntas migranterna att få flera andra förmåner:

Arbetsförmedlingsagenturer ska förbjudas att kräva förmedlingsavgifter och provisioner av migranter (Objective 6 -22 c); vårdpersonal ska särskilt utbildas för att handskas med migranter så att vårdtjänster ska kunna erbjudas med hänsyn till deras kultur (Objective 15 – 31 e); brott mot migranter ska särskilt bestraffas (Objective 17 – 33 a); särskilda program för att underlätta investeringar från migranter och diasporor ska etableras med administrativ och rättslig support till att starta eget (Objective 19 – 35 e).

Bankavgifter för pengaöverföringar från migranter till deras hemländer bör sänkas till maximalt 3%. Avgifter över 5% ska förbjudas helt. Dessutom ska staten bedriva en jämförelsebaserad webbplats som ger information om priserna för utlandsöverföringar (Objective 20 – 36 a, f).

För att medierna inte ska kunna rapportera om negativa effekter av migrationen föreslås att de ska övervakas och utvärderas av staten. Staten ska även ”investera” i etisk standard för nyhetsrapportering och annonsering. De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps. (Objective 17 – 33 c).

Sista delen av ramverket beskriver i detalj hur det ska implementeras och kontrolleras av medlemsstater.

Detta skulle med säkerhet kommit att bli valets viktigaste och avgörande fråga. Men av lätt insedda skäl höll Stefan Löfven tyst. En oerhörd respektlöshet mot väljarna!

Vi har nu alltså två månader på oss att förstå och reagera mot detta illvilliga försåt mot oss svenskar. Det är samtidigt osäkert om vi kommer att ha en regering med mandat att underteckna detta vansinnesdokument den 10 December.

Dokumentet är skrivet på kansliengelska, men jag understryker hur viktigt det är att du som vill veta vad detta innebär ändå försöker ta dig igenom det. Det är otroligt viktigt att känna till vad detta handlar om.

Källor:

https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-migrationsramverk-och-oppna-granserna/

https://samnytt.se/sverige-skriver-under-sjalvmordsavtal-med-fn/

Du kan hämta hela dokumentet för FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration) här:

Global compact on safe, orderly and regular migration

20 kommentarer

 • Jag förstår inte den grälla alarmismen.
  Norm’s påpekande är kloka, skarpsynta.

  Hur kan vi bli så till oss i trasan över detta, samtidigt som vi stillatigande finner oss i lögnerna för 17 år av angreppskrig i Mellanöstern?

  Finns inget förnuft i det.

  Gilla

 • Den som orkar läsa hela dokumentet och sätta det i kontext får en helt annan bild. Detta är inte något som gäller Sverige specifikt. Det gäller FN. Samtliga nationer i praktiken. Målen som anges i många andra punkter är att få en jämnare fördelning av migranter och det finns också ett avsnitt ägnat åt detta med identifikation av migranter. Båda frågor som borde få hela Sverigedemokraternas partiledning att jubla. Detta är det ännu ingen som talat om.

  Liksom det att alla företräder någon slags konspirationsteori om att staten har en dold agenda och vill att riket skall invaderas. Ingen har hittills lyckats svara mig på vari deras intresse i detta skulle ligga.

  Nej, ovan är tyvärr mycket desinformation där man rycker saker ur sitt sammanhang och spekulerar, tolkar och gissar vad som avses med texten. Den största missen är dock att det inte är ett avtal som enkom gäller Sverige, vilket man får intrycket av när man läser texten.

  Nu vet jag att ni som läser denna kommentar (som sannolikt inte kommer publiceras alls få den är kritisk) kommer anklaga mig för att vara vänsterextremist, landsförrädare eller liknande. Så är icke fallet. Jag röstar borgerligt och har så alltid gjort, jag har ingenting emot Svea Rike och har sakligt flera synpunkter på hur migrationen hanterats.

  Men… Kom inte och snacka med mig om att världen konspirerar mot riket, alla som är födda utomlands är onda eller något annat trams. Låt oss kalla en spade för en spade och vara lite pragmatiska. Och inbilla mig inte att krigen i Syrien, Afghanistan, Irak, Somalia, med flera handlar om etnicitet och religion. Det handlar om makt, pengar och egendom och de som driver det är skurkar och banditer. Så kom inte och snacka om att det i första hand handlar om islam.

  Gilla

  • Du har verkligen inga höga tankar om mig eller min blogg om du tror att jag inte publicerar din kommentar. Du får självklart vara kritisk till detta och det är upp till dig att inte tro på det jag skriver.

   Nu är det dock så att flera länder som Polen, Ungern, Italien och många fler inte tänker skriva under detta avtal med just den motiveringen som jag faktiskt skriver om här.

   Så i mina ögon är det du som är missinformerad om innehållet alternativt att du inte förstått de praktiska applikationerna detta avtal för med sig. Det är dock helt upp till dig.

   Jag är övertygad om att vi alltså före årets slut kommer se vem som har rätt.. Du eller jag.. Du eller alla de länder som inte tänker skriva på med samma motivering jag skriver om här.

   Min röst i den frågan lutar nog starkt åt att du har fel…

   Men som sagt.. Publicera din kommentar, det gör jag…

   Gilla

  • Gilla

 • Detta låter hur TOKIGT som helst! Får inte ske!!!!

  Gilla

 • Rebloggar detta på Klingbloggen.se. Skriver en artikel om det just nu och du tillför otroligt viktig information till detta. Detta måste ut på så många sociala media som möjligt, innan vi som skriver på sociala medier förbjuds till ”negativa åsikter” Tack för att du renodlat denna: FN:S MIGRATIONSRAMVERK.

  Gilla

 • Pingback: Demokrati, globalism & diktatur Agenda 2030 och Sverige – The winds are changing

 • Pingback: Sverige begår Självmord – Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk. – Micaels Lidéns Blog

 • Rebloggar detta på micaelsblogspot med texten, mycket bra skrivet om sista spiken i kistan för Sverige.

  Gilla

 • Skriver de på i Dec så är det slutet för Sverige😡

  Gilla

 • Detta är sista spiken i kistan innan europeiska nationer ska gå i graven. Allt enligt globalisternas planer. Och med svenska politikers medverkan och svenska folkets tystnad.

  Gilla

 • Glimrende skrevet Thomaz! Jan

  Sendt fra min iPhone

  Gilla