Sverige begår Självmord – Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk.


Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration).

Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: Få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas.  Nu bekräftar Regeringskansliet att Sverige ska skriva under ramverket.

Ramverket är inte juridiskt bindande utan ”rekommendationer”. Konsekvenser är dock att räkna med för de länder som skriver under, men sedan inte följer rekommendationerna.

När man tragglat sig igenom det mycket långa och detaljerade dokumentet har man svårt att tro sina ögon!

Det öppnar ”i princip” för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

Det föreslagna ramverket är relativt okänt i Sverige – inga större medier har rapporterat om det eller om Sveriges ståndpunkt i frågan. Ramverkets förslag ligger väldigt långt från den nya ”restriktiva” migrationspolitik som de flesta av de etablerade partierna aviserat. Liksom när riksdagen över huvudet på folket och utan debatt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt har man nu bestämt att Sverige kommer att skriva under detta för svenska folket förödande dokument. Detta om något borde avgöras genom folkomröstning, men regeringen och lojala journalister i PK-media har nogsamt undvikit att i förväg ens nämna detta dråpslag mot nationen.

Ramverket innehåller flera delmål.

Delmål 5 förpliktigar länderna att skapa och underlätta tillgängliga och flexibla migrationsvägar. Av den tillhörande texten framgår att betydligt mer generösa regler än dagens förväntas att införas i länder som skriver under ramverket. Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer.

För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.

Familjeåterförening för migranter ska också förenklas och underlättas jämfört med dagens regler. Statslösa migranter ska lättare kunna legaliseras (Objective 4 – 20 e). Det ska även skapas informationssystem på migranternas språk som informerar om migrationsvägar, förmåner och rättigheter. Häktning av migranter inför utvisning ifrågasätts generellt. Samtidigt ska de få rätt till rättshjälp gratis eller till en låg kostnad (Objective 13 – 29 d).

Utöver detta förväntas migranterna att få flera andra förmåner:

Arbetsförmedlingsagenturer ska förbjudas att kräva förmedlingsavgifter och provisioner av migranter (Objective 6 -22 c); vårdpersonal ska särskilt utbildas för att handskas med migranter så att vårdtjänster ska kunna erbjudas med hänsyn till deras kultur (Objective 15 – 31 e); brott mot migranter ska särskilt bestraffas (Objective 17 – 33 a); särskilda program för att underlätta investeringar från migranter och diasporor ska etableras med administrativ och rättslig support till att starta eget (Objective 19 – 35 e).

Bankavgifter för pengaöverföringar från migranter till deras hemländer bör sänkas till maximalt 3%. Avgifter över 5% ska förbjudas helt. Dessutom ska staten bedriva en jämförelsebaserad webbplats som ger information om priserna för utlandsöverföringar (Objective 20 – 36 a, f).

För att medierna inte ska kunna rapportera om negativa effekter av migrationen föreslås att de ska övervakas och utvärderas av staten. Staten ska även ”investera” i etisk standard för nyhetsrapportering och annonsering. De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps. (Objective 17 – 33 c).

Sista delen av ramverket beskriver i detalj hur det ska implementeras och kontrolleras av medlemsstater.

Detta skulle med säkerhet kommit att bli valets viktigaste och avgörande fråga. Men av lätt insedda skäl höll Stefan Löfven tyst. En oerhörd respektlöshet mot väljarna!

Vi har nu alltså två månader på oss att förstå och reagera mot detta illvilliga försåt mot oss svenskar. Det är samtidigt osäkert om vi kommer att ha en regering med mandat att underteckna detta vansinnesdokument den 10 December.

Dokumentet är skrivet på kansliengelska, men jag understryker hur viktigt det är att du som vill veta vad detta innebär ändå försöker ta dig igenom det. Det är otroligt viktigt att känna till vad detta handlar om.

Källor:

https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-migrationsramverk-och-oppna-granserna/

https://samnytt.se/sverige-skriver-under-sjalvmordsavtal-med-fn/

Du kan hämta hela dokumentet för FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration) här:

Global compact on safe, orderly and regular migration

20 kommentarer

 • Skriver självklart på, är rädd för vad som händer i vårat land redan nu och värre lär de bli

  Gilla

 • Tråkigt att läsa, men att medier skulle förbjudas att skriva negativt om invandring, kan inte stämma, att dessa PK flummare agerar så åndå är en Anna sak, ”förbjudet” får mig att tvivla på innehållet.

  Gilla

 • Vad fan gnäller ni om, 82% av svenskarna har röstat fram att Sveriges gränser ska bort och fri invandring skall välkomnas.

  Gilla

 • Ja, jag måste nämligen fråga? Vad hände med egentligen med jämlikheten I detta land. Varför ska flyktingar har en mer rättighet än de som bor i landet. Det är inte socialistiskt. Det kostar mer än det smakar. Vi har kapaciteten att lösa problemen som har uppstått. Det är bara att se hur det har blivit och det är inte socialt eller demokratiskt rättighet längre. Hur ser det egentligen ut idag? Mer skatt, dyrare mat, var är den arbetar fack vi stod bakom? Var är sjukvården på väg? Bara folktandvården som är så dyrt att andra inte har råd att betala medans flyktingar har det bättre. Var är äldreomsorgen på väg och psykiatrin? De som borde också ha en betydlig uppbackning är polis, tull, ambulansen, räddningstjänsten och akutvård. De jobbar häcken av sig och räddar liv och skyddar oss. Gränspolisen borde även uppmärksammas. Samhället som den ser ut idag är inte skyddat mot som händer. De som inte ser detta och inte har upptäckt det måste tyvärr inte se sanningen i vitögat. Även de politiker som inte förstår vad som håller på att hända inom Sveriges gränser. De kristna som läser bibeln. Så finns hoppet men det är också människorna själva som måste göra något för att få en förändring. Jag är stark i mina social demokratiska åsikter men detta är ju en katastrof. Hur detta har blivit, det är inte någon rättighet vi har längre utan mer som skyldigheter. Varför?

  Gillad av 1 person