Diktaturen på Facebook blir värre…


Facebook har nu tagit ytterligare steg för att försöka tysta ner mig. Man har lagt en blockering på allt som kommer från Rosa Traktorn.

Detta innebär att man inte kan dela inlägg till Facebook via delningsknappen längst under varje artikel. När man försöker göra det får man ett felmeddelande.

2018-10-06-2-e1538857923574.png

Lösningen på detta är att dela/posta en artikel manuellt, d.v.s Du får kopiera adresslänken från adressraden i din webbläsare och klistra in den manuellt i ett inlägg eller kommentar på Facebook.

Även detta genererar ett felmeddelande.

2018-10-06

Detta felmeddelande talar bara om att Facebook inte hämtar någon förhandsvisning  och du behöver bara stänga det så finns länken i din post.

2018-10-06 (1)

Resultaten blir en post med bara en klickbar textlänk utan förvisning. Så man kan med fördel ta ett stycke ur texten och lägga till i sin post.

Jag vill därför också rekommendera att du som är intresserad av att följa med och hålla dig ajour med ny inlägg i framtiden, antingen följer bloggen via ditt WordPress konto och klickar ”Följ” längst ner till höger, eller för dig som inte har ett WordPress konto att du anger din mejladress i högerspalten ovanför besöksräknaren och klickar på ”Följ”-knappen där. Då får du automatiskt ett mail när nya artiklar presenteras.

3 kommentarer