Falsk media mörkar verkligheten och skyller på osanna faktorer.


På söndagen mördades en 35-årig man i den tyska staden Chemnitz av migranter från Syrien och Irak. Ytterligare två invånare knivhöggs allvarligt men överlevde. Enligt uppgift ska de tre tyska männen ha försökt avbryta en pågående gruppvåldtäkt och sexuella trakasserier mot kvinnor.

Den uppgiften saknas i svenska msm-medier som DNSydsvenskan och GP. Där antyds i stället att mordet ska ha skett som en motreaktion på att tyska högerextremister attackerat migranter i staden.

En man blir mördad när han försöker hindra en gruppvåldtäkt. Efter mordet mobiliserades via sociala medier snabbt en stor demonstration med runt 800 deltagare för att protestera mot det grova invandrarvåldet. Demonstranterna beskrivs av svenska medier som medlemmar i högerextrema grupperingar.

Massmedia ljuger och mörkar. Inte ett ord om att några modiga män försökte stoppa en gruppvåldtäkt. Istället beskrivs mördarna som stackars invandrare som skyddar sig mot högerextremister.

Från SVT Text Tisdag 28 aug 2018 UTRIKES PUBLICERAD 28 AUGUSTI

Sex skadade i upplopp i Tyskland. Minst sex personer skadades i samband
med högerextrema kravaller i tyska Chemnitz under måndagen.

Hård kritik riktas mot polisen, som tappade kontrollen då mobben tog över
stadens gator. Över tusen högerextremister samlades i Chemnitz på måndagen. Kravallpolis försökte förhindra den främlings- fientliga mobben från att drabba
samman med motdemonstranter. Upprinnelsen till oroligheterna är ett knivdåd i söndags, då en person dödades i samband med en stadsfest.

Samma sak på TV-nyheterna. Man försökte få med ordet ”högerextremister” så mycket som möjligt.

Massmedia har blivit folkets fiende. Alla som protesterar får rasiststämpeln på sig. Man ljuger och förvränger och tyvärr finns det en stor PK fårskock som går på deras propaganda. Jag spyr på massmedia som gör allt för att förstöra Europa och som tycker det tillhör multikulturen, att våra kvinnor och döttrar ska våldtas av dessa svin som inte kan respektera ett civiliserat samhälle.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel ska ha kallat demonstrationerna för olagliga och sagt att sådan ”intolerans mot människor som ser ut på ett visst sätt eller har en viss bakgrund” är något som hon inte tolererar. Hon säger ingenting om faktumet att just de samma mördat mannen då han försökt förhindra en våldtäkt. Merkel visar tydligt vilka människor hon prioriterar och det är inte sitt eget folk.

https://samnytt.se/demonstrationer-i-tyska-chemnitz-efter-att-migranter-knivmordat-en-invanare/

3 kommentarer