Sanningens ord om demokratin!


När jag fick länken till Emil Leinola‘s video kände jag genast att det här var en kille med ryggrad, en kille som blev förbannad och säger ifrån att nu fan får det räcka.

Vi behöver människor som Emil. Jag som är lite äldre och ser med fasa på hur yngre generationer sakta men säkert smälter in i den grå massan av konformitet av PK samhället blir så klart både rörd och stolt när jag ser en ung kille som Emil som helt klart har fattat faran med den samhällsutveckling vi är på väg mot.

Sen spelar det ingen roll vad Emil röstar på, det är inte viktigt och det är heller inte poängen. Poängen är demokratins viktigaste hörnsten, yttrandefriheten som vissa grupper av konformativa unga människor inte alls har förstått vikten av.

Vi behöver Emil och andra som honom.