Bawan Avraham Said – Från Socialdemokrat till Sverigedemokrat


fa714460c44e2b6447c31ffaf604fd65

Bawan Avraham Said växte upp i förorten. Nu kämpar han för att Sverigedemokraterna ska vinna valet.

När statsminister Stefan Löfven sa till Donald Trump att det inte fanns några ”No Go-zoner” i Sverige, blev Bawan så frustrerad att han bytte parti från Socialdemokraterna till Sverigedemokraterna i protest.

– Han förnekade min verklighet.

Vi är många som har kommit att älska Bawan för sitt engagemang och sitt mod att stå upp för sina åsikter och för att han så orädd tar tjuren vid hornen och säger sanningen.

Nyligen kunde vi se Bawan i Opinion Live

Du kan se hela programmet på SVT PLAY

Men det är inte utan stora uppoffringar och risk han gör det. Bawan som själv har utländska rötter växte upp i Göteborgs förorter och så kallade No-Go zoner. Han vet att de existerar, de är en del av hans verklighet. När han nu som Sverigedemokrat står upp för sanningen och tar ställning mot ”fake news” , hederskultur och våld blir han själv utsatt för hot och förnedring.

Under SD´s valarbete i Göteborg under Onsdagen den 22:a Augusti blir SD´s valtält attackerat av unga tjejer som skanderar och stör. När Bawan konfronterar tjejerna blir de aggressiva och hotfulla. De klöser honom i ansiktet, slår honom och sedan kastar de även sten på honom. (se videoklippen nedan.)

Är detta demokrati?
Somaliska killar ”sluta filma” (ska vi slå han på somaliska)
Tjejerna spottar, kastar sten, kallar mig för ”Bög”, ”HORUNGE”, ”Husblatte”…

– Jag är så j*vla trött på detta….

Efter konfrontationen kontaktades polis och en anmälan upprättas!
Den somaliska killen som hotade med våld togs av polisen och man tar hans detaljer!

-Polisen tar detta väldigt allvarligt eftersom dom hotar vår demokrati! säger Bawan i en kommentar till sin livevideo.

Bawan är modig, om det råder inga tvivel. Han bemöter tjejerna med bestämdhet, han följer efter dom och filmar dom och vid ett par tillfällen når han fram till några av dom som stannar och försöker få fram nån sorts budskap om än desillusionerade sådana.

-Tjejer som enligt islams sharialagar inte ska ens få vara ute skriker ”Allaho Akbar” framför vårt SD tält för att störa vårt jobb!

De har uppenbart ingen aning om vad de säger och Bawan hashtaggar sin livesänding med #LogikenDödarMig

Det är en bra hashtag, flickornas logik är bortom allt förstånd. De borde veta vad de säger och allvarligt förstå konsekvenserna av det.

6 kommentarer

 • Vill bara säga att jag var där och nästan allt men inte allt han säger är lönen tex ”dom säger att dom hatar vita svenskar och vita män” och allt dedärmed att han säger att vi va muslimer när bara 2 av 5 var muslim och resten var Kristian och svenska så jag skullen nog vilja säga att att hans och inte våran logik stämmer inte och vi sa flera gånger till han innan han börja filma att vi var kristna ändå hänger han ut oss på Facebook och den här sidan när inte hela historien finns med knappt en tredjedel av allt och när han säger saker som vi kallat han tex husblatte asså jag själv var tvungen att söka upp vad det betyder sen han anklagar oss också för att ha spottat på honom det är inte häller sant ni förstår säkert att de mesta inte är sant bara för vie yngre än er betyder det inte att vie helt dumma i huvet och man kunde inte ens ha en argumentation med honom på ett vuxet sätt han bara sa imot och prata i mun så skulle vilja att ni tar bort den här vidion omedelbart tack.

  Gilla

  • Här tas inte bort nånting.
   Jag har återgett vad Bawan sagt, inget annat.. Jag som driver bloggen har inte gjort några påståenden alls, bara återgett Bawans story och videoklippen talar helt för sig själva.

   De visar hur ni missaktar demokratin, lagen och vanlig mänsklig moral.

   Bawan blev riven i ansikten, vilket kan klassas som misshandel, ni kastade sten på honom och uppvisade ett omoraliskt och respektlöst beteende.

   Som bloggare skriver jag om det som sker, det jag ser och har inga problem med att ni som gjorde er skyldiga till detta syns ordentligt så folk ser vad ni är.. Kanske kommer även era föräldrar se hur ni bär er åt och förhoppningsvis är era föräldrar inte ok med hur ni uppför er.

   Gillad av 1 person

  • Toni. Jag vill även hänvisa dig till mina bloggregler gällande poster, kommentarer och dina behov att bli curlad. Du hittar dessa samt en disclaimer här:

   https://rosatraktor.com/regler-och-kommentarer/

   Lägg märke till de sista raderna om demokrati, de raderna är citerade från svensk lagstiftning gällande yttrandefriheten.

   Gilla

  • jacobusmcmxlvii

   Har du inte fått lära dig använda skiljetecken än?

   Gilla

 • All heder åt dig Bawan, sluta aldrig din kamp. Mitt stöd har du. 👍
  Rebloggar på micaelsblogspot

  Gilla

 • Heja Bawan. Du har Såå rätt. Heja

  Gillad av 1 person