Hijabmode eller symbol för förtryck.


Jag skulle vilja skriva lite om mode i den här artikeln. Islamiskt mode, som har politiska konsekvenser.

Jag var på den lokala festivalen här i stan för ett par veckor sedan och jag såg en ung tjej med en ganska snygg huvudbonad. Lite bakåtlutad och alldeles rosa, och en liten tofs som hängde ner och jag tyckte den var ganska charmig.

En stund senare lite längre ner längst den avstängda gatan där folk trängdes såg jag en svart kvinna som stod vid ett klädstånd. Hon hade också en huvudbonad på huvudet, i en afrikansk stil. Den var ljust orange och ljusröd och såg väldigt färgstarkt ut.

Ytterligare en stund senare såg jag en grupp kvinnor med barnvagnar som plogade sig genom folkmassan, klädda i hijabs och det fick min mage att knytas och mitt bett att hårdna.

När jag senare framåt kvällen cyklade hem, cyklade jag förbi statskyrkan, och tro det eller ej men där såg jag faktiskt en nunna som bar sin kristna huvudbonad.

Det var fyra huvudbonader på en dag, men bara en fick mig att känna mig mindre välmående. Och varför då?

Jo, hijab, som jag vet är en symbol, och det är en symbol för det faktum att kvinnan som bär den är fullt dedikerad till sharia.

Under det kalla kriget mellan väst och kommunistblocket kämpade vi ett ideologiskt krig med Ryssland. Då fanns något som kallades en ”kortbärande kommunist” och det betydde någon som är helt dedikerad till kommunism, och en hijab innebär att du tittar på en person som är fullt dedikerad till sharia, och det har politiska konsekvenser.

Till exempel, Islam älskar symboler. Attacken den 9/11/2001 var ett symboliskt datum. Och när du ser den svarta Al-Qaida flaggan är det en symbol. Det är en symbol för förtrycket i islam och jihad och till sharia. Så hijab är också en symbol.

Det är en symbol som säger till mig, att jag är en Kafir, en icke-troende, en otrogen. – en person som är underlägsen kvinnan som bär sin hijab. Och hon är fullt medveten om det faktumet och har inget annat än förakt och hat för mig som i hennes ögon är ovärdig och bör dödas omgående. – Så dessa saker har alla politiska konsekvenser.

En av de saker jag ser när jag tittar på en hijab är islams politik som den drivits i över 1400 år. Det har varit jihad mot Kafirer i 1400 år, och så när jag ser kvinnan i hijab ser jag den historien. – En historia av förintelse, död och lidande.

Men när jag ser en hijab ser jag också något annat. Det säger till mig igen att jag är en Kafir, och det här är inte ett ord att ta lätt på, för en stor del av Koranen handlar om Kafirer.

Jag skulle vilja visa dig några verser som pratar om mig, som Kafir och om dig, om du som läser detta också är en Kafir, likt mig.

40:35 De som bestrider Allahs tecken [Kafirerna] utan att ha behörighet att nå dem, hatas mycket av Allah och de troende.

En annan vers.

47: 4 När du stöter på de vantroende på slagfältet, skär av deras huvuden tills du har besegrat dem.

Ännu en vers.

86:15 De [Kafirerna] planerar och smider ränker mot dig [Mohammed], och jag [Allah] planerar och smider ränker mot dem.

Och ännu en.

6:45 Så blev Kafirerna besegrade. Allt beröm till Allah, världens Herre.

Så när jag ser en hijab ser jag det faktum att jag är en Kafir, och förresten, Allah hatar mig för att jag är en Kafir, så för mig är hijab en hatsymbol, precis på samma sätt som en Klan-utstyrsel är en symbol för rashat mot en svart man.

Men låt oss se lite mer i Koranen, för att det står några mycket störande saker om förhållandet mellan mig och den här kvinnan. Det handlar om vänskap.

Det finns 13 verser i Koranen som handlar om vänskap, och de har väldigt allvarliga konsekvenser.

Låt oss titta på några av dessa.

3:28 Troende bör inte ta otroende som vänner i stället för andra troende.

En annan vers.

3: 117 Troende! Bli inte vänner med någon utom ditt eget folk.

Ytterligare en vers.

4: 144 Troende! Ta inte otroende som vänner över medtroende. Skulle du ge Allah en tydlig anledning att straffa dig?

Det här är hemska nyheter. Det betyder att damen i hijaben inte är min vän eller att vi kan bli vänner. Om du känner till några muslimer, kommer du säkert att säga: ”Jag känner till några muslimer och de är väldigt vänliga.”

Det är dock en stor skillnad mellan att vara ”vänliga” och ”vänner”.

Låt mig ge dig ett exempel: Om du går ner till någon bilåterförsäljare, möter du ganska snabbt människor som är väldigt vänliga, men de är inte dina vänner.

Jag skrev i början att hijaben är en symbol för sharia, och jag vill visa dig några saker som sharia säger som etablerar ett förhållande mellan mig och den här kvinnan.

Förresten, om du någonsin får chansen att få tag i boken, Reliance of the Traveler, gör så. Den är fascinerande! Den finns HÄR som .PDF. I indexet finns en hel del om otrogna. Några av dessa referenser till mig som en Kafir, en icke-troende, är religiösa i den meningen att jag ska hamna rakt ner i helvetet.

Vilket jag i och för sig inte bryr mig så mycket om. Vad jag bryr mig om är hur Sharia lägger ut relationen mellan mig och en muslim.

Fascinerande nog, finns det även ett ämnesanrop om lögner och under det är en annan underavdelning kallad: Tillåten lögn.

”Jag hörde inte honom [Muhammad] tillåta osanning utom för tre saker: krig, avgörande meningsskiljaktigheter, och en man som pratar med sin fru eller hon med honom.”

”När det är möjligt att uppnå ett sådant mål genom att ljuga, men inte tala om sanningen, är det tillåtet att ljuga, om uppnåendet av målet är tillåtet. Och obligatoriskt att ljuga om målet är obligatoriskt.”

Och tro det eller inte, men det finns även ett ämne om hat.

”Detta förtydligar Koranens verser och Haditherna om hat för Allahs skull och kärlek för Allahs skull. Att vara oförsvarlig mot Kafirerna, hård mot dem och avsky dem.”

Här är nu sorgen i detta, och förresten verserna om vänskapen mellan muslimen och en Kafir är för mig några av de mest ledsamma saker om islam.

Men förstå nu att det finns en stor klyfta mellan dig och mig och damen som bär hijaben. Och det är en klyfta som man inte kan överbrygga, eftersom Allah och Muhammad talar om för henne hur hon ska relatera till mig som Kafir. Och jag kommer aldrig att kunna övertyga henne om att Allah har fel och jag har rätt och att vi kan vara vänner.

Så precis som Klan-utstyrseln etablerar ett oövervinnligt mål mellan Klan-utstyrselns bärare och den svarta mannen, så skapar hijaben tyvärr, en o-överstigbar klyfta.

Nu är det några som skulle säga till mig, ”Du är sådan hatare! Hijaben är kulturell, och i Sverige ärar vi alla kulturer. Därför att alla kulturer verkligen är likvärdiga. Så du är en hatare eftersom du inte gillar hijaben”.

Nej, jag är inte en hatare. Det är helt enkelt bara så att jag vet vad hijaben symboliserar, och det vet även de kvinnor som kämpar för för att slippa den, de som fängslas, torteras och mördas för att de vill slippa förtrycket.

Och de människor som delar ut detta politiskt korrekta mångkulturella råd vet ingenting om islam. Det har åtminstone varit min erfarenhet under lång tid. De som delar ut detta billiga kulturella råd vet ingenting om islam, så vi har tomma huvuden som talar tomma ord.

Nästa gång du ser en hijab, kom ihåg att det inte är ett modeuttalande.

Det är ett uttalande om islam, politisk islam och hur vi Kafirer ska domineras.

3 kommentarer