Nu ”kraftsamlar” 7 riksdagspartier.


Kenny-Korén

Kenny Korén är en ny gästbloggare som jag fått kontakt med via FB. Här skriver han sitt första gästinlägg hos Rosa Traktorn.

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Kenny Korén och hans inlägg.bar2

266701b0-2db3-491f-8ae7-02a77147a6ed

Nu ”kraftsamlar” 7 riksdagspartier inför valet med flaggviftande av flaggor i regnbågsfärger där de enhälligt anklagar minst 700 000 väljare och partiledningen i SD att tillhöra ett ”homofobiskt” parti.

https://www.svd.se/vi-ar-alla-overens-om-att-sd-ar-homofobiskt

När epitet som rasist, fascist och nazist inte längre fungerar efter dokumentären ”Ett Folk Ett Parti om Socialdemokraterna” så trollar de 7 riksdagspartierna fram en ny anklagelse för att tysta debatten.

Det eftersom argumenten saknas för att bemöta vad deras massinvandringspolitik har fått för konsekvenser för sjukvården, tandvården, skolresultaten, kvinnofriden, bostadstillgängligheten, handikappassistens, fattigpensionärer, långtidssjuka, nedläggningen av storsjukhus- BB-akutkirurgi-musikskola och för att spara pengar på många andra områden

Socialdemokraterna visar ingen ånger eller ber om ursäkt för sin historia om tvångssteriliseringar, rasbiologi och sadistiska tandexperiment. Jag hoppas att även Centerns det fd Bondeförbundets historia även den kommer att offentliggöras.

Samtliga dessa partier är för ett ek. statligt stöd till Moskéer där bokstavstrogna till Koranen är, milt uttryckt, avsevärt mycket mer homofobiska än vad SD-ledningen och majoriteten av deras anhängare ens är i närheten av.

Jag är glad på sätt och vis glad att Sd inte var inbjudna till RFSL partiledardebatt när partiledare beter sig som lågbegåvade individer utan någon högre avancerad utbildning vilket stämmer in på de allra flesta.

Majoriteten har alltså ingen arbetslivserfarenhet i mycket kunskapskrävande kvalificerade arbetsuppgifter eller hög kompetens inom speciella fackområden utan de flesta de har som politikerbroilers nått en maktposition genom att tillhöra ”rätt” falang sedan ungdomsförbundstiden.

Nu står de där på scen som patetiska nickedockor som bedriver ett röstfiske samtidigt som de pekar finger som ett gäng osäkra mobbare för vad de själva har ställt till med,

En normal människa som inte är en extrem rasist eller en s.k antirasist de klassificerar eller indelar inte människor efter hudfärg, sexuell läggning eller könstillhörighet utan man beröms efter sina handlingar och kompetens och inget annat.

Vem som har sex med vem är avsevärt viktigare för dessa politikermarionetter, myndigheter, SL, m.fl än att någonsin komma på tanken att hylla kärnfamiljen eller pensionärerna som har försörjt staten och politiker under stora delar av sin livstid.

Vem som har sex med vem är avsevärt viktigare för dessa politikermarionetter än att någonsin komma på tanken att hylla polisen och brandkårspersonal som både räddar och t.om riskerar sina liv för en väldigt låg lön.

Vem som har sex med vem är avsevärt viktigare för dessa politikermarionetter än att de vill hylla ambulanspersonal samt sjukvårdsanställda och många andra grupper.

De borde skämmas men för det så måste man ha en moralisk och konsekvensanalytisk kompass samt en självinsikt men som de är i en total avsaknad av.

Röstar du på 7-klövern så stödjer du att endast 1 av 5 dömda för grupp – eller överfallsvåldtäkt utvisas och att unga värnlösa flickor och kvinnor skadas

Dessa 7 partier som genom sin Decemberöverenskommelse lät den sista vanföreställningen om att Sverige har en fungerande demokrati de är ännu en gång överens om att diskvalificera Sverigedemokraterna en av Sveriges största kanske det allra största partiet efter valet i september 2018.

Varför har dessa partier stött en massinvandring av våldsamma ofta extremt lågutbildade klankulturer med en kulturellt nedärvd snedvriden kvinnosyn istället för att välutbildade personer som vi har en beredskap för när det gäller både våra välfärdssystem, pensionssystemet och bostäder och som består av fredliga kulturer?

Varför har inte barn och kvinnor prioriterats utan det motsatta?

Varför ges det permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga där människor skall återvända och medverka till en återuppbyggnad när det finns delar av deras länder som bedöms som säkra?

Enligt grundlagen så skall det innan beslut tas som kan ha stor inverkan på samhället som en massinvandring göras en konsekvensanalys men det har aldrig gjorts när det gäller deras ”öppna gränser politik”.

Vissa invandrargrupper är kraftigt överrepresenterade medans vissa är under riksgenomsnittet när det gäller den mest avskyvärda brottsligheten.

Det är p.g.a. 7-klöverns som det har skett en extrem ökning av grupp-och överfallsvåldtäkter samt skjutningar och gängmord.

Ifall ni tror att ekonomiskt statligt och kommunalt stöd till religiösa friskolor, invandrares kulturföreningar samt bokstavstrogna samfund ifrån MENA länderna underlättar integrationen och inte innebär det motsatta då anser jag att ni medvetet motverkar integrationen och en söndring av Sverige som nation.

Ifall man inte vill integreras och kan passera ett antal länder som inte har krig och det i total avsaknad av ID-handlingar för att komma till Sverige och helt kravlöst ta del av de för utrikesfödda generösa bidragssystemen. Då kommer det att på sikt att innebära att välfärdssystemen och pensionssystemet kommer att haverera vilket vi redan nu ser tendenser på. Det kommer även innebära att Sverige genom att inga ID-handlingar har krävts nu har blivit en fristad för krigsförbrytare och våldtäktsmän.

Hur en anhörighetsinvandring när Migrationsverket beräknar att 300 000 personer anländer de närmsta åren och till nu redan bosatta personer i Sverige som ingen vet vilka de är (trots lögnerna om en begränsning) skall kunna rättfärdigas av 7.klövern. Det kommer att bli en ny tragisk fars brytande mot alla regler och lagar som finns.

Vi har från olika håll både från t.ex. Reinfeldt och Mona Sahlin fått reda på att vi inte har några egna traditioner, värderingar eller kultur utan innan invandringen så var det enligt Reinfeldt ”bara barbari” och enligt Sahlin så är infödda svenskar bara avundsjuka på invandrarnas kultur och ”att vi har bara töntigheter som de små grodorna”.

Det är inget som ni i andra partier öppet har gått ut och protesterat emot. Ni har varit helt tysta istället för att stå upp och protestera för vad som har skapat vårt välstånd och trygghet. Dvs. vår samfällighet, kvinnosyn och att konflikter löses i domstol, vår folkbildning, solidaritet med samhällsbygget där inte endast familjen, klanen eller trossamfundet är det enda som man är solidarisk med.

Det som vi nu ser idag i dagens Sverige i form av barnäktenskap, hedersmord, könsstympningar, skol-och bilbränder, stenkastning mot blåljuspersonal, tvångsgiften eller t.ex. gruppvåldtäkter som utförs mot pojkar eller män som offer det existerade inte ö.h.t under min uppväxt.

Vi har p.g.a. 7-klöverns politik sett en kraftig ökning av dessa fruktansvärda brott men även åldringsbrott, människohandel, prostitution, bostadsinbrott och heroinhandel där vissa invandrargrupper är kraftigt överrepresenterade och som prioriteras till att få ett permanent uppehållstillstånd.

Varför prioriteras inte vänliga, fredliga och välutbildade kulturer ifall man inte medvetet vill söndra Europa och Sverige?

Ett Sverige där antalet fattigpensionärer ökat enormt samt där vi fått endast p.g.a. er ansvarslöshet avsevärt längre vårdköer i olika landsting både till sjukvård och tandvård.

Nu skall ni lösa de problem som ni har varit högst delaktiga att skapa. Det är som när Reinfeldt tillsattes som ordförande för trygghetskommissionen och att tillsätta honom eller 7-klövern som ansvariga som ny brandchef det är till stor skada för landet. Eftersom ni är uppenbarligen beter er som pyromaner.

Ni har mycket medvetet söndrat Sverige som nation och historiebeskrivning kommer inte att vara nådig vad ni har utsatt er befolkning för som hade gett er deras förtroende och som har betalat er mycket välbetalda löner och förmåner för att ta till vara på medborgarnas intressen.

Hur ni så öppet kan ljuga och bedra om vilka som är extremt överrepresenterade vid grupp-och överfallsvåldtäkter samt strunta i utlovade vallöften med god hjälp av stora delar av journalistkåren och det helt utan att skämmas. Det tyder på ett mycket gravt sociopatiskt eller psykopatiskt beteende.

En kommentar

  • Kan bara hålla med till fullo! Mycket bra skrivet!
    Det är fruktansvärt som 7klövern har har gjort med vårt kära Moder Svea😰.
    Varför hatar de vårt land? ….

    Eller är de mutade och köpta av multimiljardären Georg Soros??Det är det troligaste

    Gilla