Bilderberggruppens marionetter


ZOEZoéline Alahmad är tillbaka med ett inlägg om Bilderberggruppens marionetter.

Zoéline som är en vän från Facebook, har skrivit inlägg tidigare här på Traktorn och vi kommer få se mer av henne i framtiden.

 

Jag överlämnar därmed utan vidare dröjsmål till Zoéline och hennes inlägg.bar2

Sverige har sen 70-talet varit marionetter till Bilderberggruppen (Bbg) som vi vet bildades i just Bilderberg år 1954 av prins Bernhard av Nederländerna och hans elitgäng.

Det har bevisats om och om igen hur de som blir inbjudna på detta möte sen blir statsminister i Sverige och det naiva folket i Svea rike tror på fullt allvar att de har något att säga till om när det gäller dessa val som hittills har varit i landet. Om det går att bryta detta destruktiva mönster återstår att se i tidig höst nu i år.

Utöver detta så har nu flera länder i Europa börjat inse vad som pågår och därmed motarbetar de detta vanvett mot Europa. Av de olika staterna i Östeuropa har flera av dem motstått detta redan från starten eftersom de redan har erfarenhet av detta totalitära sedan förr och de vet helt klart vad de inte vill ha.

Dessa länders ledare har den svenska regeringen spytt galla över av en enda orsak, och det är för att Sveriges regering består av globalist-marionetter och eftersom agendan är att medvetet skapa kaos för att lättare kunna föra in polisstaten sen agerar nu regeringen som om de är naiva.

Vilket de alltså inte alls är, utan medan Sveriges kvinnor våldtas p.g.a. att en kvinnoförnedrande ideologi nu har välkomnats genom handelsavtal bakom ryggen på européerna vilka dessa avtal har slutits med just arabvärlden och kravet för oljan är just det respekt för islam, alltså gnuggar affärsmännen sina ’blodiga giriga perversa händer’.

För islam anser att övriga värld är i krig med den då den motarbetas och inte uppskattas och de invaderade inte accepterar dess makt i att underkasta sig den ideologin frivilligt och ett sätt för ideologin att visa sin makt och överlägsenhet är just att förnedra landets kvinnor där denna ideologi invaderar, för att kuva till just underkastelse i känslomässig utpressning emot sina s k icke troende fiender helt enkelt.

Kvinnor som är icke troende ses som lätta byten och inget värt och kan dessa kvinnor användas som sexslavar så förverkligas detta och emot dessa kvinnor får en troende inom islam göra vad den vill med helt enligt ideologin.

Alltså tjänar bl.a. Sveriges elit bland politiker stora blodspengar på bedrägeriet och sveket emot Europas olika länder och dess fritänkande invånare där.

Allt ifrån EU är så fruktansvärt utstuderat elakt hos dessa hänsynslösa kapitalister som fullständigt skiter i om folket som drabbas av deras affärer lider helvetes kval.

Ja, de är så förbannat fräcka så de har t.o.m. en mytologisk staty utanför EU: byggnaden som föreställer gudinnan Europa som rövas bort av en förtrollad förförisk förstörare som sen våldtar henne berättar den ocensurerade myten.

Fatta att allt är en plan sen flera hundra år ja t.o.m. ännu längre som vissa invigda under generationer har planlagt mycket noga detaljerat och dolt sina ageranden bakom fasader för att inget skulle kunna stoppa dem innan de var i hamn med sin agenda.

Resultaten av åratals planerande inför sin världsregering syns därför mer tydligt numer i dessa moderna dagar eftersom eländet inte går att dölja längre.

Självklart kallar de detta för konspirationsteorier för att tysta ner skiten de sysslar med.

Men vi envisa som söker på vår riktiga världs historia som inte är skriven av vinnarna, vi förstår eftersom allt blir väldigt logiskt med så mycket bevisade fakta på hand som inte går att bortförklara.

EU är fågel Fenix i form av gamla sovjet med ny flagga och istället för Kapitalistkommunister vilket de är så kallar sig dessa psykopater nu för just det, globalister och så förför de så många med fina ord och löften om en enad värld.

Det enda globalisterna vill ha är helt öppna gränser för att deras kriminella verksamhet ska kunna fortgå utan att nån kan hindra dem.

Barnsexhandeln är elitens kassako som dessa pedofiler inte vill bli av med och det fattar ju vem som helst som vet hur giriga onda affärsmän tänker och som vi vet av livets erfarenhet genom historiska insikter, så har inte dessa typer det minsta empati för andra.

Att Trump nu som president i USA arresterar pedofiler på löpande band och tydligt betonar att utan gränser så har vi inget land nånstans och därav vill han ha en stabil gräns som hindrar just denna onda perversa barnsexhandel som han nu försöker att krossa.

Självklart att globalisterna och deras lakejer ständigt pratar skit om honom när han enligt vad han gör emot deras affärer försöker rasera deras välde, för hur ska de annars få folk att stötta dem för folkets eget naiva fördärv om inte dessa globalister ljuger om vilka de i själva verket är?

Ja det finns massor att säga om detta och det vi tydligt nu ser är att Sverige är fullt av hjärntvättade fördummade människor troligtvis toppstyrda i hjärntvätt av de s.k. ’nano-chip’ som finns i vissa vaccin?

Förresten:

Vad vet ni om spanska sjukan egentligen i början på 1900-talet? Att det var vaccinet som skapade sjukdomen?  Visste ni det att de länder som inte köpte in vaccinet slapp att få insjuknande invånare? Har massmedia skrivit om detta tro? Hmm…

Aids? Ebola? Framställs i labb för den de-population eliten sysslar med.

Nu vet ni det med om ni inte visste detta innan alltså?

Självklart att de vill ha mindre människor att kontrollera det blir ju dessutom mer i bl a naturresurser för dem själva då ju.

Men: Varför invasionen till Europa?

Afrika får ju vara Afrika och Asien får vara Asien osv…?

Svaret är givet med tanke på de fakta vi har.

Invasionen leder till följande:

Intriger, sjukdomar, konflikter, krig och ond bråd död och ett samhälle i förfall och p.g.a. islams totalitära ideologi så blir det lätt att avveckla demokratin i Europa och p.g.a. kaoset som onekligen blir resultatet därefter kunna införa polisstaten.

Vilken blir konsekvensen som folket desperat kommer att skrika efter när våldet ökar och regeringen som är nu endast gör lite på ytan, för att folket ska tro att de inom regeringen ärligt bryr sig?

Enligt Barcelonaavtalet och Lissabonfördraget och Kairofördraget och sen inte minst Kalergiplanen att blanda upp européer med de uppenbart vetenskapligt bevisade inavlade personerna sen hundratals år ifrån islam, angående den uppmaning till kusingifte helt enligt sin ideologi och sen den medeltida barbariska livsstilen på det som oftast blir när intellektet tryter som konsekvens av just inavel eftersom den s k reptilhjärnan då tar över.

Titta på videos om hur de agerar dessa som invaderar så ser ni ju själva att de agerar ju inte civiliserat ett dugg de av dem som väljer att vara elaka.

De andra som faktiskt invandrar med ärliga motiv och vill söka fred frihet och bygga ett vettigt liv i fria Europa, dessa personer lider ju precis lika mycket de med när deras egna landsmän beter sig som idioter emot dem också helt respektlöst.

Allt detta + mer elände som den betalda marxistiska vänstern som nyttiga idioter orsakar tillsammans med de styrande med sin agenda leder osökt till att det oupplysta folket kommer att välja frid och trygghet på bekostnad av sin frihet, vilket är globalisternas plan för sitt världsvälde.

Ett modernt framtida slavsamhälle är planen således och för att få de framtida slavarna frivilligt till Europa så lockas det med allehanda förförande i ’guld och gröna skogar’ och det börjar redan när fraktfartygen tar dem iland i södra Europa, då det delas ut guideböcker där de får all nyttig info om vilka rättigheter de har och hur de ska agera för att hitta dit där ’landet med mjölk och honung’ serveras.

Ja det finns massor av mer detaljer men nu kanske ni har fått en översikt över det mycket utstuderade metodiska eländet som pågår?

En detalj till. Enligt koranen så är det en självklarhet att islam som är en imperialistisk totalitär ideologi ska invadera och tvinga folket till underkastelse, för det står klart och tydligt i boken att de troende ska kämpa och besegra tills dessa de har besegrat betalar skyddskatten.

Alltså att få leva under islam som oliktänkare och ses ner på som andra klassens människor typ slavar som ska betjäna islams troende, är framtiden islam serverar de icke troende européerna den dagen islam är i majoritet.

Suck, så varför tror ni att regeringen närmast nu ger bort landet och dess infrastrukturs tillvaro för och varför kommer våldtäktsskurkarna nästan hela tiden undan???

Varför är det ok att hetsa emot svenskar men totalförbud att säga som det är om invasionen i Sverige och att detta då kallas för hat eller att visselblåsare kallas rasister eller andra elaka epitet?

Vet ni t ex att islam kallar afrikaner för russinhuvud och t.o.m. Satan för deras mörka färg?

(Hur många afrikaner vet det som är troende tro?)

Att haditherna betonar i vers ”att den som nånsin säger att profeten var svart ska dödas”?

Fatta att det är islam själv som hetsar emot folkgrupp och att det är islam själv som är 100% rasistisk.

Att svarta hundar ses som Satan bl.a.?

Att det är tillåtet med tidelag, nekrofili och pedofil bara personen tvättar sig efteråt???

Att våldtagna besudlade djur ska dödas eftersom islam förbjuder dessa djur att leva efter att de har blivit sexuellt använda av en människa?

Med mera…

Sen det viktigaste av allt: Enligt islam får inte ideologin ifrågasättas ej heller kritiseras.

Så med dessa fakta så styrs Sverige redan av islam i mångt och mycket eller hur?

Hur mycket pengar får statsministern i lön för att låta Sverige förfalla och för att han låter islam diktera hur dess följare ska respekteras i Sverige när dessa känner sig kränkta i omgångar enligt sin skrift osv?

Mångkultur? Fan heller att det inte är!

Varför anpassar sig inte islam till Europas livsstil när den är i Europa?

Därför att islam inte ska anpassa sig alls utan islam erövrar antingen med våld eller med att dess följare förökar sig just p.g.a. att ideologin tillåter fler äktenskap samtidigt endast pga att islam ska bli störst med flest troende människor.

Det är agendan för islam. Det är inget skitsnack det är fakta och det går att kolla upp allt och läsa innantill svart på vitt i dess skrifter.

Därför motstår många länder i Östeuropa nu islam när de ser att religionsfrihet yttrandefrihet och åsiktsfrihet är förbjudet inom ideologin, vilket leder till förnedring och förakt och t o m mord på oliktänkare när islam är i majoritet i ett land.

Alltså passar inte islam in i ett fritänkande demokratiskt samhälle och därför är planen för globalisterna att använda just islams diktatur för att effektivt kunna avveckla demokratin och införa sin totalitära polisstat.

EU: armén är redo närhelst globalisterna behöver den.

Islam å sin sida vill utnyttja religionsfrihet yttrandefrihet och åsiktsfrihet och demokrati för att avlägsna detsamma.

Se på vår värld hur det är där islam styr så vet ni mer.

Globalisterna å sin sida vill helst att de kristna Europa ska drabba samman i krig med islam och på det sättet blir det en följd av de-populationen i det med, precis som alla andra onödiga krig som globalisterna tjänar miljarder på medan oskyldiga dör.

Allt handlar om pengar och makt och om det går att dupera människor som vill leva under vissa dogmer och använda dem emot varandra som olika grupper med vardera livsåskådningen så passar detta som handen i handsken för en globalist som endast tänker girigt.

Att därför ställa grupper emot varandra och härska genom söndring medan fåren underhålls med bröd och skådespel i distraktioner allt medan agendan pågår är idealiskt för en ond girig skit i tillvaron.

Fortsättning följer…

Läs denna länken om hur S:elit bevisas att vara totala 100% landsförrädare.

SOCIALDEMOKRATERNA OCH ISLAM

5 kommentarer