Muslimer dödar 86 kristna – Media ignorerar för att undvika att skada bilden av islam.


Muslimer mördar 86 kristna och bränner 50 hus. Kristna massakreras i Nigeria men medierna ignorerar det för att undvika att skada bilden av islam. Fulani-herdarna, som mestadels är muslimer, begår folkmord mot kristna och icke-muslimer i Nigeria.

Den islamiska förföljelsen av kristna i hela Mellanöstern, Asien och Afrika är folkmord.
Varför verkar världen inte bry sig om att kristna dör?
Varför är det att när kristna mördas och förföljas så mycket, verkar ingen bry sig – Inte ens andra kristna?

Var finns alla FN: s människorättsorganisationer? Var finns alla människorätts-organisationer i väst?

Liberaler och vänstern i väst använder sig av begreppen ”islamofobi” för att skildra alla som kritiserar islam som ”rasister”.

Radikala muslimska terrorister över hela världen utövar terrorattacker ”i Allahs namn”. De rättfärdigar sitt våld genom att citera verser från Koranen.

Islamofobi är ett sammansatt ord som skapats av det muslimska brödraskapet, särskilt för att tysta debatten. Liberaler och vänster ignorerar det faktum att islam är en ideologi som inte har något att göra med ras.

Islamofobi är en neologism skapad för att tysta eventuell debatt om de problem som islamisk extremism har med modernitet, med avsikt att använda den kollektiva postkoloniala ”skulden” för att undanta en viss uppsättning tro från granskning, analys och kritik.

Det är ett ”buzzword” som används i ett försök att tysta någon, när det var legit frågor eller kritik om religionen. Islam är inte en ras. Det är en ideologi/religion.

Det finns ett försök i väst att införa en sharia-hädelselag för att kriminalisera kritik mot islam. Det började när Saudiarabien och de muslimska länderna försökte ge en FN-resolution för att tvinga västvärlden att kriminalisera kritik mot islam. Parlamentet i Kanada passerade ”Motion M-103” för att fördöma den så kallade ”islamofobi (rädsla för islam)” i en förberedelse för en hädelselag i Kanada. Denna lag är även antagen i Sverige.

Enligt sharias hädelselag ska alla som kritiserar islam eller profeten Muhammad dödas.
Enligt Sharia-hädelselagen i Saudiarabien och Iran, exekveras muslimer om de anklagas för hädelse.

I Pakistan är situationen ännu värre, radikala muslimer använder hädelselagen för att förfölja den kristna minoriteten. Är det den lag som liberalerna i väst vill anta?

Om du anser att Sharia-hädelselagen inte har någon plats i väst, dela det här inlägget!

11 kommentarer

 • Ulrik Petersson

  Islam nej tack!

  Gilla

 • ”Det finns ett försök i väst att införa en sharia-hädelselag för att kriminalisera kritik mot islam. Det började när Saudiarabien och de muslimska länderna försökte ge en FN-resolution för att tvinga västvärlden att kriminalisera kritik mot islam. Parlamentet i Kanada passerade ”Motion M-103” för att fördöma den så kallade ”islamofobi (rädsla för islam)” i en förberedelse för en hädelselag i Kanada. Denna lag är även antagen i Sverige.”…..har du någon källa. Mig veterligen finns inte någon blasfemilag i Sverige….

  Gilla

  • Anders, du är ju journalist på Barometern, nog har du samma möjligheter som jag att hitta den informationen. Jag har angett vilken FN Resolution jag avser, så visst ska du i egenskap av journalist kunna finna ut fler källor till den om du anstränger dig. Det tog mig inte mer än 10 min att hitta information om sagda FN resolution.

   Problemet är kanske att journalister idag kategoriskt förnekar att väst islamiseras, trots att bevisen stirrar er i ansiktet varje dag…

   Gillad av 1 person

  • Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna har beslutat att kritik mot Muhammed, Islams grundare, utgör hets mot folkgrupp och hat, och därför skyddas det inte av yttrandefriheten”. Det skriver Soren Kern från Gatestoneinstitutet. Han konstaterar att EU därmed minskar yttrandefriheten och legitimerar islamistisk lag i syfte att “bevara den religiösa freden” i Europa.

   https://newsvoice.se/2018/10/europadomstolen-sharia-lagsystem-europa/

   Gillad av 1 person

 • Mauri Nendrén

  Olika religoner har skapat allt elände genom alla tider i världen. Tex i slutet av 1400 talet fick katolikerna två veckor på sig att lämna Sverige eller konvertera sig till kristendom. Dom som inte accepterade det dödades. I slutet av 1800 talet byggde européerna järnvägar i Afrika och samtidigt våldförde sig mot befolkningen i ”Guds namn”. Man våldog kvinnor och dödade alla som inte konverterade sig till kristendom. Nu vill muslimerna göra samma sak, genom terrorism och/eller ”anpassning” och viss ”byteshandel” med dom som vill behålla makten, tillexempel i Sverige. Man får hoppas att vanligt folk vaknar till!

  Gilla

  • Innebär din kommentar att du vill rättfärdiga ett brott med ett annat.. det är ok att muslimer gör som de gör för att vi kristna gjorde dumma och ointelligenta saker för 600 år sedan .. eller 200 år sen? .. Du ska kanske försöka vara lite realist och lite mer ”här och nu”.

   Gillad av 2 personer

   • Ja varfør inte jag kan stå før vad jag sæger.Gæmfør inte något som hænde før 300 400 år sedan.

    Gilla

   • Gerry Persson

    Men i dag med våran kunskap borde alla Religioner Avslutas obs alla inte någon är bevisad sann….De som skapat Religioner är dåtidens Politiker som ville ha Makt och Guld……På köpet flera tusen år av elände.

    Gilla

 • Mia Einarsson

  Fruktansvärt att våra folkvalda hellre ser oss kristna.judar.hinduer m.fl utplånade än att erkänna sitt fel och ändra på saker och ting.
  Men så länge rasist och islamafob är värre än terrorist kommer vi inte åt problemet i synnerhet eftersom de tar bort yttrandefriheten så folk ska kuvas till tystnad för att rätta sig i leden. Skrämselpropaganda a la Hitler skulle jag vilja kalla det.
  Hoppas folk börjar förstå och visar sitt missnöje i valet 9/9….
  Tack för en mycket bra och välskriven sida💖//ME

  Gillad av 2 personer

  • Thomaz Wiberg

   Jag förstår att du tycker det, det brukar vara så med folk som hänger upp sig på enstaka ord och inte ser sammanhanget i en menig… är du vänsterradikal feminist eller AFA anhängare kanske ..

   Att du inte förstår att användandet av ordet rasist i sammanhanget med Viktoria Kawesa som lägger större delen av sin uppmärksamhet på rasism och sexism för att demonstrera just värdet av ordet rasist och påvisa dess ringa värde är inte alls så konstigt i mina ögon, du saknar förmodligen kapacitet att sätta ihop relevansen med situationen så du hänger upp dig på det enstaka ordet .. och ser inte helheten i sammanhanget ..

   Gillad av 1 person